Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 121 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1561 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Da, e de experimentat cu Baraka.

E tare funny uneori Shao Khan cand o da in perverse d-astea. Te simti mic si neajutorat cum probabil era si ideea.

Challenge 300 pare teribil la prima vedere insa se castiga prin faptul ca te lasa sa-ti alegi caracterul. Cum ar fi fost sa te puna sa joci doar cu... sa zicem Baraka? Ar fi fost grav... Plus ca singura oarecare variabila din acel challenge este Mileena. Ceilalti 3 se invata relativ usor. Cu Ermac am facut-o si nu mai stiu daca am depasit 10 incercari sau nu Oricum, fail maxim cu recompensa for completing tower

Nightwolf e bun, foarte bun! Are acel umar (Shao Khan style ) foarte rapid si safe, full screen unblockable gen scorpion (fulgeru' din ceruri), posibilitati multiple de combouri cu acel tomahawk uppercut (jos-spate 1 parca), reflect-ul la proiectile pentru spamerii de acest gen (foarte funny sa dai reflect la gunshot-urile lui Stryker - fiind instantaneu aproape proiectilul, te trezesti ca iti faci damage singur imediat dupa ce ai dat input-ul , input grab, etc... Top tier si el!

Dar tind sa cred ca este adevarat si faptul ca un jucator foarte bun poate stapani maxim mai orice caracter. Totusi daca 2 jucatori foarte buni joaca Ermac vs. Baraka nu prea il vad bine pe Baraka, oricat s-ar chinui. Unii par sa aiba avantaje evidente fata de altii din start, dar pentru asta vor exista balansari.

Sper sa nu-l strice prea mult pe Ermac totusi

2. #1562 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Challange 300 - lasa-l pe Goro sa-ti "dea meciul" de vreo 5 ori fara sa dai in el si pe urma le scade la toti nivelul de dificultate intr-un mod grav.

3. #1563 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Challange 300 - lasa-l pe Goro sa-ti "dea meciul" de vreo 5 ori fara sa dai in el si pe urma le scade la toti nivelul de dificultate intr-un mod grav.
    Am observat si eu ca jocul are un sistem de adaptare a dificultatii care functioneaza intr-un mod destul de ciudat uneori.

4. #1564 SP
    Member Mikael's Avatar
    aici e lumea din comunitatea la MK asa ca pentru doritori http://www.consolegames.ro/forum/f60...ribute-brasov/

5. #1565 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am luat si eu guide-ul si nu e chiar asa de rau. Personal, prefer un guide fara nicio referire la damage si frame data /pe care le pot schimba baietii prin patch-uri la discretie/, decat un guide care sa te induca /mai mult sau mai putin/ in eroare - vezi guide-ul pentru SSF4.

Pentru un mare fan al serie, dar un seminovice intr-ale fighting games, e foarte bun

6. #1566 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Am luat si eu guide-ul si nu e chiar asa de rau. Personal, prefer un guide fara nicio referire la damage si frame data /pe care le pot schimba baietii prin patch-uri la discretie/, decat un guide care sa te induca /mai mult sau mai putin/ in eroare - vezi guide-ul pentru SSF4.

Pentru un mare fan al serie, dar un seminovice intr-ale fighting games, e foarte bun
    mai este un alt guide pt MK 9 inafara de ala ?

7. #1567 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Am luat si eu guide-ul si nu e chiar asa de rau.

Pe naiba nu e rau, e praf mai ales pentru o editie de colectie. De la elemente lipsa, moves list incorect pana la erori de tipar tot ghidul e un complete fail. Fcuking full of snapshots!

8. #1568 SP
    Member Smileymike101's Avatar

Adica vrei sa zici ca ghidul de ssf4 e praf pentru ca ne ofera frame data, ceva absolut vital la high level play si combo making?Sunt de acord ca damageul nu e ceva necesar intr-un ghid, ca poti deschide training mode sa afli, dar e mult mai la indemana sa deschizi un ghid sa vezi, dar framedata-ul e foarte important pentru ca nu exista nici o modalita in game de a afla.

Edit:Ionutze, sper sa-l strice pe Ermac, ca e cam overpowered asa.

9. #1569 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Ermac cred ca o sa isi ia nerf cat de curand, la fel si Kitana.

10. #1570 SP
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Pe naiba nu e rau, e praf mai ales pentru o editie de colectie. De la elemente lipsa, moves list incorect pana la erori de tipar tot ghidul e un complete fail. Fcuking full of snapshots!
    Eu am luat editia normala a ghidului.. a costat cat 2 level-uri jumate

Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Adica vrei sa zici ca ghidul de ssf4 e praf pentru ca ne ofera frame data, ceva absolut vital la high level play si combo making?Sunt de acord ca damageul nu e ceva necesar intr-un ghid, ca poti deschide training mode sa afli, dar e mult mai la indemana sa deschizi un ghid sa vezi, dar framedata-ul e foarte important pentru ca nu exista nici o modalita in game de a afla.
    Guide-ul de SSF4 avea informatii gresite la capitolul frame data. Asta am zis.. ca decat ceva gresit, prefer deloc.

Oricum, comparativ cu Brady, in general guide-urile Prima sunt destul de slabe. Dar ce sa fac daca imi place sa colectionez lucuri d-astea?

11. #1571 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Uau, si eu care credeam ca ShaoKhan e super greu de batut s.a.m.d . A fost un boss penibil, l-am batut a 3-a oara, Seth din SF 4 e de 1 milion de ori mai puternic .

12. #1572 SP
    Junior Member nudal's Avatar
    Ermac e relativ ok in comparatie cu smoke care este unul dintre cele mai cheap caractere din joc.

13. #1573 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Uau, si eu care credeam ca ShaoKhan e super greu de batut s.a.m.d . A fost un boss penibil, l-am batut a 3-a oara, Seth din SF 4 e de 1 milion de ori mai puternic .
    Pe ce dificultate ai jucat varule? Pe easy? Cand it spameaza 5 ciocane la rand sa vad atunci ce zici... da e penibil, dar rau.

14. #1574 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

15. #1575 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    is destul de faine acele "episoade parodii "

16. #1576 SP
    Member SiCK's Avatar
    I'm lovin it.
    Fiind un jucator de "pe vremuri", MK 2011 e un cadou de la nenea Boon, dupa atatia ani. Daca si DNF ar fi la fel...
    Attached Images Attached Images sany5256.jpg

17. #1577 SP
    Mai degraba postai poza pe thread-ul cu ce ne-am cumparat azi

18. #1578 SP
    Member viezure's Avatar
    God forbid sa posteze cineva poza cu jocul pe threadul dedicat

19. #1579 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mda, AI-ul e cateodata penibil. Cel mai bine se vede jucand cu Sub-Zero.
    Daca faci Ice Clone, adversarul spameaza incontinuu cu proiectile. Sunt la challenge 171 (cea cu Sub-Zero vs Sindel) si m-a tampit AI-ul... Nu reusesc sa fac Ice Clone ca proasta aia incepe sa lanseze instantaneu. La fel si cand vrei sa tragi cu Ice Ball, nici nu incepe bine animatia ta, ca deja te-a lovit proiectilul.. Sau cand vrei sa lovesti, intra pe block in milisecunda 2...

I hate it cand AI-ul e 90% cheater si 10% skill.

20. #1580 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    eu sunt la 185 de 1 ora si ceva si sunt pe cale sa rup discu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 121 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 ... LastLast