Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 121 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #421 SP
    Member Ares's Avatar
    decat sa ne certam mai bine un cantec vesel sa cantam , cyrax dc esti asa veninos? cyrax , chiar daca ne bati pe toti in ordine alfabetica de ne zvanti nu stiu daca chiar trebuie sa subliniezi acest aspect. noi suntem aici sa invatam unul de la altul , sa schimbam pareri si sa jucam de placere(cel putin asa cred eu).
    aici cineva incearca sa creeze si sa dezvolte o comunitate , noi ar tebui sa fim toti de aceasi parte a baricadei nu sa ne "certam , laudam ...etc". in ritmul asta nu cred ca vei putea face parte din aceasta comunitate si cred ca vorbesc in numele tuturor colegilor de forum .

cele bune.....

2. #422 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Mah eu bat ca la urs la jocu asta care nici n-a aparut, in asa hal incat nici nu mai are rost sa postam aici, la ce bun.

Sincer n-am inteles niciodata scopul a asa ceva maybe it's just me. Joci , oferi si/sau primesti sfaturi, iar apoi poti sa te duci la o competitie (daca va exista) si sa zici acolo ca bati rupi etc. Nu cred ca cineva care intra pe threadul de la jocul asta are chef sa auda braggs si pr() stuff

Poate ar trebui un thread separat pt asta.

3. #423 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu ma dau deloc expert in ale jocurilor fighting, experienta mea e destul de slaba in domeniu. Totusi sunt un "huge MK fan" si as dori sa va cer sfatul cu privire la modul in care un casual gamer precum subsemnatul se va simti cel mai confortabil in acest joc: cu stick sau DS3? Mentionez ca nu am folosit stick decat in putinele dati cand mergeam la sali in copilarie. Daca se poate cu argumente raman recunoscator.

4. #424 SP
    Pai, daca vrei o opinie inainte sa apara jocul, eu iti zic sa incerci MKvsDC si vezi cum te descurci acolo. Eu pot da orice pe DS3 la jocul ala, si am argumentat si mai devreme. Avantajele unui stick sunt (cel putin asa vad eu) pt fast movement input si big buttons.

La MKvsDC (repet, nu stiu cum va fi MK9 , poate va avea inputuri stricte gen Street Fighter- sper sa nu) se pot face toate miscarile usor din oricare tip de controller, pentru ca nu necesita movements input complicate. Nu trebuie sa faci 7 dashuri in 1 secunda, nu trebuie sa dai half circles, nu trebuie sa dai 720 degrees. Tot ce conteaza este sa apesi corect si la timp butoanele de hit, combinate cu putine inputuri. E un video mai deasupra cu challenges la subzero. Poti sa te uiti deasupra la inputs sa vezi ca movementul nu e atat de important in combos. Din cauza asta am reusit sa dau si pe stick combourile mele preferate.

Yet again, la MK9 se poate modifica orice, pana nu joc jocul nu pot sa garantez nimic. Dar ca un punct de start, try MKvsDC un pic cu ambele controllere si vezi asa. Cred ca e un punct ok de plecare.

5. #425 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am avut MKvsDC dar din pacate pentru mine nu a fost MK-ul pe care-l asteptam de pe vremea SNES . Tin minte ca era destul de ok cu DS3 desi l-am jucat foarte putin. Oricum, probabil voi incerca jocul la lansare cu controlerul si vad pe urma daca iau stick. Cu tine parca am jucat o perioada SC4 si imi rupeai splina de fiecare data. Daca repetam la MK fii si tu mai gentil cu astia batrani si schilozi.

6. #426 SP
    da cu mine ai jucat dar nu tin minte sa fi fost chiar asa de violent rezultatul. Din cate imi aduc aminte era chiar bun Cervantes-ul tau

Si ca tot a venit vorba de lansare, nu pot sa cred ca INCA nu au scos demo. Macar asa puteai testa si tu de acum controlul. Sa nu mai zic ca au deja demo, ala cu 4 personaje de care stie toata lumea, cat de greu o fi sa il scoata. Disclaimer: bla bla not final game, oricum nobody cares ca sunt sigur ca nu le va scadea profitul.

7. #427 SP
    Member Ares's Avatar
    si eu sunt dezamagit ptr ca nu avem demo , partea proasta este ca nici nu o sa avem

8. #428 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mai lasa naiba mk-ul ala. Cauta scanner.

9. #429 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu ma dau deloc expert in ale jocurilor fighting, experienta mea e destul de slaba in domeniu. Totusi sunt un "huge MK fan" si as dori sa va cer sfatul cu privire la modul in care un casual gamer precum subsemnatul se va simti cel mai confortabil in acest joc: cu stick sau DS3? Mentionez ca nu am folosit stick decat in putinele dati cand mergeam la sali in copilarie. Daca se poate cu argumente raman recunoscator.
    Iti recomand Arcade Stick-ul. Am citit opiniile celor care au jucat noul MK la E3 , PAX etc. si toti sunt de parere ca are feelingul mk-urilor vechi ( MK 2 si UMK3 in special ) jocul se va baza pe juggles ( pana acum am vazut ca toate caracterele au pop ups care vor duce la niste juggle-uri devastatoare ca in era 2d a jocului ) , punish-uri ( cand un atac al inamicului este blocat acesta se va rostogolii in aer , plutind pt o perioada scurta de timp langa tine dandu ti posibilitatea sa i aplici un punisher de toata frumusetea - in video-ul postat recent "challenge tower" cand se lupta ermac cu scorpion , ermac blocheaza teleportul lui scorpion iar acesta se rostogoleste in aer ) , anti-air s.a. .Iti va fi mai greu cu joystickul la inceput insa iti vei imbunatatii gameplay ul considerabil. Sa nu uitam ca la un arcade stick ai toate butoanele in fata si apesi pe ele cantand ca la pian ; la dualshock 3 te folosesti de "thumbs" si nu vei avea niciodata rapiditatea unui jucator pe stick + durerile de degete pe care le ai dupa un timp indelungat petrecut la ds3. Daca vrei sa joci Mortal Kombat pe stick trebuie sa ti iei stick cu joystick happ comeptition nicidecum sanwa , seimitsu deci exclus Torunament Edition pt Street Fighter.
    Attached Images Attached Images mk3-1-.png mk9stick-1-.jpg imagesca6yu7ol.jpg

10. #430 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    si eu sunt dezamagit ptr ca nu avem demo , partea proasta este ca nici nu o sa avem
    Noi nu vom avea parte dar americanii da... In urmatoarele saptamani va avea loc un eveniment intitulat Mortal Kombat Truck Tour , asemanator celui din '97 ( Mortal Kombat 4 Road Tour ); o masina va traversa USA in lung si in lat , punandu-le la dispozitie entuziastilor demo-ul MK 2011...
    Attached Images Attached Images mk_truck_rear-1-.jpg mk_truck_side-1-.jpg

11. #431 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    ce ziceai? Mortal Kombat demo hitting PS3 next week | VG247
    Warner�s just confirmed it�s to launch a Mortal Kombat demo on PSN next Tuesday, March 8.
    The launch next week applies to PlayStation Plus subs only. It will launch the following week for standard PSN members on March 15.
    The demo will feature four fighters � Scorpion, Sub-Zero, Mileena and Johnny Cage � in two locations: the Living Forest and the Pit. It�ll also feature up to two-player support for the arcade ladder.
    As for when the demo will hit Xbox Live, it�ll arrive �later,� according to Warner.
    Mortal Kombat releases on April 21 in the UK for PS3, 360 and PC.

12. #432 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dear God! De-abia astept!!!!

13. #433 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    doamne ajuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bate la ochi PC , WB nu au anutat nik ptr pc

14. #434 SP
    Acum vad... il scot si pe PC?!? De cand?

15. #435 SP
    Member Ares's Avatar
    nu cred ca-l scot sau nu il scot odata cu lansarea pe console, deci stai calm
    console power

16. #436 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    poate o gresit cei de la vg247... nici eu nu tin minte sa fi anuntat vreo versiune de pc. Ori asta ori tocmai au dat de gol urmatoarea surpriza legata de MK

17. #437 SP
    deci daca il scot si pe PC... doamne sa vezi acolo ce se sparg tastaturile, mi-e dor de haosul ala

18. #438 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

19. #439 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mi-au ranit inima.
    Totusi n-am sa dau 200 lei / an pentru cateva demouri mai rapide.

20. #440 SP
    Member Aquashark's Avatar
    pe 3 luni costa 18 dolari parca

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 121 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast