Gata,nu mai posteaza nimeni nimic aici ? :(
Gata,nu mai posteaza nimeni nimic aici ? :(
erm... ok, by me holding pedo bear/:) i hope u ment nothing by it, besides he likes children desu ne?:D
...tot ce-i posibil http://e.vampirefreaks.com/emotes/domo.gif
Nu cred ca am sanse foarte mari, dar ce ziceti de inca o intalnire duminica seara tot in Excalibur ?!
nu zic nu, dar cred ca opinia multora este ca acolo este prea zgomotos:wall:. as prefera sa ne auzim cand vorbim>:D<.
Intai sa strangem lume si dupa ne gandim si la local. Eu ultima data cand am fost in Excalibur m-am inteles foarte bine cu ceilalti. Nu cred ca asta ar fii problema. Daca e mergem in localul vechi deoarece nu este atat de ocupat.
Pai la cat de matol erai, te cred ca te-ai inteles bine. :P
Dj Mo, scoala-l pe Monky te rog ca mie imi este rusine si intreaba-l daca ar avea chef sa vina maine :D . Este alceva cand vine Monky la o intalnire nu ?! >:)
PS-> Pana acum suntem 2 :Eu si Web(nu cred ca am primit thanks degeaba :P)
Doamne fereste. Cum sa fac asa ceva? Pai ma penalizeaza la salariu. Nu nu.
Atunci pune-l pe Grey, daca pe tine te penalizeaza la salariu mie ce-mi face ?!
---------- Post added 07-11-2009 at 01:18 PM ----------
M-am gandit in Excalibur nou la ora 17:30 maine ?! Ce ziceti ?
man intalnire duminica mai greu. motivul: luni la munca :D
Am vazut pozele de la intalnire si sunt superbe. Cred ca a fost un party pe cinste. Felicitari!
DJ_Andrei: o sa facem o intalnire mare... in Decembrie insa. Sarbatorim (in avans) noul an :D
Meanwhile... strangem bani si facem strategii. Sper ca de data asta sa iasa nebunie maxima :)
ho ho ho...poate ajung si eu la asta prin mila craciuneasca a alor mei. le cer acordul doar..cred ca e cel mai ieftin cadou pe care il poate primi cineva:P
Da, o-sa fie bataie pe mancare la Excalibur:))
Acum sunt si eu in Bucuresti. Nu mai scapti de mine si de doamna in Decembrie :evil:
Eu sper doar ca inalnirea sa fie undeva inainde de 20 decembrie ca as cam fugi din Bucuresti pana-n ianuarie de la aceasta data :D
Monky abia acuma mi-am dat seama ca esti vecinul de langa mine :)))) (stau la 28). Incredibil...:)) Ma gandeam eu ca ai consola (masina, sunete de la jocuri prin casa), dar nu imi imaginam ca ai fi Monky. :)