Nu e slab, doar că majoritatea ne așteptam la .. ceva mai mult. Multiplayerul este un pic confuz, �n sensul că nu prea �ți dai seama care-i bot și care human.
La așa preț chiar n-ar trebui să lipsească din colecția unui gamer.
Nu e slab, doar că majoritatea ne așteptam la .. ceva mai mult. Multiplayerul este un pic confuz, �n sensul că nu prea �ți dai seama care-i bot și care human.
La așa preț chiar n-ar trebui să lipsească din colecția unui gamer.
Ratchet & Clank: All for One PS3 | Zavvi.com - �14.95
Virtua Tennis 4 (Move and 3D Compatible) PS3 | Zavvi.com �9.95
F.E.A.R. 3 PS3 | Zavvi.com �9.95
House Of The Dead: Overkill - Extended Cut PS3 | Zavvi.com �8.95
The Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns Again PS3 | Zavvi.com �9.95
Rango PS3 | Zavvi.com �7.95
Call Of Juarez� The Cartel PS3 | Zavvi.com �7.99
Resistance: Fall of Man & Resistance 2 (Platinum Twin Pack) PS3 | Zavvi.com �14.95
Nu sunt tocmai jocuri dar in Flanco Unirea Brasov au o oferta faina:
1 film BR - 60 RON
2 filme BR - 80 RON
3 filme BR - 120 ron
Ca titluri am vazut asa: V for Vendetta, Slumdog Millionaire, The Departed, The Prestige, Angels&Demons, +altele care nu le mai retin acum.
Assassin's Creed: Revelations PS3 | Zavvi.com �14.95
Armored Core V PS3 | Zavvi.com �19.95
hai ca postez aici ca poate am mai mult noroc: ce site-uri vind Diablo 3 collector's edition la un pret relativ bun? Momentan nu am gasit decat game.co.uk care il vinde la 70 de lire. stiti vreo alternativa mai ieftina?
Mi-e chiar mi-a placut Brink si cum decurg misiunile, grafica fiind la zi... Dar depinde de gusturi si oricum la 6 lire merita.
---------- Post added 23-04-2012 at 11:27 AM ----------
Consola SONY PS3 Slim 320GB, Blu-Ray + joc Grand Turismo 5 + joc God of War III | ALTEX
�7.95 Deus Ex 3: Human Revolution PS3 | Zavvi.com
Un super joc la un super pret!
Pe Steam, Evochron Mercenary la 8,99€, Dead Space la 2,49€ şi Dead Space 2 la 7,50€, p�nă pe 26 aprilie
SeriousSam3 BFE la 9.52 euro pana pe 30 aprilie.
Battlefield week @ Nuuvem
Battlefield Week - Nuuvem
Nu e joc, dar cred că se �ncadrează aici. După ce am pus fotografia cu ghidul Dark Souls, mulţi m-au �ntrebat de unde l-am luat (amazon.com).
Zilele astea a intrat pe stoc şi pe bookdepository, iar preţul e mai mult dec�t bun, 16,52 euro, cu transport gratis. Merită cu v�rf şi �ndesat.
Dark Souls - The Official Guide : Future Press : 9783869930480
Bookmarks