Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 29 of 44 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 869

Thread: Dark Souls

1. #561 SP
    Member angellicus's Avatar
    Este un bug! Trebuie sa te reloghezi in zona pina apare.

2. #562 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Dupa patchul 1.05 s-a scapat de toate problemele pvp mai putin doua:

1. Rollstabba-rs - si anume abuzatorii de bugul de camera glitch pt a te putea backstab prin fata. Asta e chiar un glitch, a nu se confunda cu parry. Am incercat si eu si este foarte simplu. Faci roll lipit el cu darkwood grain ring, si apesi R1 si insta backstab prin fata, pentru ca jocul de la lag te considera in spatele lui or something. Dupa acest patch, m-au invadat 6 oameni din care 5 foloseau acest glitch (sau cel putin incercau).

2. Wrath of god spammers - asta o tactica legit, termini jocul la SL mic de 3 ori , si echipezi 3 WotG, apoi poti spama de 9 ori. Am inteles ca se foloseste si Dusk Crown ring-ul acela care creste casturile, asa ca poti spama lejer.

In legatura cu acest ring, ei zic ca afecteaza numai sorceries, dar este gresit. Daca il echipati vedeti ca vor creste casturile si la pyromancies si la miracles.

Inainte de 1.05 puteai face un fast-run prin joc pt asta folosind 2 glitchuri : glitchul cu Great Magic Shield - ce te facea invincibil forever, chiar daca nu tineai scutu sus, combinat cu glitchul cu dragon head si infinite black firebombs, cu care puteai distruge aproape orice sef (invincibil + spam de firebombs). Astfel aveai 3 wrath of gods relativ rapid, si cu un soul level foarte mic, pentru acele glitchuri nefiind necesar level-up. Btw great magic shield putea fi castat cu acelasi glitch, chiar daca nu aveai requirements pt el. Noroc ca aceste aberatii au fost fixate acum.

Am petrecut o zi intreaga in padure, testand cum s-ar putea supravietui acum contra acestor penibilitati in PVP, dupa patch, si din pacate concluzia a fost ca trebuie sa faci si tu la fel. Nici un spell nu mai functioneaza contra acestor tactici, nici o arma.

Btw, pentru utilizatorii de glitch 1, moda e dark wood grain ring si wolf ring pt poise, astfel se pot rola si PRIN atacul victimei si insta front backstab cu bug.
    Asta din pacate cred ca asa o sa ramana forever, nu vad sa fixeze backstab-ul intr-un patch (considering ca si in Demon's souls era la fel si nobody cared).

Este intr-adevar o tactica din joc, dar e pe principiul "can't beat em? join em" ce mie nu imi place.
    Mai caut arme cu stunlock si wide range, care pot opri rollstabba-rs sau alte tactici versus acest glitch, daca gasesc ceva voi posta aici.

Btw, versus Wrath of God, nu am gasit ce poti face. Pur si simplu te spameaza intr-un colt si apoi tin apasat. Nu ai cum sa supravietuiesti. Asta probabil va deveni no.1 in PVP soon.

3. #563 SP
    Member pufy's Avatar
    Fenomenal ,tocmai ce am terminat DS (pe care vreau sa il reincep ) ,imi place la nebunie si imi da acelasi feeling pe care mi l-a dat Batman AC (pare acelasi joc dar este cu totul altceva ) .

4. #564 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am jucat numai pvp de atunci, si am observat ca dupa 1.05 exista trei lucruri foarte eficiente pt pvp.

1. Backstab build. Am facut un asemenea build, level 90, am HP 1800, si folosesc Bandit's Knife pus pe chaos. Am pus toate punctele in HP si stamina, avand in vedere ca path-ul de chaos nu se scaleaza cu stats ci cu humanity. Am 10 humanity (maximum cap) si dau 1400 dmg pe backstab si 1700 pe riposte, in pvp. La lvl 90, cam 95% din batai sunt 1 hit KO cu backstab. Este foarte eficient, mai ales din cauza lagului, am reusit sa dau front-stabs gramada.

2. Wrath of God. Caracter level 85, faith 28, ng+ am doar 6 casturi, dar sunt suficiente. Pur si simplu il spamezi avand grija sa nu dai cand e invincibil in get up animation. 360 spre 480 dmg per cast, 6 casturi ajung pt a distruge pe oricine, indiferent de armura, scut, arma. Port wolf ring si giant armor pt poise, ca sa nu fiu intrerupt din casting. Nu am gasit pe nimeni sa foloseasca Vow of Silence. Nimeni. Singurul drawback al acestui build este ca trebuie o vizita la bonfire pt refill dupa fiecare invadator omorat.

3. Ultra Greatsword R1 spam build. Sabiile cele mai folosite sunt Zweihander si Greatsword simplu. Au stunlock pe R1 din care nu poti iesi cu poise mai mic de 77. Cam 90% din invadatori sunt light builds, rar gasesti pe cineva heavy. Asa ca stunlock ftw. Intr-adevar, e mai greu sa prinzi primul hit, dar secretul este sa nu joci cu lock-on. Foarte multi vin la backstab, si poti pivota cu primul swing de R1 sa il prinzi cand trece in spate. Apoi lock - on si continui spam-ul = insta win. Cred ca asta e buildul care necesita cel mai mult skill dintre cele 3.

Contra build 1: backstab builds. Ce trebuie sa faci este ca o data ce ai realizat ce vrea sa iti faca, fugi. Cum ai stat un pic langa el lipit, chiar lock-at , cu fata spre el, si cu scutu sus, iti iei lag frontstab. Aproape de fiecare data. Cum poti combate? Fugi si dai cu wide range huge-ass weapons, adica tactica 3. Nu merge de fiecare data, trebuie sa accepti ca iti vei lua backstabs gramada, can't win them all.

Contra build 2: nu ai cum sa faci invincible roll din cauza lagului, poate sa ai noroc sa nimeresti dar slabe sanse. Trebuie sa il bait sa isi consume alea de la distanta, dar un build bun cu poise mare vine lipit, moment in care la revedere. Best tactic vs this : rageplug the net cable.

Contra build 3: Grain ring, 80 poise minim (deci wolf ring ca altfel nu reusesti sa faci acel roll la nivele asa mici), faci roll cu poise prin swingul lui de greatsword si ii dai backstab. Deci build 1.

Cam atat am gasit, daca ati aflat ceva sau stiti better tactics please share them.

Acum un cuvant despre invadatori in acest joc. O mare dezamagire cand am aflat ca, nu exista minusuri pt invadator, daca moare. Un invader trebuie sa fie human pt a invada, da. Dar, daca moare, NU devine hollow. Toate sufletele lui vor fi intr-o pata de sange unde a folosit red eye orbul.

Cu alte cuvinte, un Darkwraith care spameaza orbul, chiar daca moare de 50 de ori din 60 de invades, nu conteaza, nu pierde nimic, nu moare ,nu pierde suflete, nu pierde humanity, nimic. Nu ai de ce sa nu invadezi. Vrei humanity? perfect, spam invades pana omori 10-20 de aia, si te doare la basca.

Am omorat invadatori care foloseau cele mai nesimtite tactici din joc, si ma simteam bine ca merita. Dar acum cand am realizat ca pe ala il durea efectiv in gaura dosului, pentru ca nu pierdea nimic si in urmatoarele 2 secunde invada pe altul, dezamagire MAXIMA. Maxima.

Concluzia: ma duc in darkwraiths si invadez non stop. Cu buildul 2, wrath of the gods spammer. IL sparg pe host, perfect, humanity si souls cacalau. Ma sparg aia 3v1 sau taunturi sau whatever? Who cares, nu pierd nimic, onto the next. Se pare ca asta trebuie sa faci in jocul asta ca sa have fun in multiplayer

/dissapoint

5. #565 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Mda.... sa fie sanatosi cu jocul lor cu tot, pe urmatorul eu nu o sa-l mai cumpar (sau cel putin nu-l iau day 1 cum a fost cu ultimele doua).

Aceleasi glitch-uri ca in Dark souls (front backstab), glitch-ul ala cu dragon head, armele cu scaling ciudat (inainte de patch lighting/chaos>>>all), si un patch care a durat o groaza.

Sincer, fara exagerare, daca aparea mai devreme patch-ul, inca l-as fi jucat. Pana sa apara insa deja am trecut la Skyrim, pe care il joc atunci cand fac pauze de la BF3.
    Asa insa a durat destul de mult pana sa apara. No thank you, nu o sa stau atat sa astept...

6. #566 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, in aceeasi situatie sunt si eu. Am adorat Demon's Souls, inca il mai jucam ocazional si dupa doi ani de la lansare. Dar overall Dark Souls m-a dezamagit, bosi sunt chiar banali de facut, broken PvP, etc. Dar cel mai mult m-a dezamagit partea de co-op, Demon's Souls era atat de simplu si frumos, l-am terminat de zeci de ori cu prietenii.

Poate o sa revin la el daca o sa apara modificari cu timpul, dar momentan Skyrim ftw.

7. #567 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai ce am strapuns arahnofobia vietii mele, Chaos Witch Qualaag, si ma intreb scurt si direct... Incotro? Oameni buni unde ar trebui sa ma indrept acuma?

8. #568 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Vezi ca este o lume ascunsa in caz ca nu ai fost deja:
    The Great Hollow - Dark Souls Wikidot Wiki

Nu-i obligatoriu sa mergi acolo si poate fi si destul de enervant dar dupa aia ajungi la Ash Lake unde dai de un nou covenant.
    Poti bate Hidra sau pe Sif daca nu ai facut-o, poti cumpara crest of astorias sa deschizi usa din padure si daca ai facut toate astea poti merge in Sen's Fortrest

9. #569 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar

10. #570 SP
    Member pufy's Avatar
    I did it ! Destul de frustrant sa citesti asta in joc cand tu esti pe cale sa mori dar i-am tras o mama de bataie gargoyului cat si fluturasului simpatic si deadly ! si exact cand intru frumos in al doilea turn cine ma asteapta ...desi am rezistat si l-am lovit pana mi s-a facut somn nenorocitul nu-si mai ridica scutu ,punandu-mi intrebarea "ce face asta ? " am continuat sa-l lovesc 1-2-3 ori pana ce a ripostat si m-a culcat(bad rhyme ).

11. #571 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Are cineva un Titanite slab de care se poate scapa?Doar 1 am gasit in tot jocul si sunt aproape la sfarsit

12. #572 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Salut,

Sunt la inceput de drum in Dark Souls (pt. ca am asteptat sa cumpar CEul din state la un pret avantajos) si nu stiu pe ce clasa sa merg sau pe ce sa-mi investesc punctele. De obicei prefer un Summoner in jocurile de genul asta, gen druidul sau necromancer-ul din Diablo 2 dar din cate am citit (sumar ce-i drept pt. ca timpul imi este limitat) nu prea sunt summoner - daca ar fi dupa mine as alege pyromancer-ul. Daca nu este posibil un caracter pe summoning atunci prefer unul gen Paladin (tot din Diablo) - cu armura si viata din belsug dar si cu arme destul de letale.

Nu dati cu pietre pt. ca, repet, sunt profan in domeniu. Intrebandu-va pe voi, caut o scurtatura pt. a alege un caracter fun to play with, pe gusturile mele. Astept sugestiile voastre!

Si inca o intrebare scurta, se poate juca co-op cap-coada? Sau doar pe bucati?

13. #573 SP
    Member pufy's Avatar
    Cel mai asemanantor ca Paladin este Knight(in Demon's Souls l-am folosit strict tank si cu heal spell ).
    Referitor la joc,nu reusesc sa gasesc al 2lea clopot ,ma tot plimb prin padure si ca nu se putea mai bine am dat si de potaia cea mare(am lvl 32 si nu reusesc )

14. #574 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    @pufi: nu o sa gasesti niciodata al doilea clopot in padure. Se afla sub camera in care the bati cu Chaos Witch Quelaag.

@LucKos: asemanator cu summoner, nu este nici un caracter, si Piromancer si Sorcerer se bazeaza doar pe direct spells. Ai putea sa incerci un Cleric/Knight si sa il dezvolti pe divine weapon si faith ca sa fie asemanator cu paladinul.

15. #575 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @LucKos: ai putea sa incepi cu una din clasele care incep cu armura mai ca lumea (knight sau warrior de exemplu) si sa joci cu heavy armor + scut + sulite (cu sulita poti sa dai fara sa lasi jos scutul).

Eventual faci o sulita cu lighting damage care nu cere stats mari, si bagi punctele in vitality + endurance (pentru a purta armura grea).
    Poti incerca apoi cu alte arme care nu cer stats prea mari si upgradate cu lighting (lighting face damage fix, care nu are scaling pe nici un stat, deci e mai indicat pentru un prim build pentru ca poti sa pui puncte multe in vitality).

Iar co-op se poate doar pe bucati. Dupa ce omori un boss cei care te ajuta sunt teleportati inapoi in lumea lor.

16. #576 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Salut,am si eu o problema sunt human 01 vreau sa optin armura thor...am fost in cele 3 mape unde invadeaza kirk dar pe mn nu ma invadat specific dinou sunt human 01.Oare sa fie din cauza ca am omorat bosii din mapele unde apare el?
    Recomandati-mi careva o armura buna care merita plusata,un scut bun si o sabie buna.Am lvl 62 care vreti sa ma ajutati sa bat un boss imi da dureri de cap,am versiunea 2 ZONA 2.VA multumesc

17. #577 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Salut,am si eu o problema sunt human 01 vreau sa optin armura thor...am fost in cele 3 mape unde invadeaza kirk dar pe mn nu ma invadat specific dinou sunt human 01.Oare sa fie din cauza ca am omorat bosii din mapele unde apare el?
    Recomandati-mi careva o armura buna care merita plusata,un scut bun si o sabie buna.Am lvl 62 care vreti sa ma ajutati sa bat un boss imi da dureri de cap,am versiunea 2 ZONA 2.VA multumesc
    Cum poti juca cu friends din moment ce online-ul se intinde pe o multitudine de servere?

18. #578 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Am vreo 6 ore de Dark Souls is pot sa spun ca jocul acesta e foarte bun (pe langa ca e foarte greu in acelasi timp). Am omorat destul de multi bossi multumita lui Dudel. Am cam golit padurea si am tras unul dintre clopote si acuma ma gandesc ce zona noua sa incerc.

Intr-un fel sunt fericit ca jocul nu mai e la fel de linear ca si Demon's Souls, dar in acelasi timp parca is mai turmentat acuma . Chiar nu stiu pe unde sa o iau si cam care zona ar fi mai usoara si care ar fi mai grea... Cred ca in curand o sa incep sa folosesc si strategy guide-ul oferit de collectors . Jocul asta chiar te forteaza sa il folosesti.

In orice caz in astea 6 ore jucate pot sa spun ca m-am distrat mai bine decat in 16 ore de skyrim, dar poate numai mie mi se pare, dar din nu stiu ce cauza Demon's Souls parca era mai bun ... desi asta ar trebui sa fie un Demon's Souls 1.5 sau v2.0 (if it ain't broken, then don't fix it).

O sa astept sfaturi de la colegi forumisti si poate chiar voluntari care sa ma ajute la co-op (pe langa Dudel). Momentan sunt level 30.

19. #579 SP
    Member pufy's Avatar
    Cred ca Nexusul din Demon's Souls iti oferea o stare de siguranta de 10 ori mai mare decat Bonfirerul din Dark Souls .
    Btw Blighttown este extrem de dureros...

20. #580 SP
    Member anes's Avatar
    Rumor: Dark Souls Getting DLC - News - www.GameInformer.com

According to a source speaking to EGM, Namco Bandai and developer FromSoftware plan to release "some form of expanded content" for Dark Souls in the first quarter of this year. The magazine says the content is currently nearing the end of development.
    As for a possible hint of the content, EGM notes that FromSoftware recently filed a trademark for "Yami no Mori” in Japan, which translates to “Forest of Darkness” or “Dark Forest."
    When asked about the report, a Namco Bandai representative told Game Informer the company doesn't comment on rumor or speculation.
    Any news of downloadable content for Dark Souls comes as a surprise given that the game's creator, Hidetaka Miyazaki, recently said in an interview with us, "I wanted to create a complete package of the game without adding any DLC. That is the reason why I am not planning any DLC for Dark Souls."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 44 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast