Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 180 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #621 SP
    Member Snake's Avatar
    Oh da, la Taverna Sarbului e o nebunie de arome. Recomand sa va duceti cu burta goala. Unele portii sunt de-a dreptul nesimtite

2. #622 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Inca nu am dat de qweqwe, o fi murit din cauza mancarii si noi nu stim .

3. #623 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, pentru Taverna Sarbului, aveti aici detalii, poze, meniu, etc: Taverna Sarbului - Bucuresti
    I'm definatelly in

4. #624 SP
    Are WiFi, deci mergem acolo

5. #625 SP
    Junior Member qweqwe's Avatar
    haideti fratilor ca nu a fost chiar atat de picant

6. #626 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by qweqwe View Post
    haideti fratilor ca nu a fost chiar atat de picant
    Bine, atunci pe tine te luam beta tester cand vom merge la restaurant mexican

7. #627 SP
    nush sigur daca sa fiu fericit sau ingrijorat

8. #628 SP
    Member darcangel's Avatar
    Daca esti fericit, ar trebui sa te ingrijorezi.

9. #629 SP
    Designer crisstine's Avatar
    Eu am mancat vita in sos chinezesc si ciuperci sote care au fost foarte bune si bineinteles cu gusturi mai altfel decat cele cu care suntem obisnuiti.

Vi le recomand pentru ca merita sa le incercati... au fost delicioase...

Abia astept urmatoarea intalnire... pentru noi experiente culinare si bineinteles pentru distractie...

10. #630 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu

- pui gong bao (pui cu alune si legume - picant) - Mo zice ca ii lasa un gust metalic in gura cand nimereste o aluna dupa ce a mancat pui, mie mi se pare super bun (mancarea mea favorita la restaurantul chinezesc)
    - orez legume (singurul orez care imi place pentru ca are ciuperci)
    - coaste picante cu susan - a fost o experienta interesanta, ele se vroiau picante (probabil datorita multitudinii de ardei iute cu care era presarata farfuria, insa erau mai mult dulci - sincer nu au fost nemaipomenite)

Olivia ( o las pe ea sa va povesteasca )

- pui cu urechi de lemn
    - orez cu creveti
    - lamaie caramel
    - alaturi de crisstine a impartit puiul indragostit a lui MO (damn cum suna )

11. #631 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    ...
    - alaturi de crisstine a impartit puiul indragostit a lui MO (damn cum suna )
    kinky

12. #632 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    doh ... experiente culinare si alte alea la ce foame aveam sint bucuros ca am halit ciudat ca dupa vreo 6 ore asa am simtit uscat in git da nici sete nu era ! deja ma intreb daca piul ala era chiar pui

13. #633 SP
    Ar trebuii sa facem un concurs la urmatoarea intalnire " cine poate manca mai picant "
    Ce ziceti ?

14. #634 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ar trebuii sa facem un concurs la urmatoarea intalnire " cine poate manca mai picant "
    Ce ziceti ?
    Eu zic pas. Si ar trebui sa zici si tu... dar lasa ca o sa vezi peste cativa ani cum stai cu vizitele la doctor...

So, pana acum nu s-a anuntat nimeni la Taverna Sarbului... asa faceti si pe ultima zi intrebati de ce nu mai sunt locuri pt. rezervare...

15. #635 SP
    ma eu cred ca ma anunt de pe acum ca o sa vin la urmatoarea intalnire doar sa spui ziua si ora si sa nu uitam localul cu adresa

16. #636 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ma eu cred ca ma anunt de pe acum ca o sa vin la urmatoarea intalnire doar sa spui ziua si ora si sa nu uitam localul cu adresa
    Vezi daca nu esti atent si nu citesti ce se scrie in urma ta: http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post20172

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Desi s-a recomandat indian, eu as recomanda sa mergem la Taverna Sarbului. Preturile un pic mai mici decat la cel chinezesc, dar portii imense si al naibii de bune. Ce ziceti, peste 2 saptamani, ar fi ok ? Adica Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 ?

17. #637 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    So, pana acum nu s-a anuntat nimeni la Taverna Sarbului... asa faceti si pe ultima zi intrebati de ce nu mai sunt locuri pt. rezervare...
    i'm IN.

18. #638 SP
    da , ma bag si eu la taverna sarbului

19. #639 SP
    is the man! trickz's Avatar
    I'm in as usual

20. #640 SP
    Daca am bani vin..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 180 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast