Lasa ca am mancat noi pentru tot CG-ul :))
Lasa ca am mancat noi pentru tot CG-ul :))
@-)si cati cartofi....@-) maine asta o sa mananc...asta in timp ce ma uit la pozele de la monky & co.:banana:
Multumim pentru tort ! Mancare slabuta, multi cartofi,in rest atmosfera OK!!! LA MULTI ANI! CG
Sa moara masa daca n-am tastat parola de trei ori (nu mai spun de cate ori am corectat textul)..... este explicabil: am implinit UN AN ! Da-i cu vin, da-i cu sampanie, da-i cu whisky, ..... da-i si cu tort; combinatia, a fost buna , sau are cineva ceva de obiectat ?
Bobby, poate tu ? sau tu ... ..... ? La multi ani ! As bea un gin tonic, ce zici Monky ?
hop si eu cu poze facute doar la calitate "telefonica"
mancare multa si buna (nu neaparat in ordinea asta)
singura chestie slabuta a fost mujdeiul, la care din relatarile lui webpredator imi facusem "sperante" mai mari:P
Din trei feluri de mujdei nu ti-a placut nici unul ?Naspa :))
Am ajuns si noi acasica... A fost frumos, pacat ca mesele au fost despartite... si nu prea ne-am calculat bine cele 4 platouri (care din punctul meu de vedere au fost ca de obicei, mult prea mult, dar foarte bun)... dar in final ne-am re-organizat, si vorba lui darcangel, da-i cu gin, da-i cu vin, da-i cu sampanie... ca tot facu asta micu' un anisor...
Scuze pentru calitatea pozelor. Nu au iesit exceptional, ca se jucara porumbeii pe la setari. Eu ziceam AV cu ISO mare, ei dadeau pe AUTO cu ISO mic... Noi sa fim sanatosi. Multumesc tuturor pentru participare. A fost excelent. Sper ca urmatoarea intalnire sa fie si mai si (mai ales ca va fi la Dj Mo in curte)
Poze Aniversare 1 An CG, part II:
Poze Aniversare 1 An CG, part III:
Ati cantat si la multi ani? Beau si eu o bere ungureasca in cinstea cg!(sper doar sa nu se fi pisat astia in ea, ca am luat la drought)
Nu nu, asteptam sa vina Mika in Bucuresti sa faca el cinste :))
Nicio poza Monky cu vizitatorii surpriza :) ?
bobi ai baut 1 bere si te-ai imbatat - ia uite'te ca sunt 2 poze - si in 1 erai foarte tandru cu cheche
am inteles ca a fost si bodopsx care e el ?
Vad ca v-ati distrat :). e doar o problema, eu ii recunosc doar pe Bodo, Monky, Darcangel si Dj Mo. ne puteti zice si noua cine sunt ceilalti ;)).
ce am apucat sa fac si eu cu telefonul, si asta printre halbele de bere ;))