Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 121 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1961 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    ba fratilor, dar serios?! naveti cu cine juca offline? ce e atata dorinta de a juca online?
    vad ca costumele noi vin si cu fatalitati, AWESOME!
    e bine de stiut ca am platit pentru joc si are optiunea ONLINE insa nu se poate folosi app deloc
    la fel de bine imi puteam moda ps-ul si jucam offline.
    Ieri am zis sa mai incerci un meci online si nu am reusit sa fac au amarat de air throw asa intarziata era miscarea...

2. #1962 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Eu unul joc doar in Rooms, in special in Netherrealm, Deadpool si Chaosrealm unde mai am lag doar la 1 meci din 5. S-a imbunatatit online-ul fata de primele zile cand erau toti gramada pe servere. Idea este sa nu intri doar vineri, sambata si duminica seara cand e normal ca majoritatea vor fi online. Eu joc mult mai lejer in timpul saptamanii si cum spuneam, a inceput sa fie ok. Am citit si pe cateva forumuri si aceeasi experienta o au si alti jucatori.

3. #1963 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Parca, parca tinde sa se miste CEVA mai bine, insa e departe de no lag. Eu doar cu nemti, olandezi si englezi pot sa zic ca am putut juca decent. In rest tot trist e...

Sorin, pe room-urile alea de care zici tu mi se pare ca se misca infect. Stai foarte mult sa gasesti un oponent cu care sa poti juca ("unavailable" in draci cand dai challenge), timpi morti intre meciuri pana incarca lista de useri din room pt ca sunt multi si asa mai departe. Sunt una sau doua room-uri cu nemti, gasit una si de olandezi azi unde merge mai repede treaba.

E departe de a fi un online decent overall dar sa vdm daca imbunatatesc mai mult de atat. Si apropo, eu nu am vazut modificari de caractere inca...

4. #1964 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Parca, parca tinde sa se miste CEVA mai bine, insa e departe de no lag. Eu doar cu nemti, olandezi si englezi pot sa zic ca am putut juca decent. In rest tot trist e...

Sorin, pe room-urile alea de care zici tu mi se pare ca se misca infect. Stai foarte mult sa gasesti un oponent cu care sa poti juca ("unavailable" in draci cand dai challenge), timpi morti intre meciuri pana incarca lista de useri din room pt ca sunt multi si asa mai departe. Sunt una sau doua room-uri cu nemti, gasit una si de olandezi azi unde merge mai repede treaba.

E departe de a fi un online decent overall dar sa vdm daca imbunatatesc mai mult de atat. Si apropo, eu nu am vazut modificari de caractere inca...
    Iti recomand sa incerci si room-ul belgienilor, merge f ok. Eu la reptile chiar am vazut modificari in ceea ce priveste damage-ul, in sensul ca a scazut cu 5-10 procente la combo-urile mai avansate. Am zis, conteaza si momentul zilei sau al saptamanii pt ca nu tine doar de distanta la care te afli fata de aversar , ci si de cat de multi sunt conectati overall in momentul respectiv.

5. #1965 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Facem si noi un room made in Romania in seara asta?

6. #1966 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Facem ! Cam pe la ce ora sunteti disponibili ?

7. #1967 SP
    ma bag eu insa se poate tinand cont ca am jocul zona 1 ?

8. #1968 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    ma bag eu insa se poate tinand cont ca am jocul zona 1 ?
    Jocul este blocat pe regiuni iar noi majoritatea avem jocul zona 2 deci nu o sa poti juca. Nici nu vreau sa ma gandesc cum iti merge tie pe serverele din US.

9. #1969 SP
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Jocul este blocat pe regiuni iar noi majoritatea avem jocul zona 2 deci nu o sa poti juca. Nici nu vreau sa ma gandesc cum iti merge tie pe serverele din US.
    Iti dai seama ca deloc bine,insa asta e viata... mai prind si cateva meciuri bune

10. #1970 SP
    In jur de 21:00 - 22:00.

11. #1971 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    UFGT7 MK, SSF4, MvC3 Level|Up Live on Justin.tv

12. #1972 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    In jur de 21:00 - 22:00.
    I'm in.

No fatalities pls. Stiu, sunt cool, i love them dar online e pierdere de vreme si generator de stres

Ne gasim pe acolo, dati de veste cand sunteti online...

13. #1973 SP
    pentru cei care nu ma au in lista psn id: laurentz1u

14. #1974 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Gata room-ul, cum ii zice?

Room ROMANIA, care mai doreste, care mai pofteste

15. #1975 SP
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    UFGT7 MK, SSF4, MvC3 Level|Up Live on Justin.tv
    ce s-a int la mk ?

16. #1976 SP
    Am terminat treaba si intru pe room-ul ROMANIA.

17. #1977 SP
    Eu pana acum am stat pe MK si nu a fost decat Bozy... E trist ca nu se baga prea multi.

18. #1978 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    ce s-a int la mk ?
    Din pacate eu am prins numai meciurile pe bani din MK(dar poti sa te uiti la reluari)

LE: cica putin mai tarziu o sa fie semifinale sa MK

19. #1979 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    =)

20. #1980 SP
    UFGT7 Top 3 MK

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 121 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... LastLast