Consola Nintendo Wii la Domo.ro, Console
Wii la 498 RON.
Prietene, te rog sa-ti revizuiesti limbajul. Poti sa-ti exprimi parerea si fara sa improsti cu injurii.
Iar referitor la Zavvi, de obicei specifica atunci cand nu livreaza in afara UK, ceea ce nu e cazul acum. In cazul incare chiar nu livreaza in fara UK, exista RobertDinu, sau alte variante.
Chiar crezi ca esti in masura sa ma categorisesti fara sa ma cunosti?
Gran turismo 5 (Platinum) 14.85 GBP
Playstation Move: Starter Pack (Includes Move Controller, Eye Camera + Demo Disc) Games Accessories | TheHut.com 24,85
Nu este pe stoc, dar la pretul asta merita asteptat.
Aseara am comandat unul...despatched within 3 working days
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prietene te rog sa-ti dai 2 palme si sa revii.
zavvi.com Help - Are there any restrictions on international deliveries?
Si eu vreau sa iau un PS3 move,super pret la TheHut.
Are cineva un cod de reducere?PM.
Multumesc.
chill out guys.
s-a specificat de atatea ori ca hut/zavi nu trimit electronice. am avut chiar o discutie cu ei si au zis clar ca in speta consolele nu le pot trimite
asta nu impiedica pe nimeni sa posteze o oferta buna existand si alte mijloace de a beneficia de aceasta
move on
Duke Nukem - Balls of Steel Ed. - 40 lire cu transport inclus in ro la dvd.co.uk
Eu mi-am dat comanda ieri la ei si la Super Street Fighter Arcade Ed. ca era 18 lire, dar vad ca l-au scumpit acum....
Consola PlayStation PS3 250GB + BD Batman + X-Men la Domo.ro, Console - 950 ron
Consola Sony PS3 Slim (250GB) + Joc Tekken6 la Domo.ro, Console - 950 ron
Vad ca DOMO se intrec in promotii...sau sa ramana asta pretul bundle-ului?
![]()
Care face o fapta buna si-mi ia si mie un alan wake? No card for me but i have money to offer.
Carrefour brasov: Batman AA la 9.99 de pc . A luat un prieten de al meu si am zis sa va informez mai ales ca nu mai erau tare multe.
Bookmarks