C Baneasa - nicio urma de psn cards
Probabil el a postat ce si-a cumparat..nu ce mai era...tocmai am venit din Carrefour Orhideea si nici vorba de nimic din cele spuse....doar Ridge Racer-ul ratacit pe care l-am vazut si vineri....
btw...vedeti la thread-ul "Ce ne-am cumparat azi" ca PumaS si-a cumparat cardul de PSN si celelalte pe data de 06.05..adica vineri..si a postat abia astazi la 2.34 AM...si de vineri pana azi e cale lunga..aveau timp sa se vanda
cum am zis..de vineri cand le-a vazut el..si pana astazi cand ne-a spus de ele..aveau timp sa se vanda..
Apropo..exista carduri PSN de 10 lire ?![]()
Și eu am tras o fugă p�nă acolo, mai erau fix nici unul. Iar �n Carrefour Vitan, nici urmă de titlurile menționate de PumaS.
Asta e .. cam de porc cum s-ar zice, care-i rostul unei informații care ar fi fost utilă cu două zile �n urmă?
A mai zis asa acu vreo 2 saptamani cand era febra cu carrefour-urile, ziceai ca a fost in toate si in toate erau de toate. Si la locul cu pricina nimic![]()
�n acest caz nu poate fi vorba despre bune intenții, ci mai degrabă trolling. Eu unul aș pedepsi astfel de gesturi măcar cu un warn, dar hei, nu-s admin din păcate![]()
propun ca atunci cand mai este vorba de o reducere si spunem pe forum sa precizam data si la ce ora(cu aproximatie evident) am vazut respectivul joc/card,etc...in acest fel n-ar mai fi probleme...
Tocmai am luat ultimul ridge racer de care zicea darkpaul, din orhideea, cu 19 lei
In rest nicidecum bogatia de care zicea pumas![]()
Dirt 3 Xbox 360 | Zavvi.com �32.85 - transport gratis!
nu ma deranjeaza foarte tare drumul in C ca e langa mine, dar altii vin din alte colturi de bucuresti si e aiurea.
o sa iau legatura cu Dragos de la monosit sa vad daca mai are stoc in unul din magazinele cu pricina si voi posta.
in rest cand vine vorba de vreun magazin de la noi specificati concret ce vedeti si cand ati vazut. ca o oferta dupa 2 zile... nu mai e oferta guys, e doar waisting time.
sunt f multi pt care am fost azi in C Baneasa pe o ploaie si o vreme rece, doar ca sa ii ajut. am plecat bou si am venit vaca
cheers
Cei de la Steam ce nu reduc si ei preturile avand in vedere ca pe internet in multe magazine gasesti preturile cu mult sub ce au ei?!De exemplu Homefront-ul e 50e.
Deci ar fi corect sa raspund . Eu le-am cumparat in ziua x dar am fost la cumparaturi in Grand Arena vineri seara si inca aveau de 50 la 50 RON inca 2 bucati . Nu puneam informatii eronate . Am vrut doar sa ajut nici decum sa ofer informatii eronate cum au spus colegii de pe forum .
O seara placuta
Bookmarks