Suntem calare pe ei, iti dai seama... Daca mai apare ceva, sau aflii ceva, sa nu uiti sa postezi si aicea!![]()
Suntem calare pe ei, iti dai seama... Daca mai apare ceva, sau aflii ceva, sa nu uiti sa postezi si aicea!![]()
Aici este locul unde oricine poate sa impartaseasca orice joc si acesoriu(la un pret bun) de console. Cu alte cuvinte fiecare va beneficia de acest lucru si va economisi bani. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati numele jocului sau a accesoriului,tipul consolei,link-ul si pretul. O sa va dau un exemplu, astfel �ncat sa stiti ce vreau sa spun:
Playstation 3
Assasin's Creed Platinum - �14.73
Lovefilm Shop -http://shop.lovefilm.com/lovefilm/9993864.product
Ma scuzati daca mai este un topic asemanator cu acesta.
Detalii produs nu mi vine sa crednu este media galaxy in Bacau
nush cat de real poate fi sincer. pe net nu gasesc nimic de acest disc. iar din ce retin au anuntat ca va apare numai pe PSn inainte de lansare. poate cineva confirma? ar fi frumos la colectie chiar daca l-am luat de pe PSN
Initial a fost anuntat ca iese si pe blu-ray, dar a fost anulat acum vre-o doua saptamani.
Cred ca ati observat cu totii dar vad ca nu a fost postat.Am sa postez eu avand in vedere ca pt mine este o noutate(abia acum 2 zile am reusit sa ma conectez si eu pe PSN): pe PS Store este Silent Blood Curse la aprox 40$.Mie mi se pare un pret rezonabil,avand in vedere ca este un joc destul de recent si destul de bun.Eu chiar vroiam sa-l cumpar in "stare fizica" dar am ales sa-l iau de pe PS Store pana la urma.Cele 12 episoade ale jocului sunt impartite si in bucati de cate 4 episode la pretul de 15$/4 episoade sau la pretul mai sus mentionat pt tot jocul.
Cheers...
Au Ratchet & Clank : Quest for Booty la Media Galaxy Vitan Mall la pretul de 59,99 lei.
Bine, in opinia mea este o risipa de spatiu, avand in vedere ca jocul incapea fara probleme si pe un DVD. Probabil face parte din strategia Sony sa publice toate jocurile pe discuri Blu-ray.
gz paunionut. sper sa il gasesc in unirii sau baneasa. ne poti spune daca coperta este in engleza? am vazut de vanz pe net si era pe spate in greaca, rusa si spaniola ...gizas
ms
Totul este full english, inclusiv coperta + manual.
Vezi ca nu este in baneasa sau unirii, am fost eu la unirii aseara si m-am uitat in stocul lor. Erau 2 bucati in tot Bucurestiul, ambele la Bucuresti Mall. Din acelea 2, eu am luat una. Asadar, mai este una singura.......daca nu cumva il cumpara cineva azi.
The Godfather (PSP) - Jocuri>PSP>ActionAdventure www.dol.ro? na ca sa nu mai fie nici o irelevanta
pai da si tu click pe linkul initial sa vezi unde duce...pe o vanzare de pe cg. de aceea era irelevant![]()
da stiu scuze am gresti eu ma-m uitat pe acel thread la cg si la-m copiat gresti am frut sa fac o comparatie intre ce preturi are ala si ce este pe la diverta greseala mea acela este link-ul corect al doileamy fault
Ionutzzz - cred ca ai dat linkul de la un joc PSP , nu PS3...
http://www.dol.ro/Produse/Jocuri/PSP...0097/index.asp
Am luat Ratchet&Clank (jocul original, nu episodul asta nou aparut acum) cu 99RON de la MG (cel din mall Vitan). Si Uncharted (joc foarte bun dupa parerea mea) la acelasi pret, dar probabil stiti de astea.
Bookmarks