Blur PS3 | Zavvi.com 12 lire.
Singularity PS3 | Zavvi.com 16 lire.
Urmeaza maine oferta de weekend, sper sa fie Enslaved la 18 lire![]()
Nebunie pe GAME.co.uk - Buy video games, consoles and accessories with free UK delivery - GAME.co.uk - GAME.co.uk
Fifa11 24.99
Split / Second la 13.99
ETC
astept linkurile la mine pe thread cu comenzile plecare 10.12 sosire 16.12 al Buc
FIFA 11 - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Split/Second: Velocity - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Luni 29.11.2010,Shopto ne anunta ,citez,ca va fi o zi "monstruoasa"
Up to 75% off one day only
Stay tuned for more ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day
Dead Rising 2 PS3 | Zavvi.com
�17.95
Aveam asteptari mai mari de la ShopTo. Pentru mine singurele worthy mentions sunt Castlevania si Fallout New Vegas - MMA si PES pentru fanii genurilor respective. Restul fie nu au reduceri substantiale /NFS, Mafia/, fie sunt titluri mai slabute sau vechi. Nice try though![]()
Mda,totul se pare ca a fost un mare fasss.
Nici cei de la zavvi nu m-au dat pe spate![]()
acuma ma uit la zavvi la jocurile cu reduceri f mari (alea de la mega monday). Si nu sunt sigur da cred ca au mai adaugat o pagina de produse (cel putin Castelvania nu era sigur pe lista acu 3 ore cand eram in ora de info si ma uitam exact la aceeasi oferta). Vreau sa stiu ... oare o sa mai bage alte jocuri? ma tenteaza sa iau borderlands game of the year edition da nu vreau dupaia sa bage un produs si mai tentant si sa imi fie ciuda.
Oferta e valabila doar azi pana la miezul noptii?(ma rog...miezul noptii fara 2 ore..adica miezul noptii in Anglia)
De asemenea daca mai are cineva un voucher pt zavii si nu are ce sa faca cu el, v-as ruga sa mi-l dati mie. Bine-nteles dupa ce primeste Wargasm unul
. Primul venit, primul servit.
Continua sa adauge:
MAG: Massive Action Game PS3 | Zavvi.com - �17.95
Modnation Racers PS3 | Zavvi.com - �17.95
White Knight Chronicles PS3 | Zavvi.com - �16.95
Wargasm daca nu ai cumparat deja ,da-mi un PM sa-ti trimit un voucher 10% off
P.S
Cine mai are coduri si nu le foloseste,nu uitati ca "Dar din dar se face raiul"
pfff....si eu as vrea ...va rog frumos ..daca mai are vre-unul vre-un cod d\asta ...ca mi-as lua vreo cateva jocuri de pe zavvi . Sper sa plece din uk ...ca daca sunt iar d'alea din franta ....cred ca n-ajung anul asta![]()
mie nu imi mai trebuie. Am aflat ca aveam destui bani sa imi cumpar borderlands si pt o reducere de 10% la un singur joc, nu se merita. Mai bine il foloseste cineva care isi cumpara mai multe jocuri (pacat ca nu prea aveam bani pe card ca sincer ma tentau vreo 4-5 jocuri de acolo
). La urmatorul Black Friday/Mega Monday o sa le golesc depozitul lol
Va rog sa nu care-cumva sa-mi mai trimita cineva cod ...ca am facut deja comanda si mai rau ma ofticMultumesc
Bafta .
Bookmarks