placerea a fost de partea lui man :D
placerea a fost de partea lui man :D
M-am gandit ca voi sunteti ca am sughitat aseara de ma luase ameteala. Mo, voi lua o cutie de Strepsils si o bautura calda cand va fi urmatoarea intalnire.
Cel mai tare party. Incet incet incep sa-mi revin :)
Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Pfoa, chiar nu ma asteptam sa petrecem pana la 3 dimineata :)
Mai tii minte ce te-am rugat aseara?:))
Poate nu scriu unde trebuie, dar ştiu că era o petiţie a rom�nilor cu referire la accesul la PS Store, XBox Live store şi alte chestii: asta. Ei, acum ceva vreme am văzut că au mai făcut şi grecii (cred) o petiţie. Ce-i drept, are foarte puţine semnături, dar mă g�ndeam că putem să-i ajutăm cu c�teva semnături, ei referinduse la toate statele UE care nu au PS Store. Semnaţi aici.
Saboteur :D
Aaaaa.. asta. Credeam ca mi-a spus ceva cand incepeau sa-si faca berile efectul...
Felicitari! Vad ca a iesit o petrecere pe cineste :D
Pe cand o intalnire pe la Constanta ? Veniti si voi la vara pe aici. :P
Nu scrii unde trebuie... insa petitia aceea am facut-o acum aproape doi ani si nu s-a agitat mai nimeni pe la noi (ma refer la "autoritati" si cei care scot gramezi de bani din acest business): [Info] Petitie online pentru Microsoft, Sony si Nintendo - Computer Games Forum
Ştiam de thread-ul de pe Computer Games. Eu voiam să vă informez de cealaltă petiţie, mai nouă. :) Nu ştiu unde trebuie să scriu. Mută tu, te rog, mesajele mele unde trebuie.
ghei-mări :D
O da o da.... ce avatar darkie...ce avatar :))) se va goli forumul asa
Pe o scara valorica a locurilor pe unde ne-am haladuit, Nautilus este pe primul loc. Felicitari organizatorilor, dragilor nostri moderatori si nu in ultimul rand, noua, celorlalti consolisti ! A fost totul la superlativ ! La Multi Ani !
am o intrebare (desi cam off topic, scuze)nu stiti cine e Silviu? Cel care a intrat in legatura telefonica cu cei de la Money Chanel cand dezbateau problema serviciilor online de jocuri pentrut userii din Romania. Mi-i se pare cunoscuta vocea lui, de pe PSN.
Silviu Stroie, Computergames. Si da, hai sa ne oprim cu offtopic-ul.
On-topic, daca v-a placut la Nautilus, data viitoare o facem si mai si. Mai ales ca si ei inca se organizeaza. Daca arata asa bine dupa o saptamana de la deschidere... de-abia astept sa vad cum va fi dupa o luna, doua :)
P.S. Pacat ca n-ati venit la timp... stateati de vorba cu Gyuri Pascu. Un tip de nota 10. A zis ca ne asteapta la o cantare oricand, doar sa-i dam un semn.
Oooops, am ajuns la 7000 de posturi. Damn spammer :))
Locatia de abia era deschisa? Bine, vezi ca poate fi si invers, sa nu se mai faca nimic in timp si sa ramana tot asa sau mai rau >:)
@ web, khan: Eu o sa pun pozele DOAR daca imi faceti cinste cu o lunga cu glazura :))