Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 121 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1761 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu vreau Shinok si Reiko (now this was a good player)!

2. #1762 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    hai sa facem legatura..
    Shinok este tatal lui Shao Khan,shinok ca si quan chi apar prima data in in mk4, Quan Chi este deja in mk9 din default(desi teoretic nu avea c esa caute pentru ca este un remake dupa trilogie)..Shinok apare la finalul storylineului dupa ce Khan este eliminat..deci si pt el exista char skin si este doar a matter of time sa il adauge..

3. #1763 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Revin un pic asupra knockdownului, am mai testat cu un amic o gramada de lucruri si se pare ca exista in acest joc, exact ca in street fighter 4, untechable knockdowns. Fiecare personaj are anumite hituri, care pun oponentul in aceasta stare. Normal ca, nu se stie care sunt si trebuie descoperite, which sucks.

Problema e ca, un untechable knockdown dureaza mai mult timp decat unul normal, si fereastra de wakeup move se muta mai tarziu. De asta poate pare random , cum s-a discutat mai sus. Daca nu stii ce fel de knockdown ai luat, si faci wakeup move-ul la un timing la care te-ai invatat, cateodata iese, cateodata nu, depinde de tipul de knockdown.

Acum, asa am tras concluzia eu si amicul meu, dupa teste. Problema e ca in training, daca se pune dummyu pe wakeup move, o face mereu invincibil si mereu la acelasi timing indiferent de knockdown. In schimb in 2 players, nu merge, am incercat de miliarde de ori si timingul e diferit. Daca ma incaltam eu cu fesul ma gandeam ca macar o data din 50 de incercari o sa imi iasa la acelasi timing, dar nu.

Deci as putea sa zic ca orice tine de AI si de training este FAIL pt ca nu oglindeste exact mecanica din 1v1. Ceea ce e cam aberant , daca asa e, pentru ca este foarte greu sa inveti sistemul acestui joc. Adaugand faptul ca nu stii exact ce miscari fac ce knockdown si ce miscari merg invincibile la wakeup si ce nu, trebuie doar sa pierzi ani in 1v1 si sa tragi concluziile de acolo.

Cat despre DLC, eu as vrea Rain pentru ca era unul din favoritii mei. Din pacate nu va mai fi singurul cu lightning move, aceasta fiind pusa si la nightwolf

4. #1764 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Fujin ar fi genial, e preferatul meu...
    Si Motaro ca boss! Nu inteleg de ce nu l-au bagat....

5. #1765 SP
    nu o sa fie nici un fel de dlc pe nici una din platforme pana cand nu se rezolva PSN'ul...
    ar fi fost pana acum cel putin retro costumele

6. #1766 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pai ce te face sa crezi ca lansarea dlc-urilor pe live e constransa de situatia psn? .... E absurd.

7. #1767 SP
    Member Mikael's Avatar
    da si Reiko era destul de misto am jucat cu el in 4, acuma nus eu cel mai mare fan Mortal Kombat, dar erau cateva personaje care imi placeau, din fericire personajele alea le-a introdus in 9, mai putin Kenshi dupa care trebe sa mai astept un pic

si dai in %$@##%#$$R%@ de bossi ca tot ce fac e sa strice jocul, pe langa asta Motaro daca l-ar baga e juma de ecran, iti dai seama ca pe el daca iai prins un hit lai omorat dintrun combo din cauza la hitboxul mare? pe langa toate astea cei de la NetherRealm au anuntat ca in jocul asta nu va fi niciun boss asa ca tot ce faceti e sa ma enervati pe mine, cu dorinte aiurea, imi pare rau dar ma enerveaza mult prea mult bossi din jocuri, PT CA LE STRICA!

8. #1768 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Shinok daca ar fi ca in MK4, cand puteai sa iei abilitatile tuturor , ar fi genial

9. #1769 SP
    acum daca il enervam pe Mikael ar fi bine sa tacem din gura si sa nu mai avem dorinte,opinii sau pareri ca doar nu vrem sa ne dea fatala pe rand la fiecare

10. #1770 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Nici eu nu-s de acord cu bosii in joc dar as juca Shao Khan, asa ca sa-l enervez pe Mike putin

Chiar pe bune se simt imbunatatiri la netcode pe Xbox?

11. #1771 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Eu as vrea boss chars playable in toate jocurile de fighting.
    As fi jucat Show Kahn non stop tot pentru ca Mikael sa faca un infarct de ciuda si ura.

Uitati ca boss characters, chiar daca sunt playable sunt mult diferite de varianta pe care o intalnesti la final.
    Nu e neaparat sa aiba armura pe lovituri si viata imensa.

Doar cheap stuff pentru a lua din placerea altora cand joaca impotriva lor.

12. #1772 SP
    poftim

e posibil sa joci cu bossii,evident daca faci ca in toate mortaluriile respectabile butonari secrete
    dar din pacate pot fi folositi numai in pve

..o batalie epica intre cei 2 giganti

si ca o cireasa

si cum a zis alecs, nu inseamna ca daca ai juca cu khan in pvp ca treb sa fie la fel de overpowerd cum e ca boss in pve..
    in mk vs dc era foarte fun sa joci cu Khan si nimeni nu se pangea ca e prea puternic sa ii faca fata sub zero sau batman

13. #1773 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu stiu cat MK vs DC ai jucat tu, dar iti zic ca bosii trebuiau "facuti" cu spam altfel erau foarte overpowerd. Sper sa nu ii introduca ever ca playable character pentru ca ar fi de prost gust si s-ar gasi imediat noobi sa-ti strice jocul cu aceste charactere.

14. #1774 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Nu stiu cat MK vs DC ai jucat tu, dar iti zic ca bosii trebuiau "facuti" cu spam altfel erau foarte overpowerd. Sper sa nu ii introduca ever ca playable character pentru ca ar fi de prost gust si s-ar gasi imediat noobi sa-ti strice jocul cu aceste charactere.
    uite cine stie!

15. #1775 SP
    Junior Member nudal's Avatar
    Cu bossii ar putea sa ii tweakuiasca putin si sa ii faca playable doar in tag mode ca 1 man team la fel ca in cazul robotilor din tatsunoko vs capcom.

16. #1776 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sa joci nene cu bossi doar in singleplayer, nu au ce cauta in online multi. Doar asa ca fun, dai la ladder de un shao kahn vs shao kahn si iti ia mintile ...

17. #1777 SP
    Member Mikael's Avatar
    in all seriousness, daca iar balansa, lear face atacurile normale, da ok, poa sai bage, dar bossi sunt bossi, pe langa asta daca chiar ar fi introdusi, dupa cum am zis mai devreme ar avea hitbox-ul mare si si-ar lua combouri de 100%, ati vazut ce se poate face pe Sheeva, noh imaginativa pe Goro sau Kintaro care sunt ceva mai mari

18. #1778 SP
    repet
    daca ar fi introdusi in pvp, nu este greu sa ii faca sa aiba hitboxul mai mic...
    e vba de content care nu este explorat..chiar asa de greu e sa acceptati ca e posibil.?..sheeva este tot un mini boss si totusi este playable si e ok hit rate'ul..

19. #1779 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    N-ai cu cine...

20. #1780 SP
    Member Mikael's Avatar
    here you go

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 121 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast