Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 117 of 121 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #2321 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Are cineva jocul zona 1 ? Putin ajutor cu Trofeele pentru respect points ? De fiecare data cand intru in King of the Hill match si castig ... toti imi dau note de 2 poate 3 ... si asa nu voi putea face trofeele ... decat poate anul viitor ( daca joc zilnic ) ... Anyone ?

2. #2322 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Are cineva jocul zona 1 ? Putin ajutor cu Trofeele pentru respect points ? De fiecare data cand intru in King of the Hill match si castig ... toti imi dau note de 2 poate 3 ... si asa nu voi putea face trofeele ... decat poate anul viitor ( daca joc zilnic ) ... Anyone ?
    Te-as ajuta eu dar am jocul zona 2 si in plus de asta sunt cam noob la jocul asta.

In plus de asta vad ca in multiplayer multi vandalizeaza combo-urile si le fac pe alea speciale intr-una.

3. #2323 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Cu ce personaj sa ma bag la online care e printre cei mai buni sa ii invat miscari ca astia rup online,nu poti sa le faci fata.?

4. #2324 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Orice caracter e bun. Cauta combo-urile pe net si baga mult practice.

5. #2325 SP
    Din cate am vazut eu Cyrax are un combo dement ... practic e un juggle ... folosindu-se de bombele sale te tine in combo pana cand ajungi la 20-30% Hp. Voi cauta un video ca sa va arat ... Nu ma injurati daca nu am 100% dreptate ... stiu doar ca m-am intalnit cu unul foarte bun online .

6. #2326 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Cyrax ajunge la 50% in combo poate chiar mai mult

7. #2327 SP
    Member Adr!an's Avatar
    Salutare consolisti, mi-au distrus copiii carcasa si carticelele de la MK9, implicit si online pass-ul ma pot juca online, mai exista vre-o posibilitate sa recuperez online pass-ul? am oarece probleme cu HDD-ul consolei si ar trebui sal formatez si sa restaurez din nou OS-ul.

8. #2328 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Din ciclul "cea mai buna solutie este sa incerci", s-a scos online passul la mortal kombat.

9. #2329 SP
    Member Adr!an's Avatar
    k, o sa incerc dupa formatarea HDD-ului, mersi de pont

10. #2330 SP
    Junior Member 1milbankroll's Avatar
    Pentru cine vrea sa joace mk9 pe net prv me ID LIVE : PIFFF59 , un pic de skill pls.

11. #2331 SP
    Junior Member iori2k9's Avatar
    care mai se baga la un mk9 pe ps3?
    id meu
    lazybear1983
    the best la mk9 la noi.....sper sa jucati cu mine....
    va salut!

12. #2332 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu jucam cu tine Lasand gluma, ce dor imi e de un Mk. 6 luni free.

13. #2333 SP
    Anyone zona 1 la MK9 ? Anyone at all si dispus sa ma ajute cu cateva trofee ... ajut si eu daca e nevoie . Si da stiu ca ar trebui sa pun pe trophy boosting , dar este cam ... pustiu acolo .

14. #2334 SP
    Junior Member 1milbankroll's Avatar
    Cine vrea sa joace MK9 @ XBOX HIGH SKILLED ID : PIFFF59 @ XBOX LIVE PRV ME

15. #2335 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Ma bag eu.Nu sunt chiar HIGH SKILLED dar sunt SPAM SKILLED, adica ma mulez perfect cerintelor jocului acesta.
    Xbox live ID: mkbestgame

16. #2336 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Are dreptate Smileymike, el vine dintr-un background puternic de street fighter 4 spam de jumpins si target combos in garda, deci la MK unde cam faci acelasi lucru se potriveste perfect. Plus ca joaca pe xbox, ceea ce e intotdeauna un plus.

17. #2337 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...bai dar unul n-ar juca un Tekken 6 - ce oameni

18. #2338 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...bai dar unul n-ar juca un Tekken 6 - ce oameni
    TTT2?
    Tekken 6 din ce vad si la turnee este cam... in ceea ce priveste interesul/prezenta jucatorilor.
    VF5FS nu te atrage?

19. #2339 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pai pana apare TTT2 pe console...merge tekken 6

VF5FS nu te atrage?
    YEs & DoA 5

20. #2340 SP
    Member Plavs's Avatar
    salut si eu am mk9(xbox si poate imi dati add)ms

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 121 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 ... LastLast