Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 39 of 44 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast
Results 761 to 780 of 869

Thread: Dark Souls

1. #761 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Eu zic ca intr-un fel se vrea folosirea tuturor armelor( multe erau ocolite din cauza eficientei Greatsword-urilor). Si mai era si urmatorul fenomen: Un player cu heavy armor si greatsword cand se apuca de swing rar mai iesea adversarul din lovituri( cei cu lighter armor nu mai ieseau de loc).
    Eu unul sunt un pic deranjat de patch-ul asta dar nu in totalitate.
    Au lasat asa cum e Black Knight Greataxe

2. #762 SP
    Member eneea's Avatar
    am jucat ieri vreo ora...si am omorat hydra...sunt un ng+...inca nu am gasit "intrarea" in DLC, dar parca nu-mi vine sa ma uit pe youtube, stiu ca e pe undeva prin padure...

3. #763 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Mai da wtf, Dlc-ul e pe disc?Tocmai am cumparat si e doar 100kilo downloadu.E doar un unlock cred, ce oamini.Legat de patch, is total de acord cu tot ce au schimbat.Mai ales dark grain ring, m-am saturat sa vad tristi full Havel armor si ninja flips.Daca vrei mobilitate si flip, folosesti armura light,asa ca la noi in Salaj.Iar scutul mai sus mentionat fu prea aspru, nerfed . Am incercat un swing de Zwei si sincer nu sesizez ca ar da mai incet. Atat ca dmg initial la zwei lightning fu 721, acum e doar 650.

4. #764 SP
    E beton dlc-ul din pct de vedere al boss-ilor( draci impielitati).
    In schimb ma dispera gigantii aia de piatra. Parca nici o arma nu le da damage suficient( si le am pe toate upgrade-ate in toate felurile posibile).
    Sunt in NG++++ sau NG+++++ si sunt imposibili.
    La un moment dat de plictiseala am bagat Ring of Fog( si a fct minunat inclusiv la invazii).
    Repet: super boss-i

5. #765 SP
    Member eneea's Avatar
    apropo de ring of fog, cum fac rost de el??/ parca trebuia sa fac level in conenantul Forest Hunter, dar am omorat foarte multi si nimic...
    SI inca ceva, mi se pare ciudat ca nu au introdus si ceve achievmenturi noi

6. #766 SP
    Dupa ce faci mai multe kill-uri tre sa vb cu Alvina si o sa ti-l dea pana la urma...

7. #767 SP
    Member eneea's Avatar
    Crede-ma ca am omorat peste 50 de pana acum , whatever, vad ca pot sa fac trade su snuggly the crow

8. #768 SP
    Trebuia s-o strice si p-asta: " •Nerfed Black Knight Greataxe’s R1 attack’s attack power"

9. #769 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Cu noile schimbari de dlc (nerf DWGR si big weapons) acum nu mai ai cum sa supravietuiesti in pvp decat cu o katana si : roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke backstab backstab roll poke roll poke roll poke roll poke

Orice incerci altceva iti iei lagstab prin fata instant.

Din cauza asta mi-am facut un build pvp anti lagstab cu kirk's armor si aseara am facut un run in anor londo si forest de vreo 50-60 de invazii in care a functionat de minune.

In schimb, playerii sunt numai backstab fishers si katana roll poke roll poke roll poke. Nu am mai vazut pe nimeni cu un topor , cu o maciuca ceva, nimic. Cred si eu, cand poise-ul nu a fost nerfat (32 poise still ****s on any great axe / sword si iti permite sa faci backstab prin lovitura). De ce ai mai juca cu un heavy weapon pt pvp, beats me.

Desi ei s-au chinuit sa mareasca varietatea in pvp, cu aceste schimbari au micsorat-o. Macar abuzez din plin de kirk armor anti-backstab, aia nu au fixat si merge de minune sa vezi cum se chinuie sa iti dea lagstab si nu pricep de ce nu merge. I love it.

Ah btw...inca ceva (acum am vazut in patch changes). No nerf pt Pursuers / Dark Bead combo. LOL. Am un caracter level 60 care oneshoteaza orice cu alea 2, sunt practic invincibil. Pursuers si apoi spam de dark bead, poate sa se roleze cat o vrea, nu ai pe unde sa te duci (te rolezi de unele dar restu te prind pe roll recovery suficient cat sa intre toate in tine). iar pursuers dau 1800 dmg prin scut, so...yea. GG cu nerfurile alea.

Aseara i-am dat unui amarat oneshot cu pursuers prin havel's shield si great magic barrier. Si omu era asa fericit ca apucase sa casteze GMB si venea bazat, cand colo, jap 900 dmg prin scut cu tot cu bariera aia (altfel ii dadea 2000). Asta la lvl 60. Sa vedem la lvl 120 cand pun restu de puncte numa in intel, cat dmg o sa dau.

10. #770 SP
    Hey, e cineva binevoitor sa imi dea un moonlight sword sau macar sa ma ajute sa-i tai coada lu Seath.Am un sorcerer de vreo SL 50 fara bani, cu un lightning spear si doar arsenal de spelluri care imi sunt inutile.Ori au facut mai greu cu patchul ori nu dau eu unde trebuie. Nici un semn nu am vazut pe jos in juma de ora.

11. #771 SP
    Daca ai Skype sa vb te ajut eu. Id ul meu este caine_rau.

12. #772 SP
    Am reusit intr-un tarziu cu ajutorul unui dud.Dar degeaba ca uitai de patch, si Moonlight e super slow cu R1 acum.Dilema mea e in ce arma sa investesc pt un sorcerer cu int 50.Vreau sa incerc build-ul lui Swing de mai sus, insa vreau o arma de backup.

13. #773 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Dark Souls' director reveals the pendant's true purpose • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net

Upon beginning a new game in Dark Souls you're offered the chance to pick a starting "gift" to help you on your travels. These range from very useful, like a master key that can unlock any door, to forgettable, like 10 fire bombs. The most mysterious item was the pendant as its in-game description read, "Trinket. No effect, but fond memories comfort travelers."
    Upon Dark Souls' release, game director Hidetaka Miyazaki said in a Famitsu interview that he'd pick the pendant or nothing.
    For the last 13 months fans have clamoured to find out what hidden purpose it had. The Dark Souls Wiki devoted 1600 words to speculating as to its true effect. Only now has Miyazaki addressed this most mysterious of items.
    �When it comes to the pendant, I actually had a little bit of an intention to play a prank,� Miyazaki said in an interview with IGN.
    That's right. When it said it had "no effect," what it meant was, "no seriously, it has no effect."

14. #774 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Damn pendant.

In other news, imi place ca de la dlc au aparut o gramada de playeri noi. Si o gramada de invaderi noi, care fac twinks cu pursuers si apoi vin sa invadeze la lvl 20-30.

Faza tare e ca red orb invades unlimited up, adica eu ca lvl 120 primesc si amarati lvl 30 veniti sa invadeze (mai ales in catedrala).

Am facut un build special pe faith ca sa ma distrez cu baietii astia.

Armura: Stone leggings, kirk gloves, maiden dress - 300 defense, 32 poise - sa scapi de 1 hit de pana la greatswords 1 handed
    Arme: Shotel+15 - right hand , Crest Shield, Canvas Talisman -left hand
    Spells: 2 x Wrath of the gods, 1 x Walk of peace, 1 x Sunlight Blade
    Rings: FAP ring, Wolf ring (72 poise - rezist la 2 hits de orice fara stagger)

42 endurance pt light roll, 40 dex, 40 faith, restul vitality (aprox inca 40 puncte). 16 attunment pt 4 slots. Level 120 m ajuns cu el, cam cat se joaca pe ps3 la invazii ng+.

Basically stau cu white soapstone jos in inventar, pe spawnul de invade. Cand se inegreste piatra, inseamna ca vine unu pe teava. Castez sunlight blade, si astept cu walk of peace. Cand apare, castez walk of peace fix pe spawn astfel incat se ridica in ea si nu mai poate face nimic. Apoi incep sa ii car cu shotelu cu R2 prin scut, si in caz ca incearca parry, bam un wrath of the gods.

1 hit ia cam 700hp asa ca un vitality build cu 2100 hp nu rezista decat la 3 hits. Eu cu poise imens si hp suficient (cam 1900) rezist la orice ar putea da ei in disperare : combustions, 1 hit de great axe (cam atat apuca pana moare), spam de katane, etc.

Pana acu nu mi-a scapat unu, am strans 90 humanity gorind invadatori, si nu vreti sa stiti cate injuraturi si scuipaturi am in mailbox de la invadatorii astia. Hatemail galore. Mai ales aia de lvl 20-30 care ma fac cheater pt ca habar nu au ca pot invada si level mult mai mare.

You should try it, este enorm de amuzant sa vezi cum incearca aia sa scape de inevitabil. Plus ca hatemailul este intotdeauna priceless

15. #775 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Damn pendant.

Pana acu nu mi-a scapat unu, am strans 90 humanity gorind invadatori, si nu vreti sa stiti cate injuraturi si scuipaturi am in mailbox de la invadatorii astia. Hatemail galore. Mai ales aia de lvl 20-30 care ma fac cheater pt ca habar nu au ca pot invada si level mult mai mare.

You should try it, este enorm de amuzant sa vezi cum incearca aia sa scape de inevitabil. Plus ca hatemailul este intotdeauna priceless

mor ))

16. #776 SP
    Banned asperas's Avatar
    Nu pot sa il las pe Kalameet fara coada....!Solicit ajutor..?Multumesc..

17. #777 SP
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Nu pot sa il las pe Kalameet fara coada....!Solicit ajutor..?Multumesc..
    Zi ce level ai

18. #778 SP
    Banned asperas's Avatar
    mare(ap 400 ore bagate in el..curat no cheating )in jur de 538!
    de doborat pe kalameet il dobor usor dar problema e cu taiatul cozii din care rezulta obsidian sword acesta fiind ultimul item pe care nu il am in inventar!

19. #779 SP
    Ai incercat cu wrath of gods. Am un prieten care a reusit asa ajutat de cineva. Unu momeala, celalalt la spatele dragonului cu wrath of gods. Da damage si pe verticala, deci poti lovi chiar daca n are coada la pamant. In ng+7 s a intamplat asta...

20. #780 SP
    Banned asperas's Avatar
    Nu am incercat cu WoG inca dar dupa cum spui tu aici e nevoie si de ajutorul altui jucator si tocmai aici e treaba ca tocmai pe ala nu il am negasind practic nici un semn pt summon..am parte doar de invadatori dar nu ma plang de asta nefiind prea multi si nici nu prea ma stresez mult cu ei(power within si bye bye )!Multumesc mult pt sfatul cu WoG..o sa incerc,seara buna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 44 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast