Pai ce sa mai zica, atunci cand se agita ca nemancatii si comanda cate 30 de bucati? Daca ar face public lucrul asta, s-ar putea trezi ei ca nu mai primesc toate cele 30 de bucati... si le-ar narui visele de a se imbogati subit...
Pe mine nu ma deranjeaza ca nu am prins jocul la 8 lei. Ma deranjeaza ca au nesimtirea sa cerea peste 100 ron pe el. Daca-l dadeau le 30-50 ron, era corect si pentru ei si era si pentru noi...
Iar incepem, eu sustin totusi ca EMAG pot face ceva de genul 1 produs de persoana, restul e gainarie si nesimtire din partea lor, bun asa il pun la 3 lei, pai sa lase pe toata lumea, nu sa cumpere cate 20 de bucati.
Baieti, ma gandeam sa fac o precomanda la Assassin's Creed Syndicate Charing Cross PS4 de pe game-shop. Costa 359.90 lei iar la altex 469..ce credeti e o afacere buna sau o sa se mai ieftineasca? mi-e ca daca nu o iau acum nu o mai gasesc...cum am facut cu notre dame edition.
Editia asta e posibil sa nu o mai gasesti dupa aia, dar jocul sigur il vei gasi, la 1-2 luni de la lansare, la app 120-150 ron sigilat. Asa ca nu stiu cat merita statueta si ce mai contine...pentru tine.
Dap. Dar uite, eu am prins la Altex, Notre Dame edition in urma cu cateva luni, la 120 ron. Deci poate ai noroc si prinzi la fel, dupa 5-7 luni de la aparitie. Si le iei la mult sub 50% din valoare.
Scuze de off-topic dar se pare ca Razvan a anticipat corect- http://www.consolegames.ro/forum/f90...-remaster-iii/
Păi asta a apărut și pe FB, chiar aseară vedeam; acolo zicea că și alte jocuri la cerere - vrăjeală. Frumos, ce poți zice.
On topic: ceva reduceri la Altex că-i Happy Sunday Happy Sunday
Pt cine este interesat,batman ps4 resigilat la emag 150 lei
Link
A fost....
Destiny la pret bun!
http://www.emag.ro/joc-destiny-pentr.../?tree_ref=187
Arkham Knight Xbone 99 Ron
Joc Batman Arkham Knight + DLC-ul Harley Quinn pentru Xbox ONE - eMAG.ro
Reigilat!
Dau o bere ca de cand il cautam ! Multam de pont ! ( cred ca au avut o bucata, ca l am comandat si am anuntat un prieten la 5 min si nu mai era disponibil )
Resigilatele sunt mereu o singura bucatacel putin asa am citit prin regulamentul lor referitor la produsele resigilate
Pe Store-ul RO sunt niste reduceri pentru cei care au PSPlus:
Tomb Raider - 60 Ron
Battlefield HardLine - 134 Ron
The Evil Within - 89 Ron
FIFA 15 - 90 Ron
AC UnitY - 107 Ron
The Order 1886 - 121 Ron
UFC - 80 Ron
Battlefield 4 - 53 Ron
ps vita heroes mega pack download voucher code | eBay
PS Vita Heroes pack, voucher pentru 5 jocuri printre care Jak and Daxter, Ratcher and Clank, 7 lire sau 45 de lei.
Bookmarks