Am comandat din curiozitate, va tin la curent.
Am primit mail de confirmare, comanda finalizata, factura pe cont.
Pana acum totul pare bine.
Am comandat din curiozitate, va tin la curent.
Am primit mail de confirmare, comanda finalizata, factura pe cont.
Pana acum totul pare bine.
Evident , cred ca nu sunt multi amatori de golf prin partile astea . E bun macar pentru carcasa de rezerva![]()
Poate l-a luat enemigo pe ultimul sau poate s-au prins de greseala. Nu-s ei atat de darnici pe cat ne-am dori noi si Mos Craciun a fost deja luna trecuta![]()
Eu l-am vazut, ma grabeam in momentul acela si nu am mai stat nici sa-l comand, nici sa-l rezerv in magazin. Sunt curios totusi daca vor onora comenzile. Cei care ati reusit sa-l comandati, sa ne tineti la curent in ceea ce priveste starea comenzii.
Eu asa mi-am luat Ni No Kuni la 80 RON ... cand era 180 RON , prin vara ... bug-uri si am dat comanda la ceva produse ... de pe 2 conturi ... sa fiu un pic mai tigan ... mi-am luat 2 vouchere de 1 mil , fiecare
Deci cine l-a comandat si primeste telefon zilele acestea ... sa ceara un voucher cadou
Voucher de cat ca produsul e zero lei . Ori ti-l dau ori ba , voucher de zero lei nu cred ca-ti trebuie .
Am primit voucher pt toata comanda , 100 RON
Consider ca pt a sta cu fundul pe scaun si a primii 200 ron e ok ..... maine cand vor pune acel joc la 100 - 200 RON ... omul are tot dreptul sa ceara jocul la pretul cerut sau un voucher
E adevarat ti-au dat 100 lei dar pentru ditamai lista . Cred ca nici nu o sa mai fie la vanzare respectivul joc . Eu am comandat un joc la 20 lei Halo Combat Evolved Aniversary si mi-au anulat comanda cu un mail plin de pareri de rau si cred ca nici nu o sa mai fie la vanzare respectivul joc .
Livreaza si in RO:
Call of Duty: Ghosts - Hardened Edition (PS3)
Dead Space 3 (PS3)
Nu stiu daca a mai fost postat undeva.
Assassin's Creed IV Black Flag este acum 30$ pe amazon, varianta pentru PS3, iar cu un digital upgrade de inca 10$, il putem avea la doar 40$ pe PS4, fata de pretul de 60$ de pe PSN.
Amazon.com: Assassin's Creed IV Black Flag - PS3 [Digital Code]: Video Games
Putem sa oprim discutia pe tema asta. Nu are nici o legatura cu thread-ul, ci deja e un follow-up la o comanda data ce poate fi continuata intr-un thread dedicat sau pe ghidul cumparatorului consolist.
de ce sa luam de acolo...cand avem si aici
Final Fantasy XIV A Realm Reborn Collectors Edition PS3 | ALTEX
Bookmarks