Da, foarte tare, eu nu inteleg de ce mai cautati jocuri pe siteuri romanesti...
Eu inca nu am gasit joc mai ieftin fata de siteurile din afara.Maybe thats just me....
Am fost azi la Carrefour Pitesti.
Am luat Resistance Fall of Man (Platinum) cu 24,99 RON
Mai aveau :
Killzone 2 (Platinum) 24,99 RON
Uncharted Drake's Fortune (Platinum) 24,99 RON
Resistance Fall of Man (Platinum) 24,99 RON
Cate 3-4 bucati din fiecare.
La MediaGalaxy Iasi sunt 2 bucati Avatar Collectors Edition cu figurina la 110 Ron ( pentru xbox 360)
la media galaxy sunt preturi super bune la xbox si ps3.Am gasit fifa world cup 2010 69 lei ps3/xbox in timp ce la magazine ca e-mag etc este la 200 lei P.S:sunt reduceri pana la sfs lunii mai,deci profitati ca eu unul nu cred ca mai gasiti asa ceva in romania
gasesti pret mai bun la gameshop concept store...este vreo 70 ron fara reducere..cu reducere e 42..
Apropo,intrebare pentru cei care au mai trecut prin Carrefour zilele astea:Mai erau reduceri ?
Amazon.co.uk: Used and New: Rockband 3 (Xbox 360)
RB3 - 13 lire
Am trecut azi prin Real si aveau o cutie mare cu jocuri pentru toate platformele PC, Xbox, PS3, Wii si PSP, cu preturi ce variau intre 9,99 si 149. Erau amestecate si facute varza, dar aveau cateva joculete interesante, get Civilization Revolution de Xbox cu 34 de lei, si Starcraft 2 CE cu 299.
Ah, scuze. Realul din SibiuIn Bucuresti nu stiu, dar ar trebui sa fie cam la fel, ca ofertele de care se vorbea inainte in Carrefour erau si in Sibiu.
Homefront PS3 | Zavvi.com - 17,85
cumparati acum, presimt ca va fi sold out pana maine dimineata
Bookmarks