ShopTo.Net - Call of Duty Black Ops Hardened Edition - Sony PlayStation 3 (PS3)
ShopTo.Net - Call of Duty Black Ops Hardened Edition - Microsoft Xbox 360
Nu ca ar fi neaaparat preturi bune, dar pentru hardened edition eu cred ca sunt ok.
Prețul ediției respective pentru membri Gameshop este un pic mai micuț.
Pagina Produsului
La ShopTo se ajunge la 312 RON cu tot cu transport.
La Gameshop ajunge la 306 RON si transportul e gratuit. Daca folositi codul de pe prima pagina.
Ai dreptate ! Mersi.
4 extra playable co-op maps not in the standard edition
Exclusive Black Ops Xbox LIVE avatar outfit
daca se intampla ca la marea majoritate a editiilor aduse de GS de la greci sa nu ai niciun bonus content in pachet, mai bine dai in plus si esti safee bine de intrebat inainte sa contina DLC contentul in pachet
cheers
Salut,
toate jocurile sunt identice cu versiunile UK si contin toate bonusurile.
Jocurile care vin din GR sunt doar Microsoft, am precizat acest lucru si am adus in ultima perioada dar cele care au toate DLC-urile si din GR, deci se poate afirma fara a gresi ca toate jocurile au DLC-urile.
In plus, noi oferim Avatar Suit la precomanda![]()
il poti lua de la zavvi......e mai ieftin si livreaza si in romania
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10086634.html
Nu e aceeasi oferta , pe play.com daca faci pre-order la Vanquish primesti gratis Bayonetta.
intr-adevar .... my bad....well oricum bayonetta e 13 lire pe zavvi....asa ca pui 8 lire in plus si le ai pe ambele
ShopTo.Net - Pure - Sony PlayStation 3 (PS3) - un joc mai vechi, greu de gasit nou, la pret foarte bun. Eu mi-l iau pentru colectie.
De asemenea, tot la ShopTo au intrat pe stoc Resident Evil 5 Gold si Demon's Souls - aviz amatorilor![]()
Bookmarks