pentru cei care is din CJ sau din apropiere maine la Media Galaxy(Polus) de la ora 14 concurs de mk...locu 1 ps3 2 controller si 3 nu stiu exact...asta zicea unu care cica era organizator...eu eram singuru inscris azi dar din pacate nu pot sa ma duc ca mi`au prelungit astia orele de munca maine pe neasteptate...asa ca bafta daca merge careva
---------- Post added 21-05-2011 at 01:44 AM ----------
mai multe detalii ESL: SubZero si Kitana vin la Cluj-Napoca - News - Romania - ESL - The eSports League ....deci locu` 1 nu e ps3![]()
Mortal Kombat Hotfix Patch Notes from Tom*Brady - iPLAYWINNER - FIGHTING GAME NEWS STRATEGY & MEDIA• Reduced some of Kung Lao’s combo and overall damage.
• Reduced the damage on some special moves.
• Increased the damage scaling after Kitana’s Enhanced ground fan toss.
• Adjusted some juggle’s damage scaling.
• Reduced the damage on some basic combos that were doing too much damage without using any meter.
• Increased Sheeva’s damage output for several of her moves and attacks.
• Temporarily Changed around some of Sonya’s fighting style properties to reduce her ability to lock someone down in block stun.
• Changed Kano’s Towards + Front Kick to a low block.
• Reduced the recovery on Kano’s Upball to be closer to Johnny Cage’s Flip Kick recovery.
• Increased the damage of some of Baraka’s special moves and attacks.
• It is easy to juggle combo after hitting someone with Baraka’s chopchop on the ground.
• Increased the damage scaling on a frozen opponent.
• Baraka’s Away, Front Kick, Front Punch combo is now a true popup.
• Reduced some of Reptile's combo damage.
apropo.. apare MK 2D Collection in vara asta ($10), abia astept. UMK3 > MK9 imho![]()
Chiar daca patchurile de genul asta sunt bune pentru ca mai echilibreaza balanta... am o curiozitate: pe voi astia mai "profi", nu va incurca faptul ca se schimba recovery-ul sau damage-ul in combo-uri unui carcater cu care sunteti obisnuiti sa jucati?
Normal ca trebuie sa te ajustezi in functie de schimbari.
Frumoase schimbarile pt Kano. (yay am luat locul 4 cu Kano la battlekon la un joc pe care nu il detin)![]()
Astept challengeriPSN ID : FieldAdmiral
---------- Post added 22-05-2011 at 06:51 PM ----------
Chiar nimeni nu e dornic de online ?![]()
Voua vi s-a intamplat ca odata ce ati deblocat unele alternate costumes prin krypt, modul story sa aiba caractere cu noile costume? Asa mi s-a intamplat cu Smoke si Ermac ieri cand m-am jucat. Astazi, cand am reintalnit personajele in alte momente din poveste aveau skinurile originale.
Stai linistit .. Asa e story mode conceput. Eu nu aveam nimic deblocat cand am facut story si asa am observat si eu noile costume![]()
Oficial in modul Online pot spune ca este un rahat de joc. Nu poti sa legi mai mult de 3 lovituri si toti ruptii te tin in aceiasi miscare care au invatat sa o faca ca niste roboti. Eu am avut lag si in seara asta cu un roman - deci modul online = 0 pentru mine.
Ganditi-va ca am stat in primele 2 zile la lansare sa joc 100 de meciuri, la nici unul nu a durat mai putin de 5 minute sa imi gaseasca oponenti.
Acum pe xbox live mi se pare parfum, mai dau si de meciuri cu lag sa zic 1 din 3 , dar in rest mi se pare decent.
Bookmarks