Sa vina... si suntem 40 in cap. Gata... plec spre tort... Wish me luck ! Ne vedem la local... Pentru ceilalti, revenim maine cu poze... Daca nu uitam sa facem :))
Sa vina... si suntem 40 in cap. Gata... plec spre tort... Wish me luck ! Ne vedem la local... Pentru ceilalti, revenim maine cu poze... Daca nu uitam sa facem :))
..
he he he! Oamenii se distreaza si noi stam pe forum ..!! lol
I-a prins ninsoarea acolo ! Daca ninge ca acum inca 2-3 ore se pune vreo 10 cm !
Gameri inzapeziti ! ( sper ca aveti PSP-urile la voi ca sa aveti ce faca daca ramaneti acolo si se termina bautura )lol
Nu radeti eu nu acum am ajuns acasa. Am ramas inzapezit la petrecerea cu firma. Am dat la lopata de mi-au sarit ochii. Pacat ca nu am mai putut ajunge (nu am mai avut nici curajul din cauza cauciucurilor) la intalinrea CG. M-am saturat sa zic next-time si sa pierd ce-i frumos.
misto intalnirea :D cica-i criza la romani B-)
asteptam pozele.
... si ultima intilnire pe 2oo9 ... proaspete ! calde !
Vrem si nume.Cine e in ce poza:D
yey, in poza a3a apare si umarul meu :))) intre olivia si monky :))
Epic rock n' roll-ish to be forever remembered party :)
Thanks ConsoleGames =D>=D>=D>=D> <:-P
:rulez: Thanks Monky & Darkie & the others pt scouting location & arrangements & all that jazz B-)
Pare rau pt cei care nu au putut participa :(
am ajuns cu bine acasa la aproximativ 12 km de locul actiunii:p. afara cade o chiciura rece:-&. dar la nautilius este super party <:-P (fara muzica prea tare ne-am auzit perfect:evil:). imi pare rau pentru cei care nu au reusit sa participe:-S. pe next time>:)>:)>:).
Sa traiasca nasu mare si taximestristu care a fost super baiat chiar si pe zapada asta =))
Astepam vesti d la MonkY ca a ajuns DeeDee cu bine acasa. Eu pot confirma ca am nimerit adresa catre casa... si inca mai pot tasta.. chiar bine :P
P.S. N-am participat la concursul de bere-viteza dar n-as vrea sa va intimidez la bere-distanta :P
P.S.2 - Ca sa scriu mesajul asta a durat mai mult decat ati crede voi ca dureaza sa scrii un astfel de mesaj. Sper cel putin ca e corect gramatical
L.E. Editez acest mesaj de dragul lui Q. Pe care desi l-am mai vazut la alte intalniri, i-as fi dat de 2 ori varsta potrivita. Scuzele si respectele mele maestre!
L.E. 2: Tocmai s-a confirmat DeeDee acasa. Asteptam webpredator si trickz :))
A ajuns cu bine DeeDee man, stai linistit. Acum am ajuns si eu.... si ma minunez de faptul ca poti sa scrii dupa nebunia de la Nautilus... I am like... WOW ! Revin cu poze (astept sa se dezghetze aparatul foto :)) ).
Thx everyone for beeing there ! It was GREAT !
Khan - Bro , esti obosit rau :D
Eu tocmai ce am postat mai sus , ti-am dat si PM.... :P
Ti-ai gasit... :D
It was a wild party... so, here come the pictures. Enjoy !
CG Party - I
P.S. Scuzati calitatea... lumina difuza nu prea se pupa cu functia Auto pe care a fost setat G9-ul. Dar sunt sigur ca maestrul trickz are poze mult mai ok.
CG Party - II
CG Party - III