La fel si eu in legatura cu Facebook. O sa fiu acolo, dar pune mai multe detalii despre consurs sa stim si noi ce si cum.
La fel si eu in legatura cu Facebook. O sa fiu acolo, dar pune mai multe detalii despre consurs sa stim si noi ce si cum.
Am sa pun si un regulament ! Se va "juca" pe PS3, 2din3 meciuri / 3din5 finala, orice controllere, ca si arena interzisa Chamber of Flame. Astept sugestii. Multumesc.
By all means ! Va astept. Trimite-mi totusi si numele lor si nr. de telefon sa fac o lista.
super...turneu de mk9
abia astept!
unde si cand se face?
sunt DED pt cine nu ma stie...jucator ff bun de mk9..
In rest nu mai conteaza....mai am si eu 7 baieti buni din Bucuresti la mk9
echipa mea...de jucatori....astept raspuns...
Pentru Mk online: PSN ID : OmySan
Cine e din Bucuresti add ID mess : omy_mk. Vorbim si poate ne intalnim...
Mortal Kombat - dupa 20 de ani si peste 9 jocuri in serie, Player 1 inca are frame advantage on trade hits
Yam yam no reply la faza ca ded a castigat toate turneele ever.Inca un player in minus presupun.
Pai asa e aici la noi. Daca nu esti cel mai bun/primul, nu joci. Joci numai la ce castigi. In concluzie, toate jocurile din RO au 1 singur jucator ramas.
Eu de exemplu sunt singurul care joaca OMF Battlegrounds din RO si asta pentru ca sunt cel mai bun jucator din RO la acest joc.
Da, a uitat Poke sa puna si videoul cu highs randomly hitting crouched opponents si era complet![]()
Bookmarks