Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 54 of 180 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1061 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Adica?
    Adica nu sunt potrivite pentru orice categorie de persoane.
    Eu am un prieten de 140kg culturist care abia incape la mine in baie.

2. #1062 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Parca suntem pe forumul femeilor.

Ca e fum, ca sunt scaune mici, ca sa mancam(zici ca suntem la petrecerea omo)

3. #1063 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Carul cu bere suna bine... desi ultima oara ne-am trezit cu "muzica lautareasca". Bine, eu merg oriunde... gasesc eu ce sa beau/mananc... Dar cred ca mai important ar fi sa putem avea o masa patrata or something, altfel iar ajungem sa avem masa ca la nunta... cu 30-40 de "nuntasi" si nasul Donely in capul mesei

Sau... facem altfel. Maxim 20 de persoane, in ordinea "inregistrarii". Desi e mai discriminatoriu... hmm. Inca asteptam propuneri. Poate ne invita Dj Mo la el in curte (desi e cam frig in perioada asta).

4. #1064 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Caru' cu Bere e o alegere buna.
    Pacat ca nu mai exista Becker's Brau, de langa Bingo.

5. #1065 SP
    Junior Member Vladutz20's Avatar
    Eu ma bag in lista aia de 20 daca se poate

6. #1066 SP
    is the man! trickz's Avatar
    orice ar fi, sunt nelipsit. nu ma uitati

7. #1067 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    domnilor
    eu nu vreau sa ma bag ca musca in lapte..astept sa luati o decizie finala si atunci ma voi pronunta si eu

8. #1068 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Beraria Becker Brau s-a mutat in fosta locatie Why Not ... cred ca toti cei din Bucuresti stiu unde era Why Not - ul ... btw , admirabila actiunea de Craciun

9. #1069 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    da dar nu se mai compara atmosfera cu ce era in Becker Brau la Bingo. Cel putin asa am inteles. Eu am fost doar la asta de la Alba-Iulia si numai aer de berarie nu avea.

10. #1070 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Perfect de acord.
    Aia era berarie, asta e club de pitipoance corporatiste

11. #1071 SP
    Member darcangel's Avatar
    Dar ce ziceti de o partida de impuscaturi, gen Unreal Tournament, la un Laser Zone ? Cred ca am fi destui pt. a face doua echipe. Nu va spun decat ca e posibil sa deveniti dependenti ..... E unul langa Apaca si e foarte misto !

12. #1072 SP
    e o idee buna. Am vrut si eu sa merg mai de mult la un Laser Tagging dar n-am avut suficient de mare anturaj si am renuntat

Totusi, trebuie sa se consume si "paharul de vorba". As zice ca totusi sa revizitam unul din locurile in care am mai fost pana acum (inafara de Cafeneaua Actorilor ).

La urma urmei nu iesim pentru a explora bodegile bucurestene ci pentru ca oamenii conteaza.

Pana una alta poate punem mana de la mana si facem un bar tematic. Trailere sa curga pe plasmele alea toata ziua, reviste de profil de rasfoit la cafea si sa aiba si mese mari pentru cand tragem lacatul si facem reuniune.
    Dac-as castiga la loto :-"

13. #1073 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pe 23 martie (luni) se tine PS3 Gathering 2009 cu ocazia implinirii de 2 ani de PS3 in RO. se birfeste si se bea in cinstea PS3.

detalii aici

14. #1074 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    vin si eu de data asta

15. #1075 SP
    Mai dam o raita prin Excalibur? Mi'l amintesc pe Bobby cu puiul ala... tare il iubea Si ce ne'am distrat atunci... mancam de rupeam... vorbeam in stanga, vorbeam in dreapta, ne mai miscam de la un capat la celalalt al mesei :X

16. #1076 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Mai dam o raita prin Excalibur? Mi'l amintesc pe Bobby cu puiul ala... tare il iubea Si ce ne'am distrat atunci... mancam de rupeam... vorbeam in stanga, vorbeam in dreapta, ne mai miscam de la un capat la celalalt al mesei :X
    Well guess what trickz, ti-am luat-o putin inainte pentru ca am vazut ca lucrurile se misca greu altfel.

Am facut o rezervare pentru Sambata 28 Martie (deci weekendul viitor) la ora 18:00 la Excalibur.
    Pentru ca n-am stiut cati vin am facut umila aproximare de 18 persoane deci sa speram ca se umplu repede locurile.

Edit:

Banuind ca tu mergi, iar eu o sa vin cu DeeDee, mai raman 15 locuri

17. #1077 SP
    Eu vin sigur

18. #1078 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Buna treaba Khan. I'm in cu Cris. Ne bagam la platouri ?

19. #1079 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ne bagam la platouri ?
    Sa nu faci asta e ca si cum ai merge la Mc sa mananci salata . I'm in all the way, platourile alea sunt tot farmecul

Mika, ne onorezi cu ginul.. erm, prezenta?

20. #1080 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Me + oli' -> 13 remaning ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 180 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast