un cod de discount pe thehut are sa-mi dea si mie carevA?? raman dator ... pe privat daca se poate![]()
un cod de discount pe thehut are sa-mi dea si mie carevA?? raman dator ... pe privat daca se poate![]()
Mass Effect 2 PS3 | Zavvi.com - �17.85
Super pret pentru un super joc! Chiar daca apare "Availability: Usually dispatched within a month" eu zic ca in 1-2-3 zile e iarasi pe stoc.
nu in ultimul rand: Licitatii
Uncharted: Drake's Fortune & Uncharted 2: Among Thieves (Platinum Twin Pack) - Zavvi - �23.85
+ Additional content: Two Uncharted 3: Drake's Deception™ goodies – a dynamic theme and an avatar.
Am comandat 4 jocurii dupa zavvi.com pe 28.07 iar pe 02.08 au venit decat 3 jocurii.Stiu ca trebuie sa astept 10-15 zile dar cred ca mi-au pierdut coletul.Am cautat pe sait Customer Services dar am gasit decat un nr de tel.Alta metoda de a lua legatura cu ei nu exista?
ON TOPIC :
Red Dead Redemption Game Of The Year Edition PS3 | Zavvi.com
EyePet (includes PlayStation Eye Camera) PS3 | Zavvi.com - 13,85 lire
Doar ce mi-am comandat 1 buc, sper sa primesc si web-cam-ul la el.... acum asteptam sa vedem ce aduce postasul.
Diverta din Bucuresti Mall (Vitan) - pentru Xbox, 20 lei: Mass Effect, Nier, FIFA World Cup 2010, Dragon Age Awakening
Mai erau si jocuri PC, printre care si NFS Shift, Bioshock 2, Batman Arkham Asylum, tot la 20 de lei.
muzica se pune?
PS: scuze anticipat daca am incalcat regulamentul.
Nu e pe stoc acum, dar pretul este excelent
Brink PS3 | Zavvi.com 12,85 lire.
Dungeon Siege 3 - XBOX360 - 12.85 �
Dungeon Siege 3 Xbox 360 | Zavvi.com
Super titluri pe Origin cu doar 4.99 $ (fiecare).
Origin
Valabil doar p�nă pe 9 august, hurry.
multumim de informatieDISCOUNT IS VALID ONLY ON NEW PURCHASES FROM ORIGIN AT Origin. VALID ONLY IN THE U.S. AND CANADA
�n Cluj, la magazinul Diverta din incinta librăriei universității (cum sună asta...), sunt jocuri de X360 la 20 de lei. Am văzut Dead Space, Shaun White Skateboarding & others![]()
Bookmarks