Just Cause 2
"if anyone lives in Canada its on sale for a few days at walmart for $39.89 "
Just Cause 2
"if anyone lives in Canada its on sale for a few days at walmart for $39.89 "
Darksiders /both PS3 and Xbox360 versions/ la oferta pe zavvi - 17.95 pounds - zavvi.com - Darksiders
The EA Store has a $20 Off $40+ games coupon live right now!
Works on all $40+ games (PC, Xbox 360, PS3, and Wii).
Highlights:
Xbox 360:
Mass Effect 2 - $29.99
Battlefield Bad Company 2 - $36.99
Dante's Inferno - $22.99
plus more...
PS3:
Dante's Inferno - $23.99
Battlefield Bad Company 2 - $36.99
Army of Two: The 40th Day - $39.99
plus more...
PC
Battlefield Bad Company 2 - $19.95
Command & Conquer 4: Tiberian Twighlight - $29.95
plus more...
Nici la mine nu merge de ceva vreme, face pagina refresh continuu și nu �ncarcă nimic, am un voucher de 10 lire și nu-l pot folosi![]()
Zavi trimite gratis in Romania ? Aceeasi intrebare o pun si in legatura cu ShopTo !? Multumesc !![]()
Amazon.co.uk 5 lire per livrare + 3 lire per item/joc. (Romania este trecuta la Europe 3).
Daca achizitionezi un joc platesti pretul jocului + 5 + 3
Daca achizitionezi doua jocuri platesti pretul jocurilor + 5 + 2x3 samd.
Pe zavvi este doar o lira per item/joc. In schimb daca dai comanda de 20 de jocuri o sa-ti vina prin posta 20 de plicuri (cu bule), spre deosebire de amazon care le trimit pe toate frumos ambalate intr-o cutie de carton.
Pe shopto.net nu stiu pentru ca nu am cont, dar mi se pare cam mult 3,5lire/item.
Sa speram ca o sa ne dea liber la comenzi in curand si pe alte siteuri gen: game.co.uk, play.com, hmv.com sau mymemory.com
la amazon la pretul de pe site se adauga o mica taxa (care cica e tva) + 9.5 la primul item
shopto are 3.5/item pt ca este cu tracking
exemplu concret la amazon:
Just Cause 2 Limited Edition (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/512WnvLOcYL.@@AMEPARAM@@512WnvLOcYL
pret afisat: 34.73
Order Summary
Items: �35.17
Postage & Packing: �9.50
Order Total: �44.67
Order Totals includes VAT.
daca dai o informatie, fa-o corect
amazon merita la iteme mari/grele
Bodo, mymemory.com trimit in Romania si e gratis.
Am tot luat de la ei o gramada de chestii.
Acuma trebuie sa imi vina un suport de camera foto - 6 Lire si transportul a fost 0 lire.
ala e seller. eu am exemplificat la seller amazon
mymemory nu au la toate shipp )am mai luat de la ei si au shipp rezonabil. e adevarat ca la un colet de 2 kg mi-a luat vreo 2-3 lire
![]()
nu stie nimeni un magazin din Oradea unde sunt preturi la jocuri cat de cat bune?ca sa fiu mai exact GTA 4 vreau sa-mi cumpar.....
Din cate stiu in mai toate magazinele din tara GTA IV are pret special, si anume 99 RON.
Apropo de mymemory.com, am găsit c�teva oferte extraordinar de bune, pun c�teva exemple:
Deadspace / �9.95
Dead Space (Sony PS3) �9.95 - Free Delivery
Mirror's Edge / �6.95
Mirror's Edge (Sony PS3) �6.95 - Free Delivery
Need For Speed: Undercover / �8.95
Need For Speed: Undercover (Sony PS3) �8.95 - Free Delivery
Burnout Paradise: The Ultimate Box / �15.95
Burnout Paradise: The Ultimate Box (Sony PS3) �15.95 - Free Delivery
Eat Lead: The Return of Matt Hazard / �7.45
Eat Lead: The Return of Matt Hazard (Sony PS3) �7.45 - Free Delivery
...etc. Sunt foarte multe, mi-e lene să le scriu pe toate, aruncați și voi o privire.
PS: nu știu cum trimit �n Rom�nia, țara nici nu există �n listă la creearea unui cont nou și nici �n lista de țări incluse pentru delivery![]()
Bookmarks