Consola SONY PlayStation 3 160 GB doar 879 Lei pe site la DOMO.
Livrare gratis, asa ca sariti repede ca nu tine promotia numai pana pe 20 Noiembrie.
Consola Sony PS3 (160GB) la Domo.ro, Console)
Consola SONY PlayStation 3 160 GB doar 879 Lei pe site la DOMO.
Livrare gratis, asa ca sariti repede ca nu tine promotia numai pana pe 20 Noiembrie.
Consola Sony PS3 (160GB) la Domo.ro, Console)
Burnout Paradise Ultimate Box @ PC - Origin Gratuit:
Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti Origin instalat si cont.
Intrati la setari si selectati limba English(GB),dupa care intrati la Store si cautati jocul.
Dati add to cart,checkout si mai jos o sa va apara Promo Code.Codul este "PARADISE" ,iar dupa ce il bagati pretul scade la 0 lire.
In continuare bagati datele care vi se cer si veti primi un e-mail cu codul de inregistrare al jocului si posibilitatea de a-l descarca direct de pe Origin.
si uite asa cred ca imi fac si cont de Origins. Ceva de genu am patit si la Steam: era Portal 1 gratis pentru o perioada limitata. Multumim pentru sfat, rulzmaker
![]()
PlayStation Move Heroes Bundle - Move Controller & Eye Camera PS3 | Zavvi.com �32.95
La care adaugati codul WEDSTEN pt 10% reducere, doar astazi.
Varianta ps3 este in stock- Deus Ex: Human Revolution (PlayStation 3) �38.99 - FREE Delivery - Bee.com
vezi pe base.com,ei trimit in romania
---------- Post added 18-11-2011 at 03:19 AM ----------
PS3 : Deus Ex: Human Revolution Collectors Edition (PS3) | base.com
XBox 360 : Deus Ex: Human Revolution Collectors Edition (Xbox 360) | base.com
Price Crash | Zavvi.com
El Shaddai: Ascension of the Metatron - �12.95
Child of Eden - �9.95
Rage: Anarchy Edition - �24.95
Am vazut astazi in Kaufland Galati Psp Slim la pretul de 350 Ron si inca cateva jocuri la pretul de 45 ron jocurile fiind tot de psp!
Cred ca vorbesti de PSP E1000... care mai peste tot este ~ 350 ron. Si la Domo, in Baneasa Shopping City este la fel.
inFAMOUS 2 | Zavvi.com - �14.95
Uncharted 3 Explorer Edition PS3 | ALTEX 600 de lei (pret bun avand in vedere ca pe ebay se vinde deja cu 200 de lire ... adica 1,000 de lei) Nu stiu cate au reusit sa aduca, dar inainte sa-mi comand eu aratau 2 bucati pe stoc, acum a scazut la 1. Daca asta este stocul real, mi se par cam putine, dar tot sunt fericit ca am reusit sa pun mana pe 1 buc.
Mortal Kombat PS3 | Zavvi.com �19.95
UFC Personal Trainer (Move) PS3 | Zavvi.com �14.95
Tony Hawk: Shred + Board PS3 | Zavvi.com �19.95 (pt pasionati sau colectionari)
GamesAid: Tomb Raider Underworld, Fuel & Sega Superstar Tennis PS3 | Zavvi.com �14.95 (3 jocuri la pret f bun)
Bookmarks