Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 44 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 869

Thread: Dark Souls

1. #421 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    @Witchalok: cati invaders ai omorat? Try killing 3
    Doar de 2 ori am fost invadat, o data in Anor Londo, dar am intrat la bossi si a fost deconectat, si o data in Painted World of Aramis, dar era cam varza tipul si a murit repede.

Nu prea joc in "human" pentru ca vreau sa bat singuri bossi. Doar cand stiu ca e vre-un NPC Darkwraith care invadeaza.

In rest am mai invadat eu, in Forest, dar acolo cam e ganking, ca vin cate 2-3 pe unul. Dar era un tip care era sa ne omoare pe doi cu un Axe care are cu 2 handed R2 un AOE. L-a dovedit insa al treilea cu un soul arrow.

Am putea sa ne adunam intr-o zi mai multi (3) si sa asteptam sa fim invadati (Anor londo dupa
    sau in Forest).

2. #422 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am trecut si eu de NITO aseara si am gasit si magia aia care il incetineste pe inamic cand e langa mine,no sa ma mai invadeze vreunul acum ca ii dau eu numa incetinit.Mie PVP-ul mi se pare stricat in jocul asta sincer,cu magia aia de incetinit si cu inelul ala de invizibility se duce naiba orice strategie,toti,da absolut toti le folosesc

3. #423 SP
    Member justamodel's Avatar
    Trebuie sa fii in 10% lvl ca sa intri in party?

4. #424 SP

5. #425 SP
    Dar cand te invadeaza nu se mai tine cont de formula asta? Aseara am stat mai mult human si era tare mare veselie in lumea mea, invadau baietii.. si unii pareau OP la greu.

6. #426 SP
    Fog Ring si Tranquil walk of Peace sunt destul de broken.
    Sa zicem ca Fog Ring poate sa-l ia oricine si atunci nici ei nu pot da lock-on. Dar in cazul asta ai pus-o daca te bazai pe magie (in afara de homing souls mass care cica merge oricum) sau ai o arma cu hitbox mic (sulita de exemplu).

Si daca nu ai TWoP atunci poti farma sau cumpara Great Stone Sword, si atacul cu 2 maini cu R2 face acelasi lucru.

Oricum eu sper sa schimbe in patch-ul viitor chestiile astea. Nu cred sa petrec prea mult timp in Dark Souls facand PVP dar cine stie, poate ma prinde

@justamodel: Nu sunt sigur daca tine cont la invadari. Din cate am inteles, daca in Anor Londo o omori pe printesa, ridica limita de nivel. Te poate invada oricine (folosing ring of Darkmoon).

De asemenea lumea se plange ca sunt invadati de inamici cu nivel mare in Forest. Dar au fost altii care au folosit-ul glitchul de souls sa ajunga la nivel mare (200-300) si spun ca la nivelul ala nu pot invada pe nimeni.

7. #427 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Witchalok, eu credeam ca

Sunt super ciudate Covenants... No info about the rules, spre ex am intrat aseara in Gravelord Servant, am pus Evil Eye intr-o zona (Archives). In afara de faptul ca nu mi-am vazut semnul jos, am asteptat foarte mult sa vad daca moare cineva, daca ma invadeaza... nada. In plus nu poti trece de White Light gate (fog gate) so you're stuck daca ai activat un evil eye intr-o zona pe care inca nu ai explorat-o la maxim. Asa am pierdut un evil eye... a trebuit sa fac warp la alt bonfire sa scap de efect.

Nici nu stiu (si nu am gasit info) daca faci curse numai celor din covenant sau tuturor.

8. #428 SP
    Tuturor cica le poti trimite un Gravelord, nu tine doar de covenant.

Cica in NG nu e chiar asa nasol, or sa fie mobs cu viata dubla si damage dublu (sau pe acolo).
    Dar am citit pe gamefaqs threaduri in care lumea se plangea ca sunt one-shot-uiti in NG+ si teoria era ca ar fi fost de la Gravelord curse.

Shiva e foarte tare pentru ca iti vinde unele arme pe care nu stiu daca le poti obtine altfel: washing pole, uchigatana (ma rog asta o poti obtine daca omori undead male merchant din Undead Burg), shotel, claw.

Una peste alta mi se pare cel mai misto covenant. Iti ofera reward bune (Fog Ring), o modalitate usoara de a face PVP, si un vendor foarte tare.

Doar ca trebuie sa fi terminat deja forest. Ca risti sa mearga vre-un NPC din greseala in prapastie si se pune ca l-ai omorat tu si te da afara.
    Asa ca nu ma duc niciodata in Forest
    (de la shiva cumperi din Swamp)

Entroll, de ce zici ca nu mai poti sa intri in covenant? Cat timp nu ai omorat-o pe Alvina, ar trebui sa poti sa te duci la ala de la first bell si sa "Absolve sins". Apoi cred ca poti reintra.

9. #429 SP
    Da,asa e cum zice witchalok,daca nu ai omorat-o pe pisica,mai poti intra inca in covenant,daca iti speli pacatele,pregatestete sa farmezi 150000 de suflete
    Eu vreau sa termin cu lorzii astia si dupaia ma apuc de covenanturi,primul in care intru e ala din padure pt. itemuri

10. #430 SP
    Junior Member MCV1's Avatar

Nu o gasesc

Imi spune si mie careva ce s-a intamplat cu Gwyn sau cum o cheama.Ca de obicei imi statea langa ila de vinde miracole dar dupa ce am vorbit cu sarpele ila mare,nu mai e acolo.Si unde gasesc al doilea invatator de miracole ca vreau si eu altele

11. #431 SP
    Te referi cumva la primul NPC pe care il gasesti in Firelink? Ala cu aura albastruie?

Cred ca devine hollowed, o sa te atace cand te duci in New Londo Ruins.

Un alt trainer de miracole o sa gasesti in Tomb of Giants. Dar

12. #432 SP
    Ma referam la printesa aia de sta si se roaga.Si inca ceva spelu ila care il au cavaleri aia de fier mari care te incetineste se poate lua?

13. #433 SP
    Rhea o cheama si la ea ma refeream ca o gasesti in Tomb of Giants.

Miracolul ala se numeste Tranquild walk of Peace si o sa-l gasesti tot in Tomb of Giants, dar trebuie sa faci mai intai Four Kings (din New Londo Ruins).

De asemenea poti sa fermezi cavalerii aia pentru sabie (pica de la ei), sau sa o cumperi de la Shiva of the East (dupa ce intri in Forest Covenant, ala cu pisica, si dupa ce vorbesti cu Shiva langa pisica, il gasesti in Swamp langa moara si iti vinde diverse.

14. #434 SP
    Aha ok,mersi pt raspunsul rapid

15. #435 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Entroll, de ce zici ca nu mai poti sa intri in covenant? Cat timp nu ai omorat-o pe Alvina, ar trebui sa poti sa te duci la ala de la first bell si sa "Absolve sins". Apoi cred ca poti reintra.
    Nu stiu daca am omorat-o dar in mod sigur i-am dat o sageata in cap 150000 souls... mai bine intru in NG+.

Damn ! Iar am ratat ceva in playthrough-ul asta:

16. #436 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Salut,Care aveti nevoie de ajutor dati add la sese00789.

17. #437 SP
    Quote Originally Posted by DS Wikidot
    A note on all black phantoms
    Black phantoms will only spawn if the player is in human form and the area boss has not been defeated. This means that defeating a boss before being invaded by a particular NPC black phantom will forever deny that black phantom from appearing in that area.
    Asta nu stiam am pierdut 2 pana acum, poate mai multi. More value to NG+ I guess...

Daca OP-ul era activ am fi putut face updates primului post cu info important si news... un fel de "sticky". Astfel vom repeta fraza "du-te pe Dark Souls Wikidot" de enspe mii de ori pana devenim hollows. Plus altele, deja se intampla asta si peste un an thread-ul va invia si se vor umple 20 de pagini cu aceleasi intrebari si raspunsuri.

Oh si o lista cu psn-id ar fi fost cool, uite:
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Salut,Care aveti nevoie de ajutor dati add la sese00789.
    Sese, cred ca e important sa pui si nivelul personajului tau, sa ne orientam mai bine. Cu toate ca pe wikidot cineva a jucat 36 cu 26 deci se pare ca regula "within 10% soul level" nu mai intra in calcul... sau nu tot timpui.

18. #438 SP
    Stati sa auziti patanie:

19. #439 SP
    Cool story bro ! Esti pe lista neagra. Welcome to the club!
    Eu tot nu reusesc sa fac nimic in Gravelord Servant... nu se intampla nimic; l-am si pitit ca un evil mofo in Sen's Fortress (poate l-am pitit prea bine ) unde e greu oricum si se moare la greu. Nothing. E cel mai obscur Covenant din joc.

20. #440 SP
    L`am terminat. Una din cele mai faine experiente din destul de lunga mea istorie de gamer.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 44 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast