Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 44 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 869

Thread: Dark Souls

1. #521 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Ca sa ajung la 120 va trebui sa am acces la Anor Londo, sa-i fermez fie pe aia 2 de acolo cand e night, ori in painted world. Asta inseamna ca deja ii voi fi omorat pe Gargoyles, Capra, Quelaag, Iron Golem.
    Da, e de munca . Btw, why Painted World ? Acolo ma duc pt online e destul de populat. Pentru farming e mai convenabila padurea cu alune daca nu ai Sunless Anor Londo. Mai ales in NG+.
    Am dat de unul care m-a invadat (in Painted World) si dupa ce i-am dat doua dupa cefa a fugit ca disperatul in gramada de spartani cocosati din curte. Pussy. M-am plictisit si m-am dus dupa el dar am primit si eu o sulita pe ceafa de la un prieten spartan.

2. #522 SP
    Member Witchalok's Avatar

3. #523 SP
    Member iGot Game's Avatar
    @Enthroll : Hi hater !
    Si legat de chestia de noob , stai linistit ca am ajuns cinstit la peste 110 si nu conteaza ce level esti daca e delay mare.
    Legat de cheat : da, asta e parerea mea, ca special a fost facut , mai vedem dupa patch daca chiar asa este.

4. #524 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Oricum vad ca s-a pastrat aceeasi tendinta ca in Demon's Souls, sorcerer omoara totul lejer. Am incercat fiecare build pana acum pe diverse caractere dar nimic nu se poate compara cu el. Mai am de crescut un cleric pt trofeele de miracole si e gata si platina la Dark Soul.

Sa vedem cu patch-ul cum o sa fie, poate repara si ei online sa nu mai stai sa astepti pana sumonezi prietenii. Comparativ cu Demon's souls jocu e mai usor. Intradever, mobi sunt mai grei dar in schimb bosii sunt foarte banali, singurul fight mai greu este cel cu Ornstein si Smough.

5. #525 SP
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Sa vedem cu patch-ul cum o sa fie, poate repara si ei online sa nu mai stai sa astepti pana sumonezi prietenii
    Soul Level 120+. Nu stiu de ce unii se opresc la SL mici, pierdeti cea mai frumoasa parte a jocului: co-op in 3. Aseara am fost summoned de 6 ori CONSECUTIV. Kiln of the First Flame. EPIC ! Invadau la greu dar nu aveau sanse, de 5 ori am fost 3 insi pe world.

---------- Post added 03-11-2011 at 10:53 AM ----------

Patch notes:

Duckroll from NeoGAF translates patch notes:

DARK SOULS ??????????ver1.04??????? | FromSoftware

- Some magic effects have been revised. (Magic Shield, Greater Magic Shield, Tranquil Walk of Peace, Ring of Fog, Iron Flesh)
    - Elemental enhanced and Stat enhanced weapons have been rebalanced.
    - Some slight adjustments have been made to other weapons, equipment, and magic. (Pyromancer's Flame's magic adjustment)
    - Matching and multiplayer conditions have been adjusted.
    - Defeating a boss in multiplayer will now reward the host with the full amount of souls from the boss.
    - When failing to invade a player's world using the Cracked Red Eye Orb, the item will no longer be used up.
    - Adjustments to the amount of souls dropped by enemies.
    - Adjustments to the item drops from enemies.
    - Some bosses will drop Humanity and Homeward Bones now.
    - Increased Drop rates for certain Covenant items and Equipment Enhancement materials which had extremely low drop rates. (gay)
    - Adjusted the Item Discovery increase rate which scales with Humanity levels.
    - Item lists in shops have been adjusted. (Bottomless Box added to Male Undead Merchant. Bunch of arrows added to Female Undead Merchant, Andrei, Domnhall, Giant Blacksmith, and Vamos. Domnhall will sell the Master Key after he moves to the Firelink Shrine. Giant and Vamos both sell the various equipment boxes. Giant sells a bunch of shards now. Vamos sells Titanite Shards. Ingward sells Transient Curse.)
    - The amount of Faith required to join the Sunlight Covenant is now 25 instead of 50. The formula for reducing it with multiplayer remains the same.
    - Paying for your sins is now cheaper. The formula is Level x 500 souls, instead of Level x 2000 souls previously.
    - Equipment Weight adjustments.
    - Lock-on behavior has been adjusted.
    - Fixed certain cases of game freezing.
    - Changed the way souls are displayed in the Level Up Menu.
    - Fixed the exploit with infinite weapon/magic usage.
    - Fixed the 1 second delay during certain attack animations.
    - Fixed the bug where Solaire isn't in New Game+.
    - Fixed the shard bug with Frampt which took away all your shards if you had more than 99.
    - Fixed getting stuck in certain parts of the map, being unable to progress.
    - Fixed various English translation errors in the overseas version of the game.

Ongoing Datamines.
    Accuracy of some of these are questionable, but they're being datamined as we speak.

Armor : Leg - Dark Souls

It's constantly being overloaded, but if you're lucky you can see some of the weapon scaling and armor changes.

It appears a lot of upgrade paths now provide up to A-quality scaling at +5/+10/+15. A few uniques have gotten S-quality scaling.

- Weapons with elemental damage have had their Physical/Elemental values changed. Chaos upgrades for example now offer a higher ratio of Fire-versus-Physical.
    - Some sets of armor have been nerfed (Antiquated, Gold-hemmed, Elite Knight for example). Some buffed.
    - Some shields have been nerfed (Hollow Soldiers Shield has had it's Stability lowered to 70 at +15 for example).
    - Players have an additional 10 pounds of equip burden.
    - Some weapons have had their scaling completely changed. Grant for example now scales with Faith.
    - Pyro Flame +5 has basically been nerfed: 230 magic adjust down from 270.
    - Possibly all Chaos pyromancy has had a slight buff (or in case of some, they properly work) in the humanity-scaling department.
    - Crystal Ring Shield no longer adds the attack of your main-hand weapon to its R2 special attack.
    - Iron Flesh has been badly nerfed. Unusable by all accounts.
    - Homing Crystal Soulmass has been nerfed roughly 25% in damage... but the cast time is now faster.
    - TWoP has has been nerfed. Duration is down... effect has been reduced from 100%+ encumbrance to 50%+ encumbrance, aka Fat Roll, and Derp Jog (unknown details however).
    - Strong Magic Shield has had the invincibility bug removed.
    - Dragonstone glitch has been resolved.
    - Toggle-Cast has been resolved.
    - You can now lock-on to Fog users (active range unknown).
    - Dark Wraiths can now drop a Dark Hand. (gay)

6. #526 SP
    Member iGot Game's Avatar
    1.Nu stiu daca s-au razgandit sau nu , insa mi-e greu sa cred ca unii , care culmea mai sunt si japonezi si care lucreaza la un joc cu un buget mare si un hype si mai mare ar putea sa faca o asemenea greseala.Iar daca chiar au gresit si mai urat din partea lor.
    2.Nu inteleg de ce te ataci atat , a fost alegerea mea sa ma folosesc de cheat , si am facut-o numai dupa ce am explorat tot si am ajuns in NG+ cu un SL foarte mare, pe bune obtinut si cu foarte multe ore petrecute la farm, chiar nu aveam rabdare sa ma duc de 15 ori in padure ca sa mai cresc doar cu un level.
    3.NU AM INVADAT PE NIMENI.Te comporti de parca suntem in Battlefield 3 si vin eu cu cheat-uri si iti dau headshot mereu.
    4.Concluzie : Please, get off my d!ck.

7. #527 SP
    First of all, watch your language! Chiar daca ma rogi frumos (lol)

1: Tot nu te-ai convins? Te poti consola cum vrei tu, cheat-ul e cheat and you totally missed the point of this game. Sunt curios, ai duplicat si Soul of Sif ? Sunlight Medal ? Eye of Death ? De Humanity nu are rost sa intreb.

2: Nu "m-am atacat" deloc. Sunt intreg si nevatamat. Am incercat sa-ti explic ca nu are rost sa te lauzi ca trisezi mai ales la jocul asta.

Cheating is not an achievement. Don't boast.

8. #528 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Oricum, aceste schimbari sunt binevenite, eu unu deabia astept sa fie implementat.

Mai ales pt weapon improovements care lasau de dorit in caz ca aveai caracter pur melee si pt schimbarile de multiplayer. Adica aveam momente in care ma sumonam instant cu un prieten si erau alte momente in care asteptam si 15 min pana unu din noi putea sa vada semnul celuilalt.

9. #529 SP
    Entroll, e mai greu sa ajungi la SL 120 decat la SL 70-80.
    Si mai ales ca primul caracter de regula nu iese perfect, e de "test".

Eu acum incerc sa fac un caracter pt pvp, faith based. E level 40 acum, e in Anor Londo. Cand ajung pe la 70-80 o sa o ard si eu prin Kiln, cand ma plictisesc, NG+ si pvp la 120.

10. #530 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Am luat si eu jocul ieri si nu am putut sa-l las din mana ... SL 46 ! Arme : Drake sword + Knight Shield ; Armura : Elite Knight Armor. Cea mai mare problema pe care o am cu jocul este framerate-ul .Momentan ma chinui cu Sif si cu The 3 Giant cats!

11. #531 SP
    Drake sword la nivel 46? Noob

Upgradeaza si tu ceva la lighting, sau chaos, sau orice altceva.

12. #532 SP
    Praise the Sun ! I did it ! The Dark Soul ! (platinum trophy)

Un singur caracter, obtinut in NG++ (obviously) 168 de ore level 135, patch 1.03 pentru ca 1.04 inca nu era disponibil
    The best gaming experience since Demon's Souls for me. A meritat fiecare estus flask baut, fiecare You Died screen, invasion, co-op, you name it!
    The Dark Lord ending mi se pare mult mai potrivit decat To Link the Fire, e mult mai satisfacator in schimb e cam dezamagitor ca nu mai sunt statisticele dupa ce termini, cum era in The Nexus.

Cred ca cel mai mult dintre covenants imi place Warrior of Sunlight, e superb co-op-ul plus ca primesti Sunlight Medals !!!

@axton: incearca sa summonezi niste fantome la Sif, dupa ce esti in Human form cauta chiar dupa pod inainte de Fog Gate pe jos semnele de summoning.

13. #533 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Entroll, e mai greu sa ajungi la SL 120 decat la SL 70-80.
    Si mai ales ca primul caracter de regula nu iese perfect, e de "test".

Eu acum incerc sa fac un caracter pt pvp, faith based. E level 40 acum, e in Anor Londo. Cand ajung pe la 70-80 o sa o ard si eu prin Kiln, cand ma plictisesc, NG+ si pvp la 120.
    Salut,ce Zona este jocul tau?Eu am ZONA 2,daca ai zona 2 te pot ajuta eu unde doresti si dupa ma ajuti tu pe mine.Va rog care aveti ZONA 2 dati add la PSN(sese00789)va rog mult am nevoie de ajutor.Va multumesc

14. #534 SP

15. #535 SP
    Salut,care stiti din ce cauza a murit femeia care nu vroia sa vorbeasca cu mn...din celula.Acuma nu mai am acces la bon fire sau cum ii zice.Nu imi mai da 10 licori hp,am doar 5exista vreo solutie sa invie tipa?trebuie cumva sa duc alt kip fire soul?Dupa ce a murit a aparut monstru ala dintos in piscina.Va rog ajutati-ma careva.Ms

16. #536 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar

Am terminat si eu jocul aseara. Finalul m-a dezamagit. Ziceau intr-un review ca jocul ajunge sa fie o incercare de a folosi "glitchuri" si smecherii impotriva bossilor si cred ca de multe ori asa e. Mi-am facut scutul din maruntaiele fluturelui spre final si eram godlike. dupa ceva timp am inceput sa folosesc alt scut pt. ca altfel nu mai atacam cu sabia . Astea is cateva minusuri^. Multiplayerul in schimb e foarte fain. In primul run nu prea am tinut cont de convenants asa ca in NG+ o sa incerc sa cresc in lvl la cat de multe.
    Per total Demon's Souls mi s-a parut mai bun, chiar daca nu cu mult.

17. #537 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Lautrec(dudul in armura galbena eliberat in Parish i-a facut felul).O poti reinvia dupa ce ajungi in Anor Londo si invadezi tipul cu pricina.Gugal it.

LE:Lol, prea tarziu.Oricum, exista ceva ecran cu statistici la sfarsit de joc?Is curios de cate ori am murit...heh.

18. #538 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post

Am terminat si eu jocul aseara. Finalul m-a dezamagit. Ziceau intr-un review ca jocul ajunge sa fie o incercare de a folosi "glitchuri" si smecherii impotriva bossilor si cred ca de multe ori asa e. Mi-am facut scutul din maruntaiele fluturelui spre final si eram godlike. dupa ceva timp am inceput sa folosesc alt scut pt. ca altfel nu mai atacam cu sabia . Astea is cateva minusuri^. Multiplayerul in schimb e foarte fain. In primul run nu prea am tinut cont de convenants asa ca in NG+ o sa incerc sa cresc in lvl la cat de multe.
    Per total Demon's Souls mi s-a parut mai bun, chiar daca nu cu mult.
    DUDEL EU INCA NU AM AJUNS IN:Queelags Domain SI NICI IN Anor Londo nu pot sa ajung pe acolo doar cu 5 licori de HP.De stiam ca o va omora nici nu il eliberam La ce lvl ai terminat jocul? ma poti ajuta cu ceva arme,scuturi ceva dubluri putem face un trade pt trofee daca doresti.Eu am Zona 2 PSN sese00789.ms

19. #539 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Pe unde esti in joc mai Sese?Oh, si aia din avatar e sor-ta?

20. #540 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am jucat non stop, NG l-am jucat tot hollow ca sa nu fiu invadat. Acum sunt lvl 130 pe NG+ si stau in Anor Londo sa astept invadatori folosind non stop dried finger.

Pana apare patchul in EU, folosesc cele mai inepte si imba obiecte din joc. Sunt in full havel armor + shield, smough hammer, tranquility walk of peace, fog ring, chameleon, flash sweat (vs pyro aberanti care vin si lag spameaza great combustionul ala).

Am batut la invadatori pe banda rulanta, cum apar, walk of peace, si da-i cu ciocanu, nu mai are ce sa faca, nu poate sa ma lockeze, nu poate sa plece, nu nimic, Am stamina sa dau 9 swinguri de ciocan, se comboeaza si trackeaza si de obicei si barand oricine moare din 3 maxim.

Nu mi-a scapat un invadator, am mailul plin de hate-mail si de injuraturi ca sunt abuser si etc (cine vorbeste, el invadeaza si tot el cu gura mare). Am strans 89 humanity de la invadatori E geniala tactica, nu au ce sa imi faca, sunt invincibil.

Pana apare patchul cu nerfuri la walk of peace si fog ring, o sa omor in asa hal la invadatori pt ca asa merita acesti oameni, sa fie distrusi instantaneu pentru ca au avut tupeul sa invadeze. Momentan as we speak sunt deghizat intr-o vaza in anor londo pe pod, asteptand urmatoarea victima sa apara ca sa isi ia walk of peace si ciocane in gura.

As McDonalds says it: I'M LOVIN IT!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 44 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast