zavvi.com - Fallout 3: Game Of The Year Edition PS3 + varianta de Xbox la acelasi pret = 18 lire.
Alan Wake in stoc la pretul de �17.99.
zavvi.com - Alan Wake Xbox 360
hmv.com: games: Split Second Velocity (2010) 18 lirutze
Jump on it![]()
sunt curios cum trimite HMV la noisa ii bag si eu la lista
nu trimit aici man cu nicio lira. numai prin robert merge cu free shipp in uk ( asta daca nu reusesc sa ii fac sa puna si RO la lista)
cheers
pe zavvi au o oferta de 2 jocuri la 25 de lire, in care cel m interesant joc este Prince of Persia Forgotten Sands
zavvi.com - 2 for �25 on PS3 and Xbox
wow oO
tare zavvi asta, preturi de nimic. chiar ma bate gandul sa-mi iau multe de aici. dar e safe? voi cum procedati?
am vrut sa platesc cu cardul la ZAVVi si mi-au tot cerut nush ce formular de la banca. AM renuntat. Voi cum ati procedat ca sa verifice contul.
asta vreau si eu sa stiu... daca mai faceti si altceva in afara de completarea campurilor alora de pe site
a da si daca livreaza si in RO...
De livrat se livreaza si in RO, iar treaba cu formularul de la banca cred ca o cer in functie de ce card ai....eu unul nu am completat decat campurile din pagina de inregistrare.
Eu am un Visa de la Raiffeisen si nu a trebuit nici un formular. Transportul dureaza 4-6 zile, si ei zic sa raportezi ca nu l`ai primit dupa 10 zile. Jocu vine direct la tine acasa, fara nici o recomandata. Am luat cateva jocuri de la ei si nu au fost probleme. Asta la zavvi.
Bookmarks