Daca il bateti voi pe Khan la story mode in alt fel please POST! Pana atunci ciocu' mic![]()
Daca il bateti voi pe Khan la story mode in alt fel please POST! Pana atunci ciocu' mic![]()
Intrebare pentru cei ce au jocul si au jucat si SF4: ShaoKhan e mai greu de invins decat Seth pe Hardest?![]()
Deja ma dor degetele dupa o ora de incercat combo-uri. Sunt incepator in jocuri fighting si mi se innoada degetele pe controller
.
Shao Kahn este un boss atat de penibil... Are numai miscari overpowered, face numai charge-ul ala idiot sau tot un fel de charge in sus, daca vrei sa sari peste el. Ca sa nu mai zic ca majoritatea miscarilor sunt "enhanced", nu le poti bloca si nici nu-i consuma meter-ul. In story mode se intalneste de 2 ori, o data cu Liu Kang, apoi la final cu Raiden.
Nu sunt eu mare player de MK (sau fightere in general), insa pot sa spun ca Shao Kahn in story mode este IMPOSIBIL de batut fara aceste "tactici speciale".. Pur si simplu nu ai cum sa intrerupi miscarile lui, sa te feresti de ele, sa le blochezi.. Te spameaza constant fie cu charge, fie cu air charge, fie cu ciocanul ala idiot care te mai si ameteste (chiar daca ai dat block), fie cu cate 3-4 sulite consecutive...
Exact, cu Liu Kang l-am spamat cu fireballuri, era mai usor ca se miscau muuult mai repede decat prostiile trase de Raiden. Si e clar overpowered Shao Khan, chiar aproape ca m-am jurat ca nu mai pun mana pe controller sa-l joc la cati nervi aveam.
Si azi am incercat un ladder fight, mai mult de plictiseala si am terminat cu Cyrax... ce m-a surprins a fost ca atunci cand termini un ladder cu un anumit personaj iti da cate un ending... deci n-avem story numai in story mode ci si in "arcade" mode. That's cool!
Chestia cu ending-urile la ladder a fost dintotdeauna, practic poti sa vezi ce s-ar intampla cu personajul respectiv daca devine campion, chiar daca nu respecta povestea "oficiala". Nici story mode nu respecta povestea, ci o rescrie.
Devine frustrant AI-ul, spameaza miscari la greu. Scorpion face tot timpul teleport punch si spear, Sub-Zero face mereu slide si freeze, Noob arunca mereu cu umbra dupa tine and so on..tre sa stai in block tot timpul..
Online nu pot juca momentan pentru ca serverele sunt down, sunt curios daca s-a rezolvat ceva cu lag-ul...
Dupa mai bine de o ora de scos din minti as putea zice ca am gasit o metoda de batut Shao Khan cu orice caracter destul de simplu. Trebuie rabdare si putin timing. Smecheria este sa sari peste el din close range, moment in care el va face sigur o lovitura. 90% din ele au recovery enorm si poti sa cazi in spatele lui si uppercut lejer. Get close and repeat untill he dies... Sunt cateva lovituri ale lui khan la care nu merge, cum ar fi cea in sus cu shoulderu...
Nu prea am cu ce sa filmez ca v-as face un filmulet dar ati prins ideea sper. Sariti peste el din close range si uppercut dupa.
In cazul lui Raiden faci teleport in spatele lui. Doar ca tot e un pic frustrant pentru ca de multe ori nu merge...
Si stie cineva cum sa dau skip la cut-scene-uri? Ultimul inainte de Khan e destul de lung si enervant...
@AndyZ stiu ca au fost in primele 3, dupa aia au lasat-o moarta... si am fost surprins ca nu ma asteptam sa bage. Am si uitat ca existau ending-urile alea
Bookmarks