A primit cineva telefonul magic de la Diverta?
Am primit eu urmatorul mail de la ei (dupa ce le am trimis 3 mailuri in care ii intrebam cum sta treaba) :
Buna ziua,
Asteptati sa fiti sunat de colegii mei.Comanda va pleca astazi catre magazinul Diverta Universitatii. Acum astept...si astept...
Eu am trecut pe la Diverta si am intrebat de Kinect-ul meu, si mi-a aratat tipa de la casa ca au sosit doar niste hartii, cu ce marfa trebuie sa le vina (si era trecut si Kinect-ul meu acolo, pe o hartie cu numele meu). A zis ca marfa o sa le vina probabil maine, asa ca mai incerc.
Pe Diverta online imi apare la Comenzile mele " In curs de livrare " .
Intrebarea e cand ma vor suna ..
Am incercat sa i sun pe nr de tel de pe site si niciun raspuns ..
Pentru comenzile la Altex facute online, produsele ajung in magazin? Le putem lua de acolo? Am comandat 2 jocuri si ma gandeam sa ma duc maine la Altex sa intreb.
bai fratilor dar puteti inceta discutiile astea despre jocurile voastre comandate pe 2 lei de la niste retaileri care abia au descoperit online-ul si zilele negre de shopping... ?? Faceti un topic separat unde sa va plangeti de cine va suna si cine nu va suna pe voi sa va confirme cumparaturile.
Nu uitati ca va aflati pe un topic unde se posteza diferite PONTURI PENTRU JOCURI LA PRETURI BUNE! nu este thread de complaints/plangeri!!
ON: @thehut assassins creed revelations 9.95 Assassin's Creed Revelations Platinum PS3 | TheHut.com
RAYMAN Origins PS3/XBOX360 9.95 http://www.zavvi.com/games/platforms.../10503260.html
Au si ceva Double Packs interesante pe ps3/xbox360 , gen http://www.zavvi.com/games/platforms.../10584660.html
Au mai fost astfel de discutii pe acest topic si nu s-a mai oparit nimeni atunci. Au legatura cu serviciile oferite de anumite magazine care vand astfel de jocuri la preturi de 2 lei, daca aveau o valoare mai mare erau indreptatite? Ne cerem scuze ca nu am facut comenzi de o valoare mai mare.
De ce este nevoie sa iti aplauzi afirmatia?![]()
El zicea doar ca discutia a devenit off-topic. Pe Ghidul cumparatorului consolist se putea vorbi lejer de treaba asta. Doar ca au inceput aici si nu s-au mutat.
Poate ca ar trebui un moderator sa mute toate conversatiile acolo. Eventual cred ca ar fi bun si un topic unde userii sa spuna recomandari, observatii si neplaceri intalnite cu anumiti retaileri din Romania.
Asa mai zic si eu...
@Caponescu daca tu crezi ca este util un astfel de topic, sa stii ca il poti initia chiar tu, dupa care sa ceri mutarea celor existente aici, direct acolo. Asa thread-ul ar avea un head start.![]()
Te-ai simtit atacat cumva? De ma acuzi pe mine ca am facut afirmatii ieftine?
Cu subtilitati s-a mai incercat resuscitarea topicului, poti vedea posturile: #4075, #4081, #4092 si ce a mai fost astazi....dar se pare ca n-a mers!
Astazi s-a inaugurat CORA - Sos. Alexandriei...au deschis probabil la ora 10:00 ...eu am trecut in drum spre munca pe acolo la ora 8:20 si erau afara zgribuliti vreo 50 de mosi si babe la coada... "sa se dea drumul la promotii"
Hai sa ne comportam ca "dupa '90" si sa fim civilizati.
Bookmarks