Eu unul joc doar in Rooms, in special in Netherrealm, Deadpool si Chaosrealm unde mai am lag doar la 1 meci din 5. S-a imbunatatit online-ul fata de primele zile cand erau toti gramada pe servere. Idea este sa nu intri doar vineri, sambata si duminica seara cand e normal ca majoritatea vor fi online. Eu joc mult mai lejer in timpul saptamanii si cum spuneam, a inceput sa fie ok. Am citit si pe cateva forumuri si aceeasi experienta o au si alti jucatori.![]()
Parca, parca tinde sa se miste CEVA mai bine, insa e departe de no lag. Eu doar cu nemti, olandezi si englezi pot sa zic ca am putut juca decent. In rest tot trist e...
Sorin, pe room-urile alea de care zici tu mi se pare ca se misca infect. Stai foarte mult sa gasesti un oponent cu care sa poti juca ("unavailable" in draci cand dai challenge), timpi morti intre meciuri pana incarca lista de useri din room pt ca sunt multi si asa mai departe. Sunt una sau doua room-uri cu nemti, gasit una si de olandezi azi unde merge mai repede treaba.
E departe de a fi un online decent overall dar sa vdm daca imbunatatesc mai mult de atat. Si apropo, eu nu am vazut modificari de caractere inca...
Iti recomand sa incerci si room-ul belgienilor, merge f ok. Eu la reptile chiar am vazut modificari in ceea ce priveste damage-ul, in sensul ca a scazut cu 5-10 procente la combo-urile mai avansate. Am zis, conteaza si momentul zilei sau al saptamanii pt ca nu tine doar de distanta la care te afli fata de aversar , ci si de cat de multi sunt conectati overall in momentul respectiv.
UFGT7 MK, SSF4, MvC3 Level|Up Live on Justin.tv
Bookmarks