Se mai face asa ceva?
Da fara mancare, ca nu suntem gospodine:p
Propun Curtea Berarilor, cat mai e cald.
Se mai face asa ceva?
Da fara mancare, ca nu suntem gospodine:p
Propun Curtea Berarilor, cat mai e cald.
Daca se face eu nu pot veni. Sunt in Vama weekeend-ul acesta.
Nu acum, 1-2 saptamani
Offtopic:
Cum mai e in vama? Aglomerat?
partea trista e ca au inceput sa vina inclusiv tigani luls...probabil din statiunile din zona
Am fost anu' asta, prin iulie si am ramas masca.
E un fel de costinesti, plin de cocalari mai nou.
A fost ultimul an in RO, la mare.
Nu stiu inca :) Maine dupa munca plec.
cineva care a fost acu o saptamina p'acolo a zis ca in timpul saptaminii e fff ok, dar ca simbata si duminica e full (de cocalari). anyway, e mare, e soare, e vama, asa ca have phun!!!
Am fost eu in week-end. Cum spuneam, nu mai e nimic de facut acolo.
Prefer sa ma duc in alte parti, chiar si la bulgaroi.
Multi am vazut ca au spus "am auzit de la " ,"a fost x,y,z" ,am fost si eu al 4-lea an la rand dragilor,e misto,asa cum a spus si h0stile,e vama e soare,e fun si btw guys :COCALARI SUNT PESTE TOT!!!
P.s:vreti sa ne inchidem in casa pana la urma? :evil:
nah :-j ... ne mutam in vama si singurele provizii de care avem nevoie sunt 2 boxe Yamaha de 750W each + un amp marantz de 1500W si 2 platane ... toate montate in spatele unui Ford F150 :evil: :evil: ( it never hurts to dream :D )
E ok pentru voi sa organizam ceva pentru data de 20.09 ? Sambata in jur de ora 18:00 ? Nu de alta, dar sa avem timp sa rezervam, sa facem lista, sa ne hotaram unde dorim sa mergem.... Astept sa veniti si cu idei, locatii, etc :)
si daca nu aveti femei conduce trickz :evil:
Conduc spiritul petrecerii, asa'i? :> Caution: daca va lasati masinile pe mana mea nu garantez legalitatea stilului de condus. >:)
Nu stiu, n-am fost niciodata. Se pot face rezervari, pune mese acolo de 20-25 de persoane ? Au vre-un site ceva ? Eu am gasit doar aici 2-3 pozute cu rezolutie belea: Curtea Berarilor - Cluburi si baruri - Sapte Seri Bucuresti
Rezervari da. Cam tot timpul e rezervat p-acolo. De fapt, cam greu fara. Au terasa afara si mesele sunt destul de mari. Se poate si inauntru.
Din pacate noi nu prea putem sa riscam sa rezervam afara, datorita vremii. Adica, ori ne trezim cu canicula de facem baie pe noi, ori ploua afara sau mai stiu eu ce (desi parca am vazut ca este acoperita terasa de-afara).
Iar inside, must be smoking allowed si a.c., nu de alta dar multi dintre noi suntem niste mici Popeye. Aduc si trabuce :))