Aveți idee dacă rămân numai pe US sau trec și la EU? M-ar interesa un Beach Buggy la juma' de preț pentru distracție când mai am oameni în vizită.
Aveți idee dacă rămân numai pe US sau trec și la EU? M-ar interesa un Beach Buggy la juma' de preț pentru distracție când mai am oameni în vizită.
10 usd aici: GameDealDaily.com
Joc Minecraft pentru Ps4 - 64 RON
Joc Destiny pentru PlayStation 4 - 89 RON
Joc Diablo 3 Ultimate Evil Edition pentru Xbox One - 97 RON
Pe cdkeys vad ca se specifica faptul ca trebuie sa ai cont pe US. Eu unul am cont pe UK si nu stiu daca pot lua The Last Of Us de pe Gamedealdaily. Daca nu se poate folosi codul pe un cont de UK, gasesc un site de unde sa cumpar jocuri digitale care sa mearga pe un cont UK ? Multumesc
Trebuie sa ai cont de US ca sa poti activa codul primit de la CD Keys. Jocul activat pe cont de US se poate juca pe oricare alt cont care il detii.
si pe Uk e la fel 8.99 varianta de ps3 11.19 varianta de ps4
de ce e mai scumpa aia de ps4?
m-am uitat pe ps store ro, o gramada de reduceri la summer sale, ce merita luat de acolo pentru cineva care nu prea are timp sa se joace?
Un pret bun
Joc Wolfenstein: The Old Blood pentru Playstation 4 - eMAG.ro 60,59 lei
Au mai scazut preturile la unele jocuri la Altex.
NBA Live 2014 PS4 | ALTEX 40 RON
NBA 2K14 PS4 | ALTEX 75 RON
SingStar Ultimate Party PS4 | ALTEX 56 RON
inFAMOUS - First Light PS4 | ALTEX 53 RON
Mai sunt si alte cateva reduceri la CoD Ghosts (90 RON), Lara Croft: Temple of Osiris (90 RON), Tomb Raider Definitive Edition (98 RON), dar la CoD au fost promotii cu pret si mai mic, Lara Croft a fost moca la PS+, la restul au mai adaugat un discount micut.
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland are toate jocurile la 0 ron. Deja vu...
Dar poate se mai gasesc cativa "clienti", ca asta-iarna.![]()
Nu cred ca vor livra la 0 ron. Am adaugat de curiozitate un produs in cos si inainte de finalizarea comenzii apare cu 'pret necunoscut deocamdata' aka loophole ca sa va comunice ulterior ca a fost o greseala de sistem, pretul normal e x, etc. Asta-iarna s-a intamplat tot ceva de genul asta si nici atunci, daca nu ma-nsel, n-au livrat jocuri comandate la 1 ron / 0 ron.
Bookmarks