Pentru cine are drum prin Ungaria si opreste la Tesco o sa gasiti Mass Effect 2 (PC) la ~ 65 ron
Pentru cine are drum prin Ungaria si opreste la Tesco o sa gasiti Mass Effect 2 (PC) la ~ 65 ron
wowcat un psp
)
de fapt, din cate stiu eu, asta e de fapt pretul ei normal... nu 1000-1200 cat vezi mai peste tot la noi. o sa trec sa ma uit, thnx
Alien Swarm on Steam Free! For PC! Ignorant and blind will you still be?
Bioshock 2 - PlayStation 3 - GAME.co.uk 10 lire
Assassin's Creed II PlayStation3 Game - Play.com (UK) - Free Delivery 15 lire.
Nu trimit in Ro, dar va puteti descurca ....
Da, din moment ce a fost anuntat oficial ca va costa 130 lire si nici nu s-a lansat inca.
Mai bine cumperi asta decat sa dai 120 ,dai 250 si ai si noua consola.
http://www.play.com/Games/Xbox360/4-...-/Product.html
@Walkman: Ai dreptate, e vina mea ca nu m-am informat inainte sa postez. Eu credeam ca acela era un pret neoficial si eram convins nu are cum sa fie asa de scump cand se va lansa in Noiembrie.
@Zero: Nu se merita pentru ca dai ~1350ron pe noul Xbox 360 Arcade + Kinect pe cand la noi in tara iti poti lua Elite-ul nou la 1150 ron. Daca sa zicem ca era Elite nou + Kinect la pret-ul acela clar merita sa-l cumperi.
ShopTo.Net - God Of War III 3 - Sony PlayStation 3 (PS3) - nu-i rau pretu.
De ce ai da 29.85 Lire cand poti lua din alte parti mai ieftin ? De exp. God of War 3 (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/616QExaY8-L.@@AMEPARAM@@616QExaY8-L la 19.99 Lire...
True. Dar de pe ShopTo il poti lua tu singur si il ai acasa destul de rapid /sunt mult mai profi decat zavvi la acest capitol/, in timp ce pentru Amazon trebuie apelat la RD /daca nu vrei sa platesti un transport absurd/Ambele variante au avantaje/dezavantaje.
Ma rog, in cazul de fata, chiar daca il iei singur de pe Amazon, pretul total e apropiat de cel de pe ShopTo, deci ambele pot fi considerate variante demne de luat in calcul.
Mass Effect 2 13.95 GBP zavvi.com - Mass Effect 2 Xbox 360
Bookmarks