Da, e de experimentat cu Baraka.
E tare funny uneori Shao Khan cand o da in perverse d-astea. Te simti mic si neajutorat cum probabil era si ideea.
Challenge 300 pare teribil la prima vedere insa se castiga prin faptul ca te lasa sa-ti alegi caracterul. Cum ar fi fost sa te puna sa joci doar cu... sa zicem Baraka? Ar fi fost grav... Plus ca singura oarecare variabila din acel challenge este Mileena. Ceilalti 3 se invata relativ usor. Cu Ermac am facut-o si nu mai stiu daca am depasit 10 incercari sau nuOricum, fail maxim cu recompensa for completing tower
Nightwolf e bun, foarte bun! Are acel umar (Shao Khan style) foarte rapid si safe, full screen unblockable gen scorpion (fulgeru' din ceruri), posibilitati multiple de combouri cu acel tomahawk uppercut (jos-spate 1 parca), reflect-ul la proiectile pentru spamerii de acest gen (foarte funny sa dai reflect la gunshot-urile lui Stryker - fiind instantaneu aproape proiectilul, te trezesti ca iti faci damage singur imediat dupa ce ai dat input-ul
, input grab, etc... Top tier si el!
Dar tind sa cred ca este adevarat si faptul ca un jucator foarte bun poate stapani maxim mai orice caracter. Totusi daca 2 jucatori foarte buni joaca Ermac vs. Baraka nu prea il vad bine pe Baraka, oricat s-ar chinui. Unii par sa aiba avantaje evidente fata de altii din start, dar pentru asta vor exista balansari.
Sper sa nu-l strice prea mult pe Ermac totusi![]()
Bookmarks