Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 97 of 121 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1921 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

2. #1922 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Aseara am intrat in joc si nu a zis nimic de vreun patch or something, dar nu mai mergea infinitul la Cyrax. In schimb bomb-trapul era inca acolo. Nu se stie, fixeaza pe jumate, fara patch, what in'tarnation

3. #1923 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    O fi vorba de metoda aia prin care patch-urile se aplica direct in sistem, fara a fi nevoie de download... Parca a mentionat Ed Boon o data de chestia asta, sau alt angajat..

4. #1924 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Orice ar fi, e jenant. Sa-l nerfuiasca odata si pe Reptile ca mi s-a luat grav de el...

Daca intr-o luna nu se schimba semnificativ ceva la netcode, jocul va prinde praf pe raft si va intra in consola doar offline, cu pretenii.

5. #1925 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Tot am cautat de 2 zile un fisier printabil cu combourile si fatalitatile jucatorilor din MK si nu am gasit decat unele doar cu Special Attacks si Fatalitati si m-am gandit sa ma apuc sa fac unul.
    Stiu ca toate astea le gasesc in meniu la moves, dar cand joc online nu pot sa accesez.
    Va atasez fisierul cu ce am facut pana acum si daca gasesc pe cineva binevoitor sa ma ajute (trebuie sa dea copy paste dintr-un fisier in word pentru formatare) o sa pun si doc-ul si html-ul sursa.
    Attached Files

6. #1926 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by beasst View Post
    Tot am cautat de 2 zile un fisier printabil cu combourile si fatalitatile jucatorilor din MK si nu am gasit decat unele doar cu Special Attacks si Fatalitati si m-am gandit sa ma apuc sa fac unul.
    Stiu ca toate astea le gasesc in meniu la moves, dar cand joc online nu pot sa accesez.
    Va atasez fisierul cu ce am facut pana acum si daca gasesc pe cineva binevoitor sa ma ajute (trebuie sa dea copy paste dintr-un fisier in word pentru formatare) o sa pun si doc-ul si html-ul sursa.
    Am postat eu lista cateva pagini mai in spate, e plin internetul de ele.

7. #1927 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pt. telefoanele android:
    https://market.android.com/details?i...s&rdot=1&pli=1
    Are miscarile pt. toate mk-urile.

8. #1928 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Niște cosplay.
    Attached Images Attached Images mortal_kombat_cosplay_tribute_by_senshi88-d3f6cck.png sub_zero___mortal_kombat_by_yukilefay-d3f0y25.jpg scorpion___mortal_kombat_by_yukilefay-d3f0wsp.jpg

9. #1929 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Niște cosplay.
    tipele fac toti banii insa aia doi is cam...

10. #1930 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Pai tipele sunt powerd by NetherRealm & Warner Bros si aia sunt powerd by pielea ... Sub-zero ala are strabism si Scorpion seamana cu un carabus.

11. #1931 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Pai tipele sunt powerd by NetherRealm & Warner Bros si aia sunt powerd by pielea ... Sub-zero ala are strabism si Scorpion seamana cu un carabus.
    scorpion zici ca e ceva power ranger. Da tipele in schimb haba! haba! and that is why i love cosplay

12. #1932 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mă, eu cred că voi sunteți invidioși că n-aveți costume la fel ca ei

Dacă tot v-au plăcut aș tare fetele alea, mai avem.

Attached Images Attached Images mk0111gto630px.jpg mk0211gto630px.jpg mk0311gto630px.jpg

13. #1933 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Mileena FTW

14. #1934 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Naked Kombat anyone ?

15. #1935 SP

Se blocheaza - PS3

Salut
    De aseara am inceput sa am o problema cu MK-ul
    Cand e la main screen ala cu scorpion si subzero si zice sa apas start, incepe sa se miste indicatorul de HDD si se blocheaza. Sta si nu se mai incampla nimic, nici un buton nu mai merge. Daca scot jocul din consola, consola se reseteaza si daca il bag se intampla la fel.
    Am incercat asta de mai multe ori si intr-un final a mers, dar dupa o vreme iar a inceput sa faca la fel

Ce sa fac?
    Am un ps3 phat de 80 GB

Mersi anticipat pentru raspunsuri

16. #1936 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Eu am observat ca la main screen, desi scrie "Press Start" imediat, exista iconita cu dragonul in dreapta care face loading. Desi tu apesi pe start pana nu mai ai aer, nu functioneaza pana nu termina de incarcat acea iconita. Din acest motiv indicatorul de HDD se aprinde.

Daca se blocheaza consola atunci, o posibilitate ar fi sa se fi intamplat ceva cu HDD-ul. Poate are o zona mai inceata sau cu bad-uri si a instalat fix acolo.

O alta ideea ar fi ca unitatea Blu-Ray sa fie uzata si aproape de capat. Jocul acesta are un sistem dinamic de instalare pe HDD, nu instaleaza totul de la inceput ci pe parcurs ce joci. Posibil ca incercand sa copieze ceva pe HDD sa nu poata citi si sa se blocheze. Asta e mai putin probabil, dar este o posibilitate (asa am patit eu cu PS3Phat-ul meu la 60GB, bagam NinjaGaiden 2 si caraia hardu si unitatea optica, ore in sir, si nimic. Pana la urma a pocnit).

Ca solutii, ce as putea sa iti zic este sa incerci si alte jocuri sa vezi daca iti fac la fel. Macar asa scapi de grija ca este unitatea optica. Daca doar MK face asa, este posibil ca install-ul pe HDD sa fi ajuns undeva pe o zona stricata. Caz in care (banuiesc ca nu mai ai garantie) ai putea scoate hardul si sa il pui intr-un PC pentru o scanare cu un utilitar care depisteaza si repara bad-uri si probleme. Daca faci asta, nu uita in prealabil sa iti faci un backup pe stick la ce ai pe consola (exista si pentru asta un utilitar chiar in consola).

O alta sansa ar fi ca doar discul cu MK sa fie zgariat undeva intr-o zona de date necesare la inceput, si sa se chinuie sa citeasca acolo.

Daca exista in schimb o problema cu consola, sper sa nu fie unitatea optica. Cu hdd-ul scapi mai usor daca s-a intamplat ceva.

Bafta si sper sa rezolvi problema cat mai repede si cat mai ieftin.

17. #1937 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Pe langa ce a spus Swingshot, ai putea sa incerci si sa stergi fisierele jocului din game data utility si sa incerci din nou.

18. #1938 SP
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Eu am observat ca la main screen, desi scrie "Press Start" imediat, exista iconita cu dragonul in dreapta care face loading. Desi tu apesi pe start pana nu mai ai aer, nu functioneaza pana nu termina de incarcat acea iconita. Din acest motiv indicatorul de HDD se aprinde.

Daca se blocheaza consola atunci, o posibilitate ar fi sa se fi intamplat ceva cu HDD-ul. Poate are o zona mai inceata sau cu bad-uri si a instalat fix acolo.

O alta ideea ar fi ca unitatea Blu-Ray sa fie uzata si aproape de capat. Jocul acesta are un sistem dinamic de instalare pe HDD, nu instaleaza totul de la inceput ci pe parcurs ce joci. Posibil ca incercand sa copieze ceva pe HDD sa nu poata citi si sa se blocheze. Asta e mai putin probabil, dar este o posibilitate (asa am patit eu cu PS3Phat-ul meu la 60GB, bagam NinjaGaiden 2 si caraia hardu si unitatea optica, ore in sir, si nimic. Pana la urma a pocnit).

Ca solutii, ce as putea sa iti zic este sa incerci si alte jocuri sa vezi daca iti fac la fel. Macar asa scapi de grija ca este unitatea optica. Daca doar MK face asa, este posibil ca install-ul pe HDD sa fi ajuns undeva pe o zona stricata. Caz in care (banuiesc ca nu mai ai garantie) ai putea scoate hardul si sa il pui intr-un PC pentru o scanare cu un utilitar care depisteaza si repara bad-uri si probleme. Daca faci asta, nu uita in prealabil sa iti faci un backup pe stick la ce ai pe consola (exista si pentru asta un utilitar chiar in consola).

O alta sansa ar fi ca doar discul cu MK sa fie zgariat undeva intr-o zona de date necesare la inceput, si sa se chinuie sa citeasca acolo.

Daca exista in schimb o problema cu consola, sper sa nu fie unitatea optica. Cu hdd-ul scapi mai usor daca s-a intamplat ceva.

Bafta si sper sa rezolvi problema cat mai repede si cat mai ieftin.
    Mersi pentru raspuns.
    Nu mi s-a mai intamplat sa faca asa la niciun joc, dar o sa incerc cu altele pentru si la MK a aparut problema asta de ieri.
    Hardul nu caraie cum ziceai tu ca ti s-a intamplat, de fapt nu se aude nimic si animatia se opreste.
    Garantie mai am vreo 2 luni daca nu ma insel.
    Discul nu e zgariat, la asta m-am uitat prima oara.
    Am mai cautat pe google si se mai plang unii ca li se intampla la fel cu mortal kombat si aia ziceau ca prima oara sa stearga fisierele jocului, dar eu nu am instalat nimic si nu stiu de unde sa sterg in primul rand.
    Sper sa nu fie unitatea optica, ca e belita atunci.

Later Edit: Acum am citit ce a spus Nefraim si am aflat de unde sa sterg.

Multumesc amandurora pentru raspunsuri.

19. #1939 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by beasst View Post
    Mersi pentru raspuns.
    Nu mi s-a mai intamplat sa faca asa la niciun joc, dar o sa incerc cu altele pentru si la MK a aparut problema asta de ieri.
    Hardul nu caraie cum ziceai tu ca ti s-a intamplat, de fapt nu se aude nimic si animatia se opreste.
    Garantie mai am vreo 2 luni daca nu ma insel.
    Discul nu e zgariat, la asta m-am uitat prima oara.
    Am mai cautat pe google si se mai plang unii ca li se intampla la fel cu mortal kombat si aia ziceau ca prima oara sa stearga fisierele jocului, dar eu nu am instalat nimic si nu stiu de unde sa sterg in primul rand.
    Sper sa nu fie unitatea optica, ca e belita atunci.

Later Edit: Acum am citit ce a spus Nefraim si am aflat de unde sa sterg.

Multumesc amandurora pentru raspunsuri.
    Daca alte jocuri iti merg nu este de vina blocul optic, ori s-a zgariat discul ori ti s-au corupt fisierele de pe HDD. Sterge din game data utility si vezi daca iti merge asa.

20. #1940 SP
    joaca cineva de aici cu Noob? mi se pare mie sau e chiar bun
    as vrea ceva pareri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 121 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... LastLast