A fost super!! Am mai cunoscut "o mica parte" din consolegames. La cat mai multe intalniri.
Inca odata felicitari organizatorilor concursului de FM2 :rulez:
A fost super!! Am mai cunoscut "o mica parte" din consolegames. La cat mai multe intalniri.
Inca odata felicitari organizatorilor concursului de FM2 :rulez:
hehe it was fun... incantat de cunostinta >:D<... see you next time :D:D
PS: monky, a fost multa lume noua si am fost timid :D:D
Cam tarziu, dar abia m-am trezit, si am o mare durere de cap :).
more..
Foarte tare ... felicitari castigatorilor.
Imi pare rau ca n-am putut sa ajung. :(
Vai CrissX ce poze mi-ai tras... zici ca sunt Bachus :))
Ah..iar am baut si eu peste limita, si am avut limbarnita (efectul vinului).Sper ca nu am deranjat pe nimeni. La intoarcere trageam sa ma opresc la alt restaurant dupa ce l-am chinuit pe taximetrist.. noroc ca m-a tras Grey si m-a plasat safe acasa :) .
Super gasca aveti. Cam putine fete, dar vad ca va descurcati :))
CrissX: lasa omule ca asa e frumos. Eu chiar ma gandeam cum o fi pe la intalnirile voastre (initial imi imaginam un nerd meeting, in care va intalneati la o prajiturica, la un fursec, etc). Dar vad ca e matura treaba, nu gluma :)
Snake ai gresit cand ai zis ca "super gasca aveti" eu cred ca tot forumul este o "gasca" si oricine este invitat la o astfel de intalnire ;);)
Cred ca s-a referit la gasca din poze. Si nu, sper sa nu vina tot forumul la intalnire... nu de alta, dar nu am avea unde sa facem rezervare de sute de persoane. Mo stie, cum e sa faci rezervare mare si sa ti puna in fata meniu ca la nunta :))
:))))) da ar fi interesant sa vina tot forumul.. la intrare am pune un banner "console games wedding"
Felicitari baieti !!! Pe viitor sper sa pot ajunge si eu, oricum observ ca batranii satului s-au asezat in capul mesei !!!
Sorry...nu am putut ajunge..vad...ca blazer era tare suparat..sper ca nu din cauza mea...:)...
Si, ce idei aveti pentru urmatoarea intalnire ? Eu zic sa "calculam" din timp. Nu de alta, dar vin si sarbatorile, si va fi complicat sa ne "impartim" :)
da, chiar as vrea sa vin la ultima intalnire pe 2008 fiecare sa vina cu rezolutii pentru 2009 :)
vai ce gasca super aveti mi-ar placea si mie sa vin la intilniri dar din pacate nu locuiesc in Bucuresti :(.
Eeeh, Taw... pentru unii conteaza, mai ales daca eu stiu, fac un efort sa vina la intalnire. Ar fi fost frumos sa fie tot timpul "premii", dar eu oricum consider ca orice "escapada cu consolistii" este un premiu in sine. After all, ne relaxam dupa o saptamana de munca/scoala... bem/mancam... discutam despre orice. Nu vad nimic in neregula, cu sau fara premii :)