mie sa-mi dati mai multe thanks-uri ca lui Bitza
Pagina Produsului
mie sa-mi dati mai multe thanks-uri ca lui Bitza
Pagina Produsului
Salut,
Am gasit azi in Diverta de la Mall Plaza(de obicei acolo mai prind preturi bune) un Batman: Arkham Asylum - GOTY (cel cu continut suplimentar si ochelari asa zisi 3D cu filtre rosu si albastru/2 perechi) la 150 RON(149,90).
Aveau versiunile PS3 si Xbox 360, ambele la acelasi pret.
pana vine jocul de la ala (fiind HK) il iei sh de pe forum man
folosesc posta normala si ajung (daca ajung) foarte greu
diferenta e mica fata de uk
Asa e, dar totusi pretul este bun.
Mie de obicei imi ajung lucrurile din HK in jur de 12 zile. Am avut colete care au venit in 9 zile, dar am avut si colete care au venit in 17 zile
Ce-i bine totusi, este ca pana acum nu mi-a disparut nici un colet din ce trebuia sa primesc de la ei.
Imi cer scuze pentru double post dar in Media Galaxy Brasov pe Calea Bucuresti aveti urmatoarele :
1. Far Cry 2 Collector`s Edition Xbox 360 - 149 RON
2. Rock Band Bundle - Chitara, Tobe, Microfon (fara joc se pare) PS2/PS3 - 259 RON
A mai facut cineva comanda la RockBand Hardwarde Bundle (postat de G-XtremE)? V au sunat cei de la Gameshop? Ca eu astept de 2 zile sa ma sune si degeaba...
Sper că nu a mai fost:
Nintendo Wii la 670 lei la Romtelecom pe pagină. Au o reclamă acolo-n st�nga unde arată preţul �n lei.
Da, astia de la Romtelecom am inteles ca au ramas cu foarte multe pe stoc. Nu prea le-a mers campania cum sperau ei.
zavvi.com - Resonance of Fate PS3 - 23.95 de lire atat pe PS3, cat si pe Xbox 360
PS: Nu uitati de codurile de reducere![]()
zavvi.com - Red Dead Redemption (Zavvi Exclusive Mini Brady Guide) PS3
+
Discount de 3 lire pentru comenzile de peste 30 lire: MVC3
=> Red Dead Redemption + Mini Brady Guide + Discount �3 = �32.45 (154 lei la cursul de astazi)
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10064626.html
+
Discount de 2 lire pentru comenzile de peste 20 lire: APRIL2
=> Lost Planet 2 + O figurina urata Lost Planet 2 + Discount �2 = �27.45 (130 lei la cursul de astazi)
zavvi.com - Games
x-men wolverine - 10 lire, fear 2 - 8 lire, mk vs dc universe 12 lire etc.
Batman A.A GOTY cu DLC-uri + Ochelari 3d (PS3) - 149lei la Media Galaxy (Azi am vazut in Mall Sun Plaza).
De fapt e �n Diverta, s-a mai spus c�teva posturi mai sus.
Bookmarks