Eu am facut o pauza ca incepuse sa ma plicti putin la faza cu covenanturi, l-am si lungit f mult...cred ca tb sa termin jocul de 2 ori pana acum in cele 100+ore ce le am jucate lol,dar o sa-l mai joc cu siguranta.Acum astept Uncharted 3
![]()
Eu am facut o pauza ca incepuse sa ma plicti putin la faza cu covenanturi, l-am si lungit f mult...cred ca tb sa termin jocul de 2 ori pana acum in cele 100+ore ce le am jucate lol,dar o sa-l mai joc cu siguranta.Acum astept Uncharted 3
![]()
Eu abia am terminat cu Ornstein si Smough si acum cuget daca sa ma duc in catacombe sau in Demon Ruins. Eu nu m-am plictisit deloc inca, dar nici n-am 100 de ore jucate.
100 de ore chiar ca e lungit rau. Daca stai sa fermezi insa sa faci cat mai multe din primul runthrough, 60-70 de ore as zice maxim![]()
Am farmat f mult pt a cumpara toate magiile ce le-am gasit pe la diversi vanzatori si pt a face multe upgradeuri de arme,is f scumpe pietrele alea si de gasit se gasesc f rar.Incerc sa fac cat mai multe din primul NG ca dupa nu stiu daca o sa mai am rabdare.Oricum jocul e f misto si sunt sigur ca voi mai aduna cel putin inca vre-o 100 de ore in el
![]()
daca vreti alte skilluri pe sorcerer bate-ti hidra si dupa aceea o sa apara un gold cristal golem pe care daca il omora-ti apare un negustor de vraji.Acuma am terminat cu prima caracter,vre-au sa fac un arcas
---------- Post added 31-10-2011 at 03:06 PM ----------
Ma gandeam ca daca tot nu gasiti multi playeri cu care sa jucati,nu mai bine facem noi un tournament online sambata sau duminica asta.Daca vre-ti sa il facem zice-ti pe forum si de acolo vedem ce facem
�n profilul tău scrie că ai 43 de ani, �n caz că este adevărat e jale, la v�rsta asta nu ești �n stare să scrii corect gramatical �n limba maternă? Am mai observat posturi cu greșeli, �nsă am presupus că te grăbeai. Am presupus greșit.
Stiu, am deja vreo 6 sau 7 bosi batuti in co-op (eu invitat) deci nu o sa fie problema. Problema in schimb e ca daca vrei toate miracolele trebuie sa intri in vreo 4 covenanturi - princess, darkmoon, gravelord, sun. Ceea ce mi se pare un pic aiurea dar fie.
Daca mai vrei si washing pole, claws + altele trebuie sa intrii si in Forest. E bataie de cap. Cand te gandesti ca am inceput cu way of the white care nu face mai nimic
@koba m-am uitat si eu la preturile magiilor si am ramas prost. Ma gandeam sa le cumpar pe toate cu personajul asta, pentru trofeu, dar la naiba, cred ca mi-ar trebui 300.000 - 400.000 de souls pentru toate. Parca erau cateva care erau 50.000
Da pai mie imi spui...unul din vanzatori(magicieni) m-a golit de 200 si ceva de mii de suflete ca nimica,si aia e doar o mica parte din cate suflete am cheltuit cu alte cumparaturi,cred ca in total am atins milionul cu cate pietre,armuri,upgrade-uri am cumparat.Si partea proasta e ca nu am gasit un alt loc mai bun de strans suflete decat cel din padure.Acum,daca stau mai bine si ma gandesc cred ca era mai bine sa le las pt NG+ lol unde dadeau mai multe suflete inamicii din padure,asta presupunand ca pretul magiilor si upgradeurilor ramane la fel ca in NG
.
Mai, eu unul de cand am dat de Lightning spear nu am lasat-o din mana.Abia dupa 40 ore jucate am observat ca poti tine scutul sus in timp ce ataci cu sulita.Asta combinat cu stamina max plus Green crest shield(+50%stamina regen) si trec prin ei ca in 300.
Oh, tin sa ma plang din nou de frame-rate.Toate brici in joc insa wtf, TOT nivelul Blightown sacadeaza urat de tot.In New Londo ruins nici nu am intrat cand am vazut cum se misca la inceput.Darkwood garden la fel si multe alte portiuni din diverse nivele.Joc pe ps3.Aceleasi probleme si pe xbox?
1. Legat de suflete: este un loc mai bun pentru farming. In Anor Londo, daca omori printesa se intuneca si apar doi mobi jos. Aia la NG+ imi dadeau 36k suflete si mureau din cateva fire orbs. Fugeam la ei si dupa ce ii omoram dadeam homeward bone. Cu farming-ul la spotul acela nu e nicio problema si merge mult mai repede si mai bine ca in forest. Ruta: sari de pe balcon de langa foc jos, fugi in fata, cobori treptele, omori, homeward bone, repeat.
2. Framerate drop: Da, Blighttown e oribil si pe XBox. Darkwood Garden insa mie nu mi-a facut probleme deloc. Eu am terminat jocul de doua ori, dar niciodata nu am facut Blighttown. Am folosit shortcut-ul de fiecare data.
3. Acum am inceput jocul cu un wanderer. Sfatul meu sa evitati sorcerer-ul. O sa ajungeti oricum sa folositi pyro mai mult si sorcery numai pt. batalii
range care sunt destul de rare.
4. Sper sa reuseasca baietii sa rezolve problemutele din joc. De altfel, unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat. Au sarit Demon's Souls si Dark Souls cam pe locul 1.
5. Nu vreau sa iti fac viata amara ca si eu am PS3, insa in Anor Londo eu nu am observat nicio problema cu framerate-ul.
6. Preturile raman la fel la iteme si la spells etc. Fa ce ai de facut la covenant cu printesa aceea sau daca ai terminat, kill her!
7. Ce am mai incurcat raspunsurile!![]()
Meh, mie cel mai bun loc pentru soul farming mi s-a parut cel din Tomb of Giants la baby skeletons, fara batai de cap, fara dus-intors la bonfire, respawn instant si infinit egal 100k in ~20min plus tone de humanity care pot fi la randul lor vandute, trebuie doar putina atentie la toxic resistance
In padure mereu pierdeam timpul dupa ultimul ratacit care nu urmarea traseul scari-prapastie.
Patch 1.04 notes out on From Software's site - Dark Souls Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs
Cica pe 2 apare noul patch. Lots of goodies (fixes).
Cum fac sa dau de Rhea si sa si cumpar de la ea ? de vreo 2 NG+ ma chinui.
Am toate miracles in afara de alea de la Rhea.
Later Edit : Gata am reusit !
Whaaaat ?
In fine , am facut in sfarsit platina , peste 110 ore (numai cu al doilea caracter, stiam deja ce trebuie sa fac)
Impresia mea : mult sub Demon's Souls.
Jocul este bun, evident , daca tot l-am jucat atat, oricum, unu lucru este clar , foarte multa vreme numai ma ating de el.
Totusi se putea mai mult si aveam sperante mari.
Dupa ce am ajuns in NG+ , mi-am pierdut rabdarea si am "trisat" cu glitch-ul pentru souls.
Care parerea mea, nu prea pare a glitch si cred ca a fost special creat.
Iar apoi am facut un maraton, iar platina abia in NG+5 a venit.
Dezamagitor jocul online :
-in co-op este ok.
-cand esti invadat e nasol rau, lag/delay/glitch si mori repede, cum ati spus si voi mai sus.
-cand vrei sa invadezi si tu, nu reusesti deloc/sau foarte greu.
(pentru Souvenir of Reprisal am farmat in Painted World si a durat ceva, vreo 3 ore in conditiile in care aveam ring cu boost item si +40 la humanity)
Trisand.
Mie mi-ar fi rusine sa scriu pe thread-ul asta in locul tau.
LOL
Dupa ce ajungi la SL 110+ jucand cinstit (foarte multe encounters) inveti sa bati majoritatea invadatorilor (inclusiv cei care folosesc Ring of Fog). Mi-e teama ca ai ramas noob.
@Witchalok:
Lasa noile caractere si pune si tu un SL de 110 - 130. This is where the fun beginsar fi tare sa facem niste co-op sa batem niste fantome...
Am caracterul "original", la inceputul lui NG+. E vreo SL 70-72, pe acolo.
Sa ajung la 110-130 nu ar fi problema, dar nu ma pot hotara in ce sa bag punctele. Am ceva gen 27 vit, 35 end, 20 str, 20 dex, 16 att, restul base pt pyromancer. 20 str ca sa ma joc cu washing pole si 20 dex ca sa ma joc cu laito. Una peste alta o greseala sa bag 20 si in str si in dex.
Nu stiu daca sa merg mai departe pe STR sau pe Faith. Ma tenteaza sa fac faith cu murakumo.
Daca merg pe faith sa duc end la 40 si vit la 40 (cica 50 e recomandat pt pvp dar e diferenta doar de vreo 175 life points) m-ar duce la 88. Inca 8 Str pt murakumo si ajung la 96. Pyromancer are 8 faith, deci la 120 SL as avea 32 faith. Cam putin. Daca renunt la 8 puncte de strengh si folosesc altceva (am destule arme puse deoparte) ajung la 40 faith, care e cam limita in care sa bagi puncte pt scaling.
Might just do it
Daca merg pe STR, ca sa am 50 STR, 40 END, 40 VIT m-ar duce la 118. Dar n-o sa am decat pyromancies ca magie, care cica o sa fie destul de nerfuita.
Poti pune 40 STR, 35 END, 35 VIT si restul in INT si un pic ATT slots daca or sa nerfiuasca nasol pyro (dar nu cred). Hurry up! Asa am putea face Warrior of Sunlight impreuna. Cel mai greu Covenant imo.
Nu prea are sens sa bag si in STR si in INT. o sa merg pe faith cred. Dar nu stiu cum vom putea face Warrior of Sunlight impreuna. Ca sa ajung la 120 va trebui sa am acces la Anor Londo, sa-i fermez fie pe aia 2 de acolo cand e night, ori in painted world. Asta inseamna ca deja ii voi fi omorat pe Gargoyles, Capra, Quelaag, Iron Golem.
Bookmarks