Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 180 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #2661 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Daca se face intalnirea vin si eu. (Si sper sa se faca si sa fie inceputul unor intalniri mai dese. Aproximativ 70 ron dati o data la 1 luna jumate pt o astfel de intalnire intre gameri, sincer nu mi se pare mult)
    Indraznesc sa vb si in numele lui MrRoby ca vine si el si sa ii transmit ca ink mai astept multumiri oficiale ca l-am "carat in spate" la concursul de fifa.
    A, da. Si la ultima intalnire, din pacate, eram putzin pe graba cand am plecat si am uitat sa imi aleg premiul pt locul doi la concursul de bere.

2. #2662 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Singura problema e ca ne va fi imposibil sa strangem premii atat de repede... Dar incercam... Oricum, nu cred ca pt. premii ne vedem noi... eu unul vin de placere... Grey vine numai pt. premii si tombole, stiu eu (si masinute, da, daaa)

3. #2663 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Grey vine numai pt. premii si tombole, stiu eu (si masinute, da, daaa)
    Eu speram sa primesc un Mini Ninja nu o masinuta, m-ai dezamagit de data asta.

4. #2664 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eu speram sa primesc un Mini Ninja nu o masinuta, m-ai dezamagit de data asta.
    Data viitoare vei primi o mini masinuta

5. #2665 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Deci? ramane pe 4?

6. #2666 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    ... insa mi-am luat revansa la Singstar ...
    Hai pe bune acum, nu a filmat nimeni asa ceva ? Sunt foarte curios sa-l vad pe Studentul nostru cum canta lol

7. #2667 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu a filmat nimeni , dar daca vrei sa vezi un videoclip cu mine , promit ca daca viitoare pun pe cineva sa ma filmeze .

8. #2668 SP
    Junior Member Derekgl's Avatar
    ....si ce o sa vedem?

9. #2669 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Derekgl View Post
    ....si ce o sa vedem?
    Ce n-a vazut Parisul !

---------- Post added 05-08-2010 at 04:24 PM ----------

Quote Originally Posted by Honord View Post
    Deci? ramane pe 4?
    Pai, ramane pe 4 Septembrie atunci... am inteles ca se vrea tot bufet suedez (mai ales ca stam mult, iesim chiar foarte ok cu mancarea... in plus imi place ideea asta ca mai iau un aperitiv acum, mai iau cate ceva mai incolo... si imi aleg si ce-mi place sau face cu ochiul mai mult)

O sa mai fac o vizita in weekend pe la La Historia... ca sa facem un nou meniu (bucatarul a promis ceva si mai bun)... Eventual spuneti si voi cam ce ati vrea sa fie prin meniu... ce va place mai mult. Bine, sa nu incepeti cu file-uri si alte chestii... cat sa ne incadram in cei 50 RON. Sau vreti sa facem de mai putin ? Nu de alta dar eu la mai mult nu ma bag pe criza asta... mai ales ca vin la dublu

Aah, si de data asta... o sa facem altfel cu banutii. Ca nici mie nu-mi place sa iau banii la intrare ca la cinema... si nici nu mai vreau sa am surprize gen "m-am razgandit, nu mai vin" si sa achit iarasi din buzunarul meu larg... Cine doreste sa vina, o sa depuna in cont sau prin paypal... Mkay ?

10. #2670 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Ok deci eu vin la sigur impreuna cu user-ul xLite si inca cineva, Monky sa-mi dai detalii despre cont sa vedem unde bagam banutii

11. #2671 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Ok deci eu vin la sigur impreuna cu user-ul xLite si inca cineva, Monky sa-mi dai detalii despre cont sa vedem unde bagam banutii
    Stai usor... ca mai e timp... de-abia incepuram discutiile, sa vedem ce ne ofera si bucatarul.. sa ne gandim si ce concursuri facem... Incepem inscrierea dupa ce aflu si eu daca se poate rezerva pe data de 4 Septembrie... si dupa ce am meniul, ok ?

12. #2672 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun : SALATA SHAWORMA !!!! ( Napoleon )

13. #2673 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun : SALATA SHAWORMA !!!! ( Napoleon )
    De data asta ii spunem sa nu mai uite de lipie

14. #2674 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    MonkY de ce tot tragi la lipii? Vrei sa faci un ban in plus, sa ne rulezi noua shaormele?lol
    Vin si eu pe 4. Ar fi fain daca s-ar face iar de Tekken si Singstar.

15. #2675 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Oh oh oh, I got an ideea! Are cineva NHL 10?!! it's uber awesome si foarte competitiv.

16. #2676 SP
    Junior Member Derekgl's Avatar
    ....il aduc eu (NHL 10).
    O sa ma inscriu si eu la Sing Stars.....ma antrenez pana pe 4 Septembrie, atentie Ovidiu!!

17. #2677 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Hell ya for NHL si astept sa vad si eu cum va fi Sing Star ca prea va agitati pe aici

18. #2678 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    SINGSTAR !!!
    De ar fi un Singstar Mot�rhead

19. #2679 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Vin si eu pe 4, o sa fiu plecat cam pana pe 1 septembrie asa ca va rog sa imi rezervati un loc si cand se face rezervarea... desi voi incerca sa urmaresc threadul.

20. #2680 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    SINGSTAR !!!
    De ar fi un Singstar Mot�rhead
    Nu, vom avea doar SingStar Gutza si SingStar Salam. Disk-ul cu SingStar Fermecatorul l-am pierdut data trecuta la intalnire

Btw, poate de data asta vine cineva cu PS3-ul care are si downloadables la SingStar... Cat despre NHL 10, nu stiu, sa facem un poll ceva... ca mi-e ca iese tot gen Fifa. Nu e problema ca nu se va juca, ci probabil va fi lasat spre mai sfarsit (adica dimineata). La un Tekken, la un SingStar, la ceva funny sau super mega interesant toti (sau aproape toti) vor fi interesati de ce se intampla. Dar cand ai jumatate din oameni dezinteresati complet de football sau hockey sau basket... ori lasi spre mai sfarsit, ori... ceilalti vor pleca acasa plictisiti... Mai ales daca sunt si multe echipe, se mai joaca si de "incalzire" si de "antrenament" (plus amicale, ca data trecuta)... Am i right ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 180 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast