Assassins Creed Heritage Collection PS3, actiune, 18+ | ALTEX pentru ce ofera packu mi se pare un pret destul de bun.
Au mai bagat cateva jocuri la promotie Jocuri - Playstation 3 - Gaming : Filtru promotie: Promotii | ALTEX
Printre care si Mortal Kombat Komplete Edition PS3 | ALTEX
din cate am citit nu e cod, e produsul fizic, deci se adauga cost de transport si perioada de asteptare 2+ saptamani
edit:
tot e mai ieftin cu £2.14Subtotal = £29.86
Points value ( Points: 0 ) = - £0.00
Weight = 0.1KG
Shipping = £3.00
Total amount = £32.86
De pe 12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Battlefield 4 CD Key, Call of Duty Ghosts CD Key, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com cu reducere de 5% ar iesi un pic mai ieftin.
Assassin's Creed Anthology Xbox 360 | Zavvi.com £34.98
Sariti cat mai exista bucati.Pe PS3 e sold out din pacate.Vorbiti cu @RobertDinu sau folositi metoda lui @ReNeGaDe124
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - Ultimatum Edition (Xbox 360) - £21.95 (săriți repede, mai durează doar 9 ore oferta)
Poate cineva sa-mi recomande un collectors edition la un joc de ps3 pana in 40 Lire care sa merite ? M-ar interesa si GT 5 Signature dar cred ca slabe sanse in banii astia .
Jocul este cam 550 ron in Polonia inca disponibil nou nout ... insa cutiile exterioare sunt un pic cam sifonate si in numar impresionant (cred ca am vazut vreo 10 bucati cel putin).
Mi se pare putin exagerat stiu ca a fost o oferta o data si la gameshop la noi cu 240 lei parca
Avand in vedere pretul initial mie nu mi se pare deloc exagerat![]()
Gran Turismo 5 – Something Special – PlayStation.Blog.Europe
am adaugat si poza pentru cei care nu vor sa citeasca povestea din link
Si pentru a nu fi offtopic.
Am gasit pe ubistore.com -> Assassin's Creed 3 Freedom la doar 200 zloti (+ transport)
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl...m_Edition.html
PS: este in zloti - insa 1 ron = 0.93 zloti => pretul e foarte apropiat 200 ron![]()
Batman: Arkham Origins Collector's Edition pentru Xbox 360
Joc Batman: Arkham Origins Collector's Edition pentru Xbox 360 - eMAG.ro
pentru editia de colectie, de la batman care deabia ce s-a lansat eu zic ca e un pret foarte bun
Bookmarks