Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 44 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 869

Thread: Dark Souls

1. #461 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    @ Witchalok: Am Havel's dar nu as vrea sa devin soba, iti dai seama
    De pe wilk am ochit si eu Artorias si cred ca pe ala o sa ma orientez, pare cel mai fain.

@ Razorel: Pentru Blighttown e recomandat sa bagi niste calmante . Ar fi mai simplu daca abordezi nivelul dinspre Valley of Drakes (iti trebuie Master Key si deschizi o poarta din New Londo - al doilea turn, imediat in dreapta cum cum ajungi jos). Nivelul e plin de loot + un Black Phantom daca esi in Human form. Eu l-am ratat.

2. #462 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Mai..... ce naiba?!
    Nu sunt mega giga super as la jocul asta. Eu de ce nu am avut probleme? Cred ca am murit de maxim 6-7 ori in Blight town pana sa ajung in swamp.

Si asta pentru ca vroiam sa sar sa iau Iaito, si de acolo apareau probleme. In rest, baietii vin calmi, unul cate unul, maxim 2 deodata.
    Ii lasi sa dea in scut, le dai sa pape un combustion mic ca nu are calorii multe si gata. 16 combustions poti sa dai, si nu cred sa fie atatia mobs intre bonfires.
    Nu e ca in 5-1 in Demon Souls unde vine un Gigant din ala cu ditamai bata, de iti ia o tona din stamina, fara sa ai loc sa fugi de el, si-si face de cap cu tine (fara vaselina).
    Si daca chiar e o zona unde vin multi pe tine: Iron Flesh baby .

Personajul urmator cred ca incep cu un Bandit sau un Warrior si-l fac Strenght Based (poate un pic de Faith).
    No magic or arrows for me. Mellee or death. (si scutul ala din sufletul fluturelui, pentru cand ma enearva careva. Vai de mama lor atunci)

3. #463 SP
    Eu am facut Blighttown foarte devreme si am stat mult pe acolo sa ma bat cu ei, nu neaparat ca ma omorau de multe ori dar jucam foarte precaut; de hoardele infinite de tantari nu mai zic .

Hmm... si eu sa stii ca ma gandeam ca am sa incep (later) cu Deprived si sa-l fac big melee weapons and tank armor exclusive, dar fara arc ce faci la Hellkite Dragon ?

4. #464 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    M-am dus si eu inapoi si am reusit din prima acum, cu Pyromancy. N-am murit nici o data, nici sarind dupa obiecte Inca n-am ajuns in Swamp, deci mai am timp...

5. #465 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Eu am facut Blighttown foarte devreme si am stat mult pe acolo sa ma bat cu ei, nu neaparat ca ma omorau de multe ori dar jucam foarte precaut; de hoardele infinite de tantari nu mai zic .

Hmm... si eu sa stii ca ma gandeam ca am sa incep (later) cu Deprived si sa-l fac big melee weapons and tank armor exclusive, dar fara arc ce faci la Hellkite Dragon ?
    Folosesti un Crossbow?

Deprived nu mi se pare o clasa buna sa fiu sincer. Ma deranjeaza 11 in toate stats. Daca vrei melee only atunci cred ca sunt alte optiuni mai bune, care nu au bagate puncte multe in INT, Faith sau Attunement.

Eu ieri am inceput la plesneala cu un Bandit. Am pus mana pe un Claymore (de la podul cu dragonul) pe care planuiesc sa-l inlocuiesc cu un Zweihander cand ajung la 24 Str (acum am 19).

Posibil sa iau si Elite Knight si sa-l upgradez pe ala cat pot. Ca plan de viitor pt caracterul asta, vreau sa-l las la nivel mic pentru co-op pe la primii bosi (Capra Demon, Gargoyle, etc)/pvp. Maxim lvl 30.

6. #466 SP
    Mie mi se par OK toate stats la 11 dar cel mai mult ma intriga Deprived ca e in fundul gol la inceput doar cu o maciuca si o scandura ca scut I like a good challenge.

Mi-am facut aseara Greatshield Of Artorias +5. Asa da scut!

7. #467 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Posibil sa iau si Elite Knight si sa-l upgradez pe ala cat pot. Ca plan de viitor pt caracterul asta, vreau sa-l las la nivel mic pentru co-op pe la primii bosi (Capra Demon, Gargoyle, etc)/pvp. Maxim lvl 30.
    Numai de mi-ar veni si mie jocul odata,mi-a crescut barba (pe cuvant!) .

8. #468 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    O �ntrebare: Hellkite Dragon de pe pod făcea drop la ceva important �nafară de 10k suflete? Nu de alta, dar cred că i-am făcut felul "din greșeală", eram �n turnul din spatele lui (�n care stătea cocoțat un Black Knight) și am tras din curiozitate un soul arrow �n el, și-a luat zborul și am luat-o la sănătoasa �n jos pe scări, �mi era frică de repercusiunile dihaniei. Și cum număram eu scările �n grabă, aud animalul cum schiaună �n aer și �și f�lf�ie aripile și mă trezesc deodată cum +10k souls �n visterie, wtf? Cum naiba a murit, i-a intrat vreo pasăre �n ochi, și-a pierdut controlul �n aer și a căzut �n g�t de la mare �nălțime?

9. #469 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Trebuia sa tragi de sub pod in coada lui pana ti dadea drago sau drako sword. Are damage 200

10. #470 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mda, se pare că de fapt este vorba despre un bug, nu sunt singurul care l-a �nt�lnit. Fcuk that, cum naiba mai fac rost de sabie?

One shot one kill

Video Strategy
    Note : This is an apparent glitch that may be patched at some point.

You can kill the dragon with ONE arrow. Climb the ladder from the rat's nest and turn left to climb the spiral stone staircase. Don't go to the right into the Undead Parish. At the top of the tower is a Black Knight so be careful and kill him first. Once at the top of the tower, go to the broken edge on the tower where you should easily be able to see the dragon. Aim down and left and shoot the dragon. The dragon will roar and fall through the bridge and die when it apparently hits bottom somewhere.. You can wait on top of the tower or start going back down to the rat's nest and shortly you will hear the dragon dying whoosh sound and be given 10,000 souls. If you have not already gotten the Drake Sword, you can no longer get it this playthrough from the Dragon.

11. #471 SP
    New game
    Pe mine ma ajuta enorm sabia aia, si sunt lvl 42 acum. Inca nu m-am hotarat la ce sa fac upgrade, asa ca o folosesc in continuare. Diferenta fata de alte arme, la nivelul la care o primesti, e enorma, asa ca merita sa o iei de la inceput, zic eu.

12. #472 SP
    Laito fire sau lightning la max mi se par cele mai tari

13. #473 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Laito fire sau lightning la max mi se par cele mai tari
    Azi am gasit si eu o sulita cu lighting:

Incercati poate pica si alte chestii bune

14. #474 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Azi ajunsai prin Anor Londo si imi facui alt caracter pe dexterity la care vreau sa pun un pic de magii.Intrebarea mea e care covenant e mai bun pt wizard.Si inca ceva.Sa zicem ca termini primul joc poti sa te duci si sa omori toti pe aia de la covenant,inafara de dragon ca e invicibil?

15. #475 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    New game
    Pe mine ma ajuta enorm sabia aia, si sunt lvl 42 acum. Inca nu m-am hotarat la ce sa fac upgrade, asa ca o folosesc in continuare. Diferenta fata de alte arme, la nivelul la care o primesti, e enorma, asa ca merita sa o iei de la inceput, zic eu.
    Joc cu sorcerer, meele weapons sunt secondary pentru mine. Iar �nafară de asta am adunat o serie de chei și bătut o gașcă de mini bosses, nu mai am chef să mă �nt�lnesc cu ei dec�t �n NG+

16. #476 SP
    Aia in padure farmzi suflete pe ei.sub scara pe care cobori in dr stai cu scutu ridicat.ii atragi acolo si pica... Easy

17. #477 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    E careva prin Anor Londo ca ma gandeam daca vrea cineva sa il faca.PS ID [email protected]
    Jocul meu e zona 1

18. #478 SP
    In sfarsit am coborat prin pomul ala imens Mi-am irosit toate obiectele de cure curse, si acum am alt boss pe cap, dar cred ca a meritat...

19. #479 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Recomandati-mi si mie un loc bun de farmat,am lvl 22

20. #480 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Darkroot Garden

Ca să ajungi �n zona respectivă ai nevoie de un sigiliu (Crest of Artorias ) pe care-l cumperi de la Andre of Astora (păstrează suflete, costă 20k).

C�nd ajungi la Alvina (pisica vorbitoare cocoțată pe fereastră din ruine) o să te �ntrebe dacă vrei să te alături covenantului Forest Hunters, să-i răspunzi cu nu dacă vrei să farmezi �n continuare �n zona aia. Eu n-am fost atent ce mi-a zis și am răspuns cu da, acum �mi trag pumni �n cap că am rămas fără zona aia de farmat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 44 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast