Concursul cu bere ar fii genial.I'm totally in. Sunt curios cat de repede bea Dj Mo o halba de bere;;).
PS-> Ma duc sa iau butoiul de bere de pe balcon sa ma pregatesc.:evil:
-> Astia mai fumatori ce ziceti sa luam niste trabucuri:%% ?!
:D :D :D
Eu peste o luna fac un an de cand m-am lasat de fumat si unora le arde de trabuce. Mai bine pui banii deoparte si-ti iese de un DSi :P
daca sunt in oras si organizati o intalnire pentru sfarsit de an, cred ca o sa vin si eu daca aveti loc pentru mine (normal daca ma primiti:">). sper ca nu faceti concursuri cu bere ca eu nu beau bere:| doar vin si tarie :) and yes i am 18 years old.
poate ma bag si eu cu inca 1-3 persoane,depinde cand va fi si daca se va face ceva.
enthroll where are you ... poate ,poate
hello! sa ma puneti si pe mine pe lista :)
WoW , new meeting being set up ! :D
My new favourite thread ! <:-P
Se pare ca voi veni si eu...daca este vorba de concursuri de baut bere..:)..:P..
cred ca o sa-mi fac si eu aparitia. dar nu beau bere :D
Nu am putea organiza si niste concursuri MW2, Fifa10, Forza3 pe XBL sau PSN si sa facem premierea la intalnire? Sa fie taxa de inscriere nush 10-15 ron iar suma stransa sa reprezinte premiile (adica sa cumparam premiile). Oricum multi dintre noi joaca seara de seara, dar intr-un concurs e altceva. :D
Vai, oboseala asta.Am citit Console Games Club - La un pahar de vodka.
daca nu stiai CG organizeaza in acest moment un concurs de fifa10 http://www.consolegames.ro/forum/f59...nsolegames-ro/
Stiu ca Monky are ultimul cuvant avand in vedere data in care vom organiza intalnirea de craciun, dar ce ziceti daca o punem pe 12 sau pe 13 acum sau vrei pe 19 sau pe 20.:xmas: