Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 258 of 502 FirstFirst ... 158 208 248 256 257 258 259 260 268 308 358 ... LastLast
Results 5,141 to 5,160 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #5141 SP
    Member enemigo's Avatar
    Am comandat din curiozitate, va tin la curent.

Am primit mail de confirmare, comanda finalizata, factura pe cont.

Pana acum totul pare bine.

2. #5142 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Super, chiar sunt curios . Oricum nu face mai mult de 10 lei

---------- Post added 26-01-2014 at 15:18 ----------

Quote Originally Posted by enemigo View Post
    Am comandat din curiozitate, va tin la curent.

Am primit mail de confirmare, comanda finalizata, factura pe cont.

Pana acum totul pare bine.
    Urmeaza mail-ul ca nu e pe stoc si e comanda anulata . Glumesc

3. #5143 SP
    Member enemigo's Avatar
    Tot ce-i posibil.

Oricum nu ma tenteaza jocul.

4. #5144 SP
    Evident , cred ca nu sunt multi amatori de golf prin partile astea . E bun macar pentru carcasa de rezerva

5. #5145 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata, nu mai funcţionează

6. #5146 SP
    Poate l-a luat enemigo pe ultimul sau poate s-au prins de greseala. Nu-s ei atat de darnici pe cat ne-am dori noi si Mos Craciun a fost deja luna trecuta

7. #5147 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu l-am vazut, ma grabeam in momentul acela si nu am mai stat nici sa-l comand, nici sa-l rezerv in magazin. Sunt curios totusi daca vor onora comenzile. Cei care ati reusit sa-l comandati, sa ne tineti la curent in ceea ce priveste starea comenzii.

8. #5148 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Eu asa mi-am luat Ni No Kuni la 80 RON ... cand era 180 RON , prin vara ... bug-uri si am dat comanda la ceva produse ... de pe 2 conturi ... sa fiu un pic mai tigan ... mi-am luat 2 vouchere de 1 mil , fiecare

Deci cine l-a comandat si primeste telefon zilele acestea ... sa ceara un voucher cadou

9. #5149 SP
    Voucher de cat ca produsul e zero lei . Ori ti-l dau ori ba , voucher de zero lei nu cred ca-ti trebuie .

10. #5150 SP
    Ca sa va aduceti aminte despre ce vorbesc

Deci fortati nota cei care ati dati comanda
    Attached Images Attached Images funny.jpg

11. #5151 SP
    Quote Originally Posted by Snick View Post
    Ca sa va aduceti aminte despre ce vorbesc

Deci fortati nota cei care ati dati comanda
    Cele in dreptul carora scrie 0 lei ti le-au dat gratis ?

12. #5152 SP
    Am primit voucher pt toata comanda , 100 RON

Consider ca pt a sta cu fundul pe scaun si a primii 200 ron e ok ..... maine cand vor pune acel joc la 100 - 200 RON ... omul are tot dreptul sa ceara jocul la pretul cerut sau un voucher

13. #5153 SP
    Quote Originally Posted by Snick View Post
    Am primit voucher pt toata comanda , 100 RON

Consider ca pt a sta cu fundul pe scaun si a primii 200 ron e ok ..... maine cand vor pune acel joc la 100 - 200 RON ... omul are tot dreptul sa ceara jocul la pretul cerut sau un voucher
    E adevarat ti-au dat 100 lei dar pentru ditamai lista . Cred ca nici nu o sa mai fie la vanzare respectivul joc . Eu am comandat un joc la 20 lei Halo Combat Evolved Aniversary si mi-au anulat comanda cu un mail plin de pareri de rau si cred ca nici nu o sa mai fie la vanzare respectivul joc .

14. #5154 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

15. #5155 SP
    Junior Member BulletXT's Avatar

Deal - Assassin's Creed IV Black Flag - 40$

Nu stiu daca a mai fost postat undeva.
    Assassin's Creed IV Black Flag este acum 30$ pe amazon, varianta pentru PS3, iar cu un digital upgrade de inca 10$, il putem avea la doar 40$ pe PS4, fata de pretul de 60$ de pe PSN.
    Amazon.com: Assassin's Creed IV Black Flag - PS3 [Digital Code]: Video Games

16. #5156 SP

17. #5157 SP
    Member enemigo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Eu l-am vazut, ma grabeam in momentul acela si nu am mai stat nici sa-l comand, nici sa-l rezerv in magazin. Sunt curios totusi daca vor onora comenzile. Cei care ati reusit sa-l comandati, sa ne tineti la curent in ceea ce priveste starea comenzii.
    So far so good. Comanda actualizata si finalizata, livrare prin curier. Din moment ce n-am primit azi nici un telefon sau mail, teoretic maine ar trebui sa-mi ajunga la usa.

18. #5158 SP
    Putem sa oprim discutia pe tema asta. Nu are nici o legatura cu thread-ul, ci deja e un follow-up la o comanda data ce poate fi continuata intr-un thread dedicat sau pe ghidul cumparatorului consolist.

19. #5159 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    "Usually dispatched within 1 - 2 months."
    Attached Images Attached Images wat8.jpg

20. #5160 SP
    Member eastbason's Avatar
    de ce sa luam de acolo...cand avem si aici
    Final Fantasy XIV A Realm Reborn Collectors Edition PS3 | ALTEX

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.