am ajuns si eu acasa, sunt intreg si treaz :D
am ajuns si eu acasa, sunt intreg si treaz :D
CG Party - IV
CG Party - V
CG Party - VI
CG Party - VII ... and the last one. Hope you enjoyed the party ! Next time we'll try to do better ! >:D<
De la invitati, atmosfera, mancare si locatie totul pare superb. Felicitari!
Micutule trickz, trebuie sa cumpar aparat foto?
Venit, vazut, placut ... regrete la plecare ca s-a terminat.
a 11-a poza din setul 3(de pe pagina asta)...ce il mai certa Monky pe trickz..obraznicule
:)) Would you check out those buns ! >:)
...ce priviri �și aruncă DJ-ii: [/:)] -------- [:-?]
super party guyz :D
mancarea a fost super la fel si atmosfera. juniorul a zis ca nu mai rateaza nicio intalnire ;))
Multumim Monky pt organizare cat si sponsorilor.
Un Craciun Fericit tuturor !!!
http://www.consolegames.ro/forum/att...9_img_6532.jpg - ce ai patit Darkie ? Iti era asa somn ? :D
De fapt ma chinuiam sa ii pun coarne lu Trickz ... da nu au iesit in poza :D
Eu intreg am ajuns, problema e ca am mai ajuns cu 2 lei in buzunar. Pana sa ies eu de pe stradutele alea mi-am mai cumparat o bere de la primul chiosc. :) I took the 3rd place at the beer championship and took Kratos (il prefer pe el decat Dead Space, nu ca as avea ce sa ma joc).lol
PS-> Multumesc CG pentru premiu.
-> Craciun Fericit tuturor. (nu ca nu ne vom mai auzii pe aici :D)
Daca ai plecat instant dupa ce ti-ai luat jucaria, ai pierdut un al doilea premiu pe care il primeai la tombola. Am tras biletul cu numele tau si a trebuit sa il aruncam. Ghinion.
Cine era Meira? Aaaaa. Vrei sa spui Naomi.
@Laurentiu: Trebuie sa imi iei ceva pentru gat. Erai pe lista si am strigat dupa tine pana am ragusit. :P
Apropo, ii multumesc lui Bodo junior pentru ajutorul dat la extragerea biletelor.