Nu-i inteleg , ce puii mei ca sunt niste dvd-uri amarate , nici macar Blu-Ray-uri , de ce Dumnezeu costa la fel de mult , sau chiar mai mult decat jocuri de PS3 X-box?
Sunt fan Nintendo si parca nu m-as muta la concurenta , dar la 15 ani , nu prea ai de unde sa faci rost de bani, alocatia e pe card , si prefer sa o tin ... iar cu banii la varsta asta, stim/stiti cu totii cum e , nu ti de ei , vrei aproape tot ce e interesant!
Aici am vazut ca-s niste jocuri mai ieftine , da' doar pentru ca sunt ultimile. Jocuri de PS3 la Altex sunt si cu 20 de lei , iar de Wii minim 50.
Preturile nu sunt pt Romania. Din cate stiu nicio consola din aceasta generatie nu e "oficial" lansata in Romania.
Imi imaginez ca la 15 ani nu ai bani de jocuri. Ori joci ce ai, o vinzi sau o modezi.
Bafta.
E modata , dar imi doresc sa umplu rafturi cu jocuri , nu stiupoate e ca la darky , dorinta de a avea.
Ia un Xbox360 si scapi de probleme de genul. Jocurile sunt de regula mai ieftine decat pentru PS3.
Pai , eu sunt fan Nintendo , nu stiu de ceImi plac , pur si simplu , cred ca cel mai mare motiv ar fi Legend Of Zelda si poate Mario pe care il stiu de 10 ani .Si nu imi vine sa ma mut la concurenta , plus ca X360 e destul de scump.
eu de aici cumpar mereu,vezi poate iti convine si asta
xbox live codes 12 months| cheap xbox live 12 month card| 12 month gold subscription codes | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
pai vezi tu...o fi Wii ieftin dar jocuriile sunt scumpe...pe cand la celelalte console e invers...iar pe termen lung e mai ieftin sa ai PS3 sau Xbox..
Nu cred ca un adevarat fan nintendo isi poate cumpăra ps3 sau xbox,poate in cazul in care are bani pt toate consolele
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
---------- Post added 13-07-2012 at 08:55 PM ----------
PlayStation 3 Games for $19.99
Sony PlayStation Vita WiFi Consola - PC Garage reducere 10% si unit 13 cadou
Bookmarks