last part.
din pacate unele nu se vad prea bine :(
last part.
din pacate unele nu se vad prea bine :(
Am avut o freza de nazi... nu alta... Heil CG ! :evil:
Si niste poze cu telefonu. Asteptam gratarul de la DJ Mo :D
Nu cunosc prea multa lume, pe Bodo si Monky i-am recunoscut, dar Darky cine e? Cel cu Stewie pe tricou?
darkone , e baiatu' de langa fata cu ochi albastrii si tricou alb/roz/negru , de langa monky .
Nu ne dezmintim faima niciodata, cu nici-un prilej: am comandat atata mancare, de ziceai ca suntem nemancati, vai de noi ..... Nu acelasi lucru pot spune despre bautura, aia s-a consumat toata ! Mmm, bun tortu`, Monky sa ne mai faci si alta data ! Si nu va mai luati de Bobby, a venit omu` direct de la Amsterdam pentru evenimentul nostru ! Cred ca va trebui sa ne angajam un fotograf pentru data viitoare, nu de alta dar, ai nostri tot ingurgitand diverse licori mai gresesc expunerea, balansul, etc. hi, hi, hi ! Hai sa crestem mari !
Ce ochi are studentul in penultima poza din primul set de poze facut de bodo :))
eu sunt cel cu tricou cu stewie :)
eu nu o sa mai pun pozele mele ca vad ca deja sa pus cam tot ce am fotografiat si eu ;;)
oricum a fost de nota 10 cu oameni de nota 10:rulez:
Ca fotograf il platim pe trikz ca el e cu pozele!:D
...si tu poti ajuta comunitatea CG. hi hi :D
la cata mancare a ramas chiar ca ne-ar mai fi trebuit niste ajutoare:D
Frumos , am cunoscut oameni noi , m-am conversat cu cei care-i stiam deja , pacat ca nu au fost mesele asezate altfel , poate cunosteam mai multa lume . Maybe next year .
PS : Da chiar , cum dracu facusi pozele alea Bodo , de zici ca-s drac ?
lol man au fost cu telul de la distanta si nu bate atat blitzul :P
on: a fost super. pe langa cei pe care ii cunosteam am cunoscut vreo 2-3 :))
thanks Darkye for ride si next time sa stai langa mine sa nu mai beau atat...geez :))
ti se cam impleticea limba :D - hihihi - da oricum daca nu eram cu masina beam si eu cot la cot :D
Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu, dar vad ca v-ati distrat. Happy New Year CG!
made up my mind...
vin si eu cu pozele
am avut si puiul lui Mo de care nu sa vorbit pana acum >:)
enjoy
(rog discretie minorilor de pe forum atunci cand vine vba de puiul lui Mo;)))
part 1
frumos =D>
part 2 <:-P
La multi ani CG
la anu' sa ne vedem cu un 2 pe tort
eeeeewwww....mo!! that's fu*ked up:)) ...cred ca puiul ala face parte din mancarea ramasa