So, ce s-a stabilit pana la urma?
Well, am tot fost pe drumuri... am uitat sa anunt aici. Din pacate locuri la Carul cu Bere pt. seara nu mai sunt disponibile de acum 2 saptamani (asa mi-au spus la telefon). Singura posibilitate, e sa rezervam pana in ora 18:00 (cand trebuie eliberata masa...). So, caut in alta parte, sau ne aruncam la un 12:00 - 13:00 ?
Deasemenea, aveau locuri libere Duminica... in case you want it...
Vreau sa vin si eu sambata. Scuze pentru intarziere dar acum am luat decizia.
Mersi !
PS: Poate cineva sa-mi imprumute Viking Battle for Asgard sambata ?
Mersi !
Duminica in nici-un caz !!!! Si nici la ora 12, sambata ! Hai sa mai cautam localuri.
Uite, va fac o propunere: Shorley, cine nu a auzit de acest restaurant ? are multe sali, chiar private as putea spune, si este ceva decent. ........
Ha. am aterizat si eu pe thread impins de Darkie... bine nici chiar impins ci ademenit cu "milk and cookies" si tot ce pot sa zic uitandu-ma peste poze si citind comentarii printre randuri e ca a inceput sa se dezvolte o comunitate foarte fun and friendly ceea ce sincer nu ma asteptam sa vad prin RO
Si bineinteles ca ma impiedic aici de nemuritorsi aparent si oameni care vad ca lucreaza la EA...
)
Pai bravo nene. Sper sa ajung si eu la una din intalniri cat mai curand si sper sa ma primiti si pe mine ^_^
Keep it up ConGames.ro![]()
am putea sa mergem si la Curtea Berarilor pana la urma. Din cate am vazut in ultima vreme au bagat si pizza in meniu nu doar bere. S-a discutat acum cateva posturi despre posibilitatea de a merge acolo.
am tot frecventat eu curtea berarilor si e super bine cu Halba de 1L de timisoreana ^_^.
Cat despre pizza... au de mult timp as far as i know
Adevarat si aici. O bere rece, perfecta. Nu si pe vremea asta din pacate. Dar merge un vin rosu fiert.
sambata am fost in curtea berarilor si pe la 6 seara s-a lasat frig si regretam ca inca eram cu berea in mana :-s
Scuze guys... am ramas fara net vre-o 2 zile... de-am zis ca o iau razna. Sun acum la Curtea Berarilor, inside. Brb cu detalii.
rezervare facuta pentru maine (27.09.2008) la Curtea Berarilor, ora 18.00 - 17 persoane - pe nume Gabi
pentru cine nu stie unde este, sa arunce un ochi aici
Bookmarks