Probbail e chestie de politica interna, oricum eu nu comand de la zavvi ca trimit ca scrisoare simpla si imi lasa postasul coletu pe cutia postala![]()
Probbail e chestie de politica interna, oricum eu nu comand de la zavvi ca trimit ca scrisoare simpla si imi lasa postasul coletu pe cutia postala![]()
Poate citesti tot ce am scris
Am zis clar : pt scrisorile SIMPLE. Recomandatele sau coletele nu-s lasate asa, iti dai seama. Pt alea primesc aviz frumos. Aici e problema domnilor de la zavvi care trimit ditamai coletul cu si scrisoare simpla. Bine, e si problema retardatilor de la posta de acolo ca accepta asa ceva, e clar ca un colet n-are cum fi scrisoare, eu scrisoare as lasa doar plicuri cu o anumita dimensiune (in special grosime). Cand pui un joc intr-un plic cu bule si are o grosime de peste 1 cm e clar ca aia nu mai e scrisoare.
Coletele care vin de la mgazine gen zavvi au titulatura de "scrisori simple tip colet".
Nu la asta te referi? Nu despre astfel de scrisori vorbesc si ceilalti?
Corect, nu e obligat sa lase aviz,dar nu are voie sa lase scrisori in alta parte decat in cutia postala,iar cutia mea postala cum este ft stramta nu are cum sa �nghesuie asa zisa scrisoare simpla,e destul de gros cartonul in care vine jocul,asa ca lasa aviz. Azi de ex pe avizul meu scrie scrisoare simpla externa voluminoasa (batman ac,batman dark knight&barman begins bundle).Sfatul meu e sa vb cu dirigintele oficiului postal de care apartii, scrie clar in lege ca nu au voie sa lase corespondenta in alta parte.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
O oferta interesanta la Zavvi:
Assassin's Creed: Revelations Game + Strategy Guide Bundle | Zavvi.com
Super oferta la jocurile EA pe zavvi (�14.95)
Mass Effect 2 PS3 | Zavvi.com
Dragon Age 2 PS3 | Zavvi.com
Bulletstorm PS3 | Zavvi.com
Need For Speed: Shift 2 Unleashed PS3 | Zavvi.com
Crysis 2 PS3 | Zavvi.com
---------- Post added 28-10-2011 at 06:52 PM ----------
Super preturi![]()
Price Crash | Zavvi.com
http://base.com/buy/product/deus-ex-human-revolution-collectors-edition-ps3/dgc-deexcops3.htm
Microsoft Xbox 360 WEEKLY SPECIAL - ShopTo.Net
---------- Post added 31-10-2011 at 11:51 AM ----------
Assassin's Creed� Brotherhood - Limited Codex Edition - The Official Ubisoft Online Store
o oferta ft buna pt un joc extraordinar,pretul pt varianta de ps3 mi se pare mai mult decat ok,am comandat acum cateva ore,drumul este inclus in pretul afisat,jocul vine din luxemburg
Poate e cineva interesatPS3 - 1000 lei (nu stiu daca e cel mai bun pret sau nu)
MEDIA GALAXY | playstation3
Bookmarks