Pai ne face Bodo salata de saorma, a zis ca se pricepe si ca o face chiar mai buna, vezi mai sus![]()
Pai ne face Bodo salata de saorma, a zis ca se pricepe si ca o face chiar mai buna, vezi mai sus![]()
Bon... am sunat... si se pare ca trebuie sa merg sa vorbesc cu noua bucatareasa... Incerc sa ajung intr-o seara... in weekend sunt plecat... Asta este, se pare ca aici de "rezervari" se ocupa bucatarii, nu managerii
Daca ajung si vorbesc... ce ziceti, spre sfarsitul lunii e ok ? 30 Octombrie ? Sau 23 Octombrie ?
nu prea stiam unde sa lansez intrebarea asa ca o pun aici.stie cineva daca exista vreun console cafe sau cum ceva de genul asta in bucuresti?am aflat ca exista in constanta si stiam de la colegii de facultate straini ca la ei in tara sunt omiprezente tipurile astea de baruri.de fapt bine spus arcade bar.
here you go: PlayLounge - Club de PlayStation din Bucuresti | Play Lounge
desi nu mi se pare cine stie ce
Putem face ceva in gen americanesc...
Ati vazut: cand in America este vreo sarbatoare, sau se muta cineva nou in cartier, (ma refer la suburbiile civilizate desigur) persoana respectiva invita vecinii la masa, ori se strang cu totii undeva si aduce fiecare cate un preparat culinar... si apoi incepe ospatul.
Putem face si noi ceva de genul, sa aducem fiecare cate un cozonac, o placinta, o sarma... facem bufet suedez din ele si gata!...sau comandam pizza.
Glumesc desigur lol
Sigur. In curtea ta? Sau pe trotuarul din fata blocului meu. Si-asa, in weekenduri se strang kilograme intregi de deseuri in fata, de la baietii... speciali ai zonei FoisorAi zice ca fac nu gratar mare acolo.... Deci tre' sa fie spatiu!
![]()
Bon... haideti ca am reusit si eu sa scap de problemele din ultima perioada (partial), asa ca am dat o fuga la La Historia si am facut rezervare pentru saptamana dinaintea Craciunului (doar nu credeati ca scapati de petrecerea de sfarsit de an, nu ?). Cu alte cuvinte, am facut rezervare pentru 18 Decembrie... insa mai trebuie sa ajung azi sau maine sa stabilim exact meniul. Revin, il postez aici, si incepem sa facem rezervarile. De data aceasta, ca sa nu mai iasa incurcaturi... se achita numai inainte, prin banca sau paypal. Din pacate va trebui sa ne decidem destul de repede, ca sa comunicam exact pentru cate persoane facem rezervarea. Eu am estimat 30-35 de persoane... dar vedem... Si 10 daca suntem, si tot o sa iasa "dezmat consolistic"
So, verificati ce/cum faceti pe 18 Decembrie... puneti bani la pusculita... si dupa ce revin cu meniul (care sper sa fie pe placul tuturor... si sa iasa in aceeasi bani... desi de cand a crescut TVA-ul...), vedem cine vrea sa vina la Mosul Consolist![]()
Pentru detalii despre La Historia vezi aici si posturile cu poze si toate cele: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post410250
Din pacate, intalnirea este doar pentru forumistii/consolistii seriosi. Inregistrati de minim 3 luni, minim 100 de posturi... Oricine doreste poate veni cu prietena/sotia... In rest, private party![]()
Gata dragii Mosului... am fost si-am stabilit meniul. Sper sa placa tuturor. Din pacate (deh, preturile astea) am ajuns la 60 RON cu meniul. Dar eu zic ca pt. o intalnire care de obicei tine cel putin 10 ore... e chiar ok (am si testat cateva din "bucatele" noii bucatarese, si pare a fi totul super). Tortul va fi ca de obicei oferit de CG... bauturile dupa ce/cum/cat bea fiecare de la bar
Prin urmare, pe data de 18 Decembrie (Sambata cu o saptamana inainte de Craciun), la orele 18:00... Party Christmas Console Games la La Historia (vai, ce urasc La La-ul)! Inscrierile vor incepe de-acum si cred ca 2 saptamani sunt arhisuficiente ca sa ne "adunam" (mai ales pe vremurile astea de criza). Si intrucat va fi bufet "suedez" (cum ne place noua), cei care se inscriu trebuie sa achite suma de 60 RON (care este strict pt. mancarica) prin una din cele 2 metode:
1. in contul IBAN la Raiffeisen Bank RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 si beneficiar Cristina Kelemen (crisstine pe forum - ea se ocupa de partea "financiara")
2. prin sistemul de donatii prin PayPal (accesibil aici).
O sa va rog sa specificati cand depuneti: "Rezervare restaurant: nickname". Nu e complicat, puteti depune la orice banca (de preferat Raiffeisen ca sa nu platiti nimic extra)... si scapam in felul asta si de "taxare la intrare" si de "ooops, x, y si z s-au anuntat dar nu au venit... let's pay for them"
Detalii despre locatie: Pub/bar/restaurant La Historia, pe strada Sfantul Stefan Nr. 13 (pe langa Izvorul Rece, restaurantul). Aveti aici si o vedere panoramica, desi cred ca e cam veche (se numea Al Macaronaro): NORC - Imagini panoramice la nivel de strad? (street-view) din Europa Central? ?i de Est. Este un restaurant cu specific sud american, dar gasiti in meniu si preparate clasice (ciorbe, fripturi, etc.). Don't worry, preturile sunt destul de ok (de Haineken e 7 RON, Ciuc e 6 RON... decent zic eu).
Detalii bufet suedez:
Meniu La Historia: 60 RON
Salata Napoleon (contine piept de pui la tigaie, cartofi prajiti, varza, castraveti, maioneza, usturoi)
Rosii cu branza Liptauer
Rulou de sunca, cu salata de cruditati
Cascaval, masline, salam de Sibiu
Chiftelute
Tartine cu icre (tapas)
Tartine cu peste (tapas)
Floricele de carnati oltenesti
Sote de ciuperci
Salata de varza asortata
Ficatei in bacon
Minisnitele de pui
Minisnitele de porc
Deja imi ploua in gura scriind la meniul asta... Anway, sa ne intoarcem la oile noastre. Ca de obicei, vor fi concursuri, tournaments, karaoke... so prepare yourself! Poze si detalii extra despre local gasiti in posturile cu intalnirile anterioare... Sper sa iasa o nebunie, ca de obicei. Va astept! Prin urmare, sa incepem cu rezervarile (pana la 1 Decembrie !)
1. MonkY (paid)
2. Crisstine (paid)
...
Bookmarks