Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 502 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #1261 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Se reduce totul la un calcul: cati bani 'curati' (adica nu din combinatiile de mai sus) scoate Sony de la romanii de pe PSN vs. cati bani pierde Sony din cauza problemelor create de acesti consumatori? Daca mai adaugam la asta si problemele de imagine cauzate —de care companiile mari se feresc ca de dracu— nu prea iese bine la calcul.
    Ipotetic vorbind nu ar fi mai avantajos pentru Sony sa baneze doar conturile celor care au folosit banii de pe conturile astea furate? Sony isi rezolva macar pe jumatate problemele de imagine (eventual chiar returneaza banii pagubitilor) si in continuare ramane cu romanii care continua sa dea bani pentru produsele si serviciile lor.

2. #1262 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Ovidiu, una e cazul tau, alta e cu planurile de pe threadul asta de a cumpara oricum, chiar si dupa ce au aflat ca e manareala la mijloc.

---------- Post added 19-06-2010 at 01:49 AM ----------

Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Ipotetic vorbind nu ar fi mai avantajos pentru Sony sa baneze doar conturile celor care au folosit banii de pe conturile astea furate? Sony isi rezolva macar pe jumatate problemele de imagine (eventual chiar returneaza banii pagubitilor) si in continuare ramane cu romanii care continua sa dea bani pentru produsele si serviciile lor.
    Cum e mai usor, sa tratezi sau sa previi? Banarea in avans ii fereste de alte si alte cazuri de frauda si alte complicatii. Ipotetic vorbind

3. #1263 SP
    Member viezure's Avatar
    Neipotetic vorbind, site-ul nu mai merge acum

Incepusem acum sa citesc threadu' de cand s-a pomenit de site si chiar ma interesa un psn de 20 lire, si pe masura ce inaintam s-a descoperit combinatia, culminand cu caderea sitului

4. #1264 SP
    Member justamodel's Avatar
    Works fine for me..

5. #1265 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ovidiu, una e cazul tau, alta e cu planurile de pe threadul asta de a cumpara oricum, chiar si dupa ce au aflat ca e manareala la mijloc.

---------- Post added 19-06-2010 at 01:49 AM ----------

Cum e mai usor, sa tratezi sau sa previi? Banarea in avans ii fereste de alte si alte cazuri de frauda si alte complicatii. Ipotetic vorbind
    Realizezi ca si-ar pune consumatorii corecti in cap, nu? De exemplu tu ce-ai face daca ai vedea ca nu mai poti accesa PSN ( online, Store... tot)?

6. #1266 SP
    Member justamodel's Avatar
    Tu chiar crezi ca doar romani cumpara de acolo? Am cumparat cativa, fara sa stim de ce este vorba. Era vorba de redeem code nu de conturi cu bani pe ele.. Acum asta e..

7. #1267 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Realizezi ca si-ar pune consumatorii corecti in cap, nu? De exemplu tu ce-ai face daca ai vedea ca nu mai poti accesa PSN ( online, Store... tot)?
    lol Pai asta e, ca am trecut prin faza unde am fost dat afara de pe PSN pentru ca eram suspectat de frauda de card (cineva furase datele de card ale lui Robert Dinu care-mi incarca wallet-ul, el a vorbit cu banca, banca cu Sony UK si Sony UK au ajuns foarte foaaarte usor la concluzia ca sigur manarisem eu ceva). Romania, probleme cu cardul? Ohooo, sa vedeti cum va trateaza cei de la call center...

8. #1268 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Eu am luat ban pe consola si contul suspendat desi nu facusem nimic ilegal pe PSN inafara de faptul ca mi-am folosit cardul propriu si personal pentru a face cumparaturi de pe PS Store. Toata treaba s-a intamplat asta iarna, inainte de Craciun am cumparat mai multe jocuri de PS3/PSP, am fost plecat vreo 2 zile, iar cand m-am intors ban. Problema a fost ca am folosit un card de romania pentru a cumpara de pe PSN US, desi tranzactiile erau perfect legale, fara nici un fel de du-te vino..
    Daca luati asta in calcul, desi nu am incalcat cine stie ce legi nemaipomenite sau extraordinare si am luat ban, dati-va seama ce se va intampla in cazuri din astea unde este clar frauda.

9. #1269 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    FEAR 2 @ PS3 - 84.90 RON la Carrefour Braila si am vazut si un bundle interesant la MG pentru Xbox 360 - joystick wireless negru + Halo Wars + Fable 2 la 270 RON. Think I'll buy it.

10. #1270 SP
    acelasi pachet cu controller + halo wars + fable 2 il poti lua de la gameshop, folosind codul de pe prima pagina cu 229 lei.
    1123.png

11. #1271 SP
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    desi tranzactiile erau perfect legale, fara nici un fel de du-te vino.
    Repet, nu sunt chiar legale din moment ce au fost facute cu date false pe contul de US si cu sustragerea de la plata taxelor americane. Inteleg situatia, si eu cumpar de pe US si UK (doar cu prepaid in ultimul timp), dar in caz de neintelegeri, ei se pot lega oricand de treaba cu datele false declarate pe conturile de US si UK si ce tare o mai fi.

12. #1272 SP
    las' ca stiu despre ce e vorba foarte bine. dar ideea era alta.

13. #1273 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Super oferta la play.com la Bioshock 2 Collector's Edition - 25 de lire - atat pt PS3 cat si pt XBOX

Play.com (UK) : BioShock 2: Special Collector's Edition : PlayStation3 - Free Delivery

Apelati cu incredere la Robert Dinu.

O seara faina,

L.

14. #1274 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Deus Ex: GotY şi Deus Ex 2: Invisible Wars la 2,5 euro fiecare pe Steam.
    LE: Aici scrie că reducerea este valabilă doar azi.

15. #1275 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca ma gandesc mai bine, trebuia sa aici sa postez. http://www.consolegames.ro/forum/f81...tml#post376703 only 48 Hr

16. #1276 SP
    Member Bugghy's Avatar

17. #1277 SP
    Member Radoo's Avatar
    Sper că n-a mai fost. Acum c�teva zile am trecut prin Carrefour şi-am văzut o serie de jocuri PS3 la 69 lei. Parcă era şi Uncharted 1 printre ele. Nu-mi aduc aminte restul jocurilor că am trecut �n grabă. Oricum, ar fi bine să faceţi o vizită pe la Carrefour zilele astea.

18. #1278 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Care din ele? Ce oraș?

19. #1279 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Select Capcom PC games on sale for 72 hours | Joystiq
    • Dark Void -- was $59.99, now $14.99
    • Street Fighter IV -- was $39.99, now $14.99
    • Neopets Puzzle Adventure -- was $29.99, now $14.99
    • Dark Void Zero -- was $9.99, now $4.99
    • MotoGP 08 -- was $39.99, now $9.99
    • Age of Booty -- was $9.99, now $4.99
    • Flock -- was $14.99, now $4.99

20. #1280 SP
    Member Radoo's Avatar
    Carrefour Era - Iaşi, dar mă g�ndeam că dacă e �ntr-un loc, e peste tot �n acelaşi magazin.

Am mai fost ieri un pic printr-un MediaGalaxy:
    - Wipeout HD Fury - 109,9 lei
    - Uncharted 1 Platinum - 69 lei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 502 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast